Şimdi Ara

Telsim Lokozone Saçmaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7482 diye bir servise üye olduk ama tanesi 30 kontore Zil Sesi yollamaya başladılar,işin kötüsü Üyeliğide iptal edemiyolar.
    Müşteri hizmetleride bişi yapamıyor bu kadar aciz olunmaz.

• zorlarsan iptal ederler. ara müşteri hizmetlerini, eğer bu üyeliği iptal etmiyorsanız ben hattımı kapatıyorum başka bir operatöre geçeceğim eğer siz böyle yapıyorsanız de.

orada zaten senin hattının nerelere üye olduğu gözüküyor. ben öyle yaptım. eğer siz bu uygulamayı iptal etmiyorsanız kapatın hattımı dedim.tabi kadın baktı 5 yıllık hat, sürekli kontor yüklenyiyor, ne yaptı etti o üyeliği iptal etti. şimdi hiçbir sorun yok...
  • Valla bende dedim ama du bakalım olmazsa öle yapacaz saol bilgi için.
  • yine sorun çıkartırlarsa;www.sikayetvar.com adresine sikayet ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deville

yine sorun çıkartırlarsa;www.sikayetvar.com adresine sikayet ver.

kesinlikle katılıyorum. zaten bu tür büyük firmalar bu siteyi çok takıyor. yaz, hemen sana ulaşırlar. ama orada hangi bilgileri vereceksin msjından onları bilmiyorum çünkü o bilgilerden sana ulaşacaklar.

mesela numaranı versen olmaz bir sürü sapık dadanır. mesela int'ten alışverişte bir sorunla karşılaştığında orada sipaiş numaranı veriyordun ama şimdi sen ne vereceksin bilmiyorum sana ulaşabilmeleri için.

ama korkma halledersin. eğer müşteri hizmetleri yine yapamayız vs derse bunu da söyle. bu siteye şikayet edeceğim sorunumu çözmüyorsunuz de. ama senin hattın nereye üyeyse orada gözüküyor bu. bende de oldu işte bütün üyeliklerimi iptal ettirdim. ne varsa iptal edebilirler zorlasan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 27 Ocak 2006 17:04:29 >

• sikayetvar.com da numaranı yazmana gerek yok..Üye olurken verdiğin numaradan sana ulaşıyorlar zaten..

Sapık sorunu yoktur yani..

Gayet etkili..
  • ARKADAŞLAR AYNI KONUDAN BENDE ŞİKAYETÇİYDİM. ARAŞTIRDIM BU KONU LOKOZONE İLE İLGİLİ DEĞİL SANIRIM ARKADAŞIMIZ simplex03 iyi araştırmamış!

7482 RİNGOFON DİYE BİR SERVİSE AİT MÜŞTERİ HİZM. NUMARASI DA 0546 357 57 57
    http://www.telsim.com.tr/servisler/digerservisler/digerservisler.php ADRESİNDEN SİZDE BULABİLİRSİNİZ.
    BU NUMARAYI ARIYARAK BEN İPTAL ETTİRDİM AMA BU NUMARAYI DÜŞÜRMEKTE O KADAR KOLAY DEĞİL!!!!!!!HER HAFTA 30 KONTÖR VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: deville

yine sorun çıkartırlarsa;www.sikayetvar.com adresine sikayet ver.

bencede.üyeligi iptal ettirmek bu kadar zor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.