Şimdi Ara

Telsim GPRS Tamam mı? Devam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son duyumlara göre Ekim ayı için 5 milyon sabit ücret
    uygulamasının devamı konusunda kesinlik yoktu.
    Eğer yeni duyumlara sahip arkadaşlar varsa bizlerle
    buradan paylaşsınlar ki kimse mağdur duruma düşmesin (tabi sadece ciddi duyumları).
    Ricam abuk sabuk zam haberleriyle şaka yapmaya kalkmayın...

• Devam aga icin rahat olsun
  • baba kim uyduruo bunnarı annamıyom kim telsimin araştırma üretim departmanında çalışıo annamadım bi türlü durmadan bi iki zıbıdı çıkıp şu bole şu şole. y[:X]emeyin lem milleti! düşündürmeyin nickmickyoku lütfen!!!
  • birisi cıkıyor yok neymiş telsim kb uygulamasına gecti
    yok böyle sacma seyler
    tamam bir gün gececek ama insanın hevesini kırmayalım
  • GPRS ÜCRETLİ OLACAĞI ZAMAN HABER VERMEK ZORUNDA ZATEN(ÖRNEK AYCELL) NE diye hala topic açılıyor
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by csungu</i>
    <br />GPRS ÜCRETLİ OLACAĞI ZAMAN HABER VERMEK ZORUNDA ZATEN(ÖRNEK AYCELL) NE diye hala topic açılıyor
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Neden Bildirmek Zorundaymış?
    Herhangi Bir Yerde; Tarifelerdeki Değişiklikler Abonelere Bildirilir Diye Bir Yazı Varmı?
  • nickmickyook doğru söylüyor. Biz yine eşeği sağlam kazığa bağlayalım. Saygılar...
  • Müşteri hizmetleri ile az önce konuştum böyle bir şeyin olmadığını sabit ücrete devam edileceğini söyledi. O insanlar yalan söylüyorlar arkadaşımö telsimdeymiş vs... inanmayın telsim turkcell gibi yapamaz turkcell'in zamından mahdur olanlarda dava açabilir böyle hakları var faturayı ödemesinler bu konuda yapabileceklerini araştırsınlar.Saygılarımla...
  • +1 telsim abonelik sözleşmesinde de var. Tüm operatörler ücret ve tarife değişikliklerini haber vermeksizin değiştirebilme haklarına sahipler. Örnek: Turkcell (Gprs kb ücreti 1200 liradan 5200'e çıkarılmıştı abonelere bilgi verilmedi)
  • Aman Geçmesin KB başına...!!! (Daha hevesimi alamadım vallah)
  • zam yaparlar belki.5 milyon yerine 10 filan

aycell kb ye geçti zaten telsim gprs de çöktü.bi şebeke dah aolsada ucuz dağılsa gprs ciler
  • bu kadar mail ve telefon dan sonra haber vermeden kb başına geçeceklerini sanmıyorum belki sabit ücrete zam yaparlarsa haber vermeyebilirler turkcell zaten kb başına zammı gprs için yapmamış aslında bu tür uydurma haberlerle içinde süphe olmayan kişiler dahi telsimi arıyor yada mail gönderiyor bunu daha öncede yazdım siz bir satıcıya 40 sefer değil 40.000 sefer ne zaman zam yapacaksınız diye sorarsanız SONUNDA MUTLAKA YAPAR MERAK ETMEYİN BU UYDURMACI TURKCELL CİLERDE EMELLERİNE KAVUŞUR ......
  • aynen devam..
  • Ekim ayıda sabit ücretmiş devam...
  • 31 ekim yazıyor bi arkadaş yazmış buraya forumda vardı bende ondan gördüm işte bir ay için telefon alınırmı ya bende geçecektim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.