Bu gün son gün ve kendimi yazmak durumunda hissediyorum.. telsim e el koyma olayının düşünülmesi sizlerinde takdir edeceği gibi el koymadan önce en az 1 ay zamanı gerektirir. yazacaklarıma inanın ve itimat edin aklınız zaten sizi aynı yere götürecektir.... sağlam bir kaynaktan öğrendiklerim şunlar.. teiim e el konmadan kısa bir süre tmsf tarafından telsim e el konacağı bildirilmiş ve çalışanların tmsf yönetimine aykırı davranışları durumunda işlerinden olacağı hissettirilmiş, buna göre telsim eski yönetimine özellikle gprs için fiyat ayarlaması yani kb başına geçmesi istenmiş ve olan olmuş... yani kb başı tmsf nin isteğiymiş neden diye sordum tahmin yürütüldü diğer gsm şirketleri ne karşı haksız rekabet falan gibi yada onların müşterilerini almak yani aynı imar bankası ve diğer bankalar olayı gibi peki neden tmsf el koyduktan sonra fiyat ayarlaması yapmadı diye sordum yanıt daha kısa oldu SEÇİMMM hepinize sevgiler saygılar.....
aynen böyle
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by oguz</i> <br />Bu gün son gün ve kendimi yazmak durumunda hissediyorum.. telsim e el koyma olayının düşünülmesi sizlerinde takdir edeceği gibi el koymadan önce en az 1 ay zamanı gerektirir. yazacaklarıma inanın ve itimat edin aklınız zaten sizi aynı yere götürecektir.... sağlam bir kaynaktan öğrendiklerim şunlar.. teiim e el konmadan kısa bir süre tmsf tarafından telsim e el konacağı bildirilmiş ve çalışanların tmsf yönetimine aykırı davranışları durumunda işlerinden olacağı hissettirilmiş, buna göre telsim eski yönetimine özellikle gprs için fiyat ayarlaması yani kb başına geçmesi istenmiş ve olan olmuş... yani kb başı tmsf nin isteğiymiş neden diye sordum tahmin yürütüldü diğer gsm şirketleri ne karşı haksız rekabet falan gibi yada onların müşterilerini almak yani aynı imar bankası ve diğer bankalar olayı gibi peki neden tmsf el koyduktan sonra fiyat ayarlaması yapmadı diye sordum yanıt daha kısa oldu SEÇİMMM hepinize sevgiler saygılar..... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Baksana kardeş. Sen Telsimde felan mı çalışıyosun? Yoksa Telsim tarafını felan mı kayırıyosun? Bu anlattılarının hepsi palavra. Adamlar son bir ayda gerek Star Tv de gerekse Star gazetesinde yapmadıklarını bırakmadılar hükümete. Bu arada sadece son bir ay değil son 6-7 aydır bu böyle. İkincisi haksız rekabet diyosun. Türkiye Rekabet Kurulu diye bir kurum var. Telsim 3-4 yıldan beri Gprs i ayda 5 milyon kampanyasını yapmakta idi. bu kadar süre içerisinde diğer GSM operatörlerinden haksız rekabet yapıyosunuz diye şikayet gelmedi de son bir ay içerisin de mi bu oldu. Hem bu olayda haksız rekabet felan yok. Haksız rekabet olması için yapılan kampanyada kampanya yapan kişinin zarar etmesi gerekir. Bu şekilde diğer GSM operatörleri müşteri toplayamaz ve bundan zarar ederler. Hiç kimse çıkıpta Telsim i savunmasın. Adamlar zaten geçeçeklerdi kb başına ücret olayına. Son bir şey daha, eğer TMSF nin tüm uzan şirketlerine el konulacağı bilinseydi şu an Uzan ın hiçbir malı kalmaz hepsini satar nakite çevirirdi. Olay açık ve net. Adamlar gümledi. Gümlerken son anda GPRS cileri de batırdı gitti.
kardeş ben telsim de çalışmıyormum, uzanı da tanımam savunmamda ama vatandaşın yararına olan her şeyi savunurum ve yanındayımda bizleride birer T.C vatandaşı olarak gördüğümden hepimizin yararına olan bu 5 milyonluk sınırsız internetin sürmesini isterdim birkere telsim bu hizmeti yaklaşık 3.5 yıldır bu fiyata veriyor... bu arada bir şey söyleyeyim sen heralde hükümet vatandaşın afedersin donunu bile alsa hükümetin yanında olacaksın bunuda bu arada söylemiş olayım ben bilgi edindikten sonra söyle düşündüm telsim bu hizmeti bu kadar zamandır veriyor neden el konmasına 1 hafta kala gprs i kb başına yapıp bir sürü gprs abonesini kaybetmek zorunda kalsın ... yani bana söylenenlere inanmasam bile aklım ve mantığım bana söylenenlerle aynı paralelde neyse körkütük tayyipci olmayanlar bana hak verecektir
Birader tayyipcilikle ne alakası var.Ne demek donunu alsa ses etmiceksin.Ne kadar haysiyetsiz milletsiniz.Adamlar hortumcuları cezalandırıyor siz o adama acıyosunuz ne iş anlamadım.
[afro]
Peki şöyle diyim bu devletin telsime el koyma işi olmadan bu adamlar gprs tarifesini değiştirseler nolucaktı.Byesiler arkadaşım burda insanlar suçlu arıyor.Ve fiyatlara zam yapmak suç değil ticarettir.İnsanlar bunu anlamak istemiyo.Yok hükümet telsime el koymuş,yok uzan haklarını devretmiş ondan olmuş.Ya adam zam da yapar indirimde ona göre sende tepki veririsin.Suçlu aramassın.
[afro]
Bak bu konuda sana katılıyorum ve diyorumki yüzde yüz haklısın.İnsanlar bankaya paralarını yatırırken devlet güvencesini düşünüyorlar.Benim kızdığım durum bankasını hortumlayan,devleti 8 katrilyon dolandıran ve birçok yabancı ülkeyide dolandıran uzanların haklı çıkarılması.Adam medyada öyle bir izlenim yaratıyoki sanki parasını devlet batırdı.Ve geçen hükümette hortımculara lanet okuyan insanlar şimdi uzana acıyo ve devleti suçlu buluyor.Buna nankörlük denir.Devletin yaptığı şeyler tamamen yasal.Paraların dağıtılmaması olayıda birçok insanı mağdur bıraktı tabiki bu çok kötü ama kasada para olmayınca onlar napsın.
[afro]
cem uzan ın savunulacak bir tarafı yok. 8.5 katrilyon ne demek biliyormusun sen. bu ülkede o parayı insanlara tek tek dağıtsan adam başı 120 milyon para düşer. benim maaşım daha elime geçmeden devlet %35-40 kesinti yapacak *****in teki çıkıp 8.5 katrilyonu iç edecek. onun gibilere az bile yapıyorlar. çıkmış star da insan hakları masalı okuyor. stardaki yazarlarada acımıyorum. yalakalıklarının cezasını çekiyorlar. adam gibi çalışan ve hiç bir şeyden haberi olmayan işçiye yazık oluyor yine. cem uzan milletin parasını çalacak, sonrada çıkıp millete masal anlatacak. cem uzan gibi 4-5 kişi daha olsa bu ülke batar be. avrupanın herhangi bir ülkesinde 8.5 katrilyonu çalda bak adama ne yapıyorlar. görürsünüz o zaman insan haklarını. adamların dinide kitabıda para zaten. bana göre cem uzan ı savunan aynen onun gibidir. seçimdede zaten herkes kendi payına düşeni alır, merak etmesin. kimse kimseye çıkartıp beş kuruş vermez ama lafa gelince herkes bülbül kesiliyor. cem uzanı savunanlara söylüyorum bu adam 8.5 katrilyondan benim payıma düşen 120 milyonu verirmi acaba? vermezse onun yerine siz mi verirmisiniz bu parayı. ben paramı istiyorum kardeşim, ben o parayı sokakta bulmadım, laf salatalarınız sizin olsun. bu arada hatırlatırım soyan donuna kadar soymuş zaten. telsim 5 milyona gprs hizmeti verse ne olur. kaç kişi kullanıyor bu hizmeti. 5 milyonu görenler 8.5 katrilyonu göremiyorsa ve bu paranın kendi cebinden çıkacağını bilmiyorsa (adam başı 120 milyon), bunlar bizim iyi günlerimiz demektir. bu düşünce yapısı ile bizi daha çok soyarlar bunlar. haklının yanında olmayı bilmek lazım. sevsekde sevmesekde. saygılar.
beyler birincisi bu topic in yeri konu dışı.ikincisi konuyu fazla saptırdınız toplayın biraz isterseniz.sonu iyi durmuyo.konu dışına taşıyorum devamını buradaki yöneticiler takip edecek..
[afro]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NebiForever</i> <br />beyler birincisi bu topic in yeri konu dışı.ikincisi konuyu fazla saptırdınız toplayın biraz isterseniz.sonu iyi durmuyo.konu dışına taşıyorum devamını buradaki yöneticiler takip edecek.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1 Böyle devam ederse bu topicte güme gidecektir.Lütfen düzgünce tartışınız.[deal]
cem uzan telsime el konulacağını zaten biliyordu neden devlete daha fazla abonesi olan bir kurum devretsinki herifin amacı belli devlete ne kadar sokarsam hükümetede o kadar sokmuş olurum mantığı tabi bu arada giren çıkan gprs abonelerine,
Afedersinizde topicin beresi kötüye gidiyor Türkçeyimi unuttunuz banamı öyle geliyor.Adam gibi tartışıyoruz zaten uyarmanıza gerek yok.Ha topic mobil köşesini aştı özür dileriz tabide diğer laflarınızı bir kere daha okuyun.
böle bilinçsiz arkadaslar ne yazıkki her zaman kandırılmaya ve sömürülmeye mahkumdur...
ne demek vatandasın yararına olan bişer seyi savunmak...
adam bizim paramızı calsın,cırpsın yıllarca (cenk uzam die birinden bahsediyorum), bu arada ucundan köşesinden halka biras dagıtsın,sanki kendi parasını SADECE VE SADECE ÇOK SEVDİGİ MİLLETİNİN FAYDASINI GÖZETEREK DAGITIYOR...
etli pilav dagıttı ya...cenk uzamdan daha iyisi yok... <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by oguz</i> <br />kardeş ben telsim de çalışmıyormum, uzanı da tanımam savunmamda ama vatandaşın yararına olan her şeyi savunurum ve yanındayımda bizleride birer T.C vatandaşı olarak gördüğümden hepimizin yararına olan bu 5 milyonluk sınırsız internetin sürmesini isterdim birkere telsim bu hizmeti yaklaşık 3.5 yıldır bu fiyata veriyor... bu arada bir şey söyleyeyim sen heralde hükümet vatandaşın afedersin donunu bile alsa hükümetin yanında olacaksın bunuda bu arada söylemiş olayım ben bilgi edindikten sonra söyle düşündüm telsim bu hizmeti bu kadar zamandır veriyor neden el konmasına 1 hafta kala gprs i kb başına yapıp bir sürü gprs abonesini kaybetmek zorunda kalsın ... yani bana söylenenlere inanmasam bile aklım ve mantığım bana söylenenlerle aynı paralelde neyse körkütük tayyipci olmayanlar bana hak verecektir <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ya adam dolandırıcılığın kitabını yazmış bzaılarımız hala onu savunma gafletinde... onu savunanlar aşağıdaki habere ne diyecek çok merak ediyorum ??????
Telsim'in en büyük ortağı bir kadınmış!
Telsim'in en büyük ortağının Yasemen Ayvaz olduğu, Ayvaz'ın bu ortaklıktan haberi olmadığı ortaya çıktı. Oysa Cem Uzan önceki gün "Telsim bana aittir" demişti.
İmar Bankası operasyonun ardından Telsim'in hisselerinin elden ele dolaştığı ortaya çıktı. Uzanların hisselerini devretmesinin ardından Telsim'in en büyük ortağının Yasemen Ayvaz isimli genç bayan olduğu ortaya çıktı. İmar Bankası soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ayvaz, ifadesinde 1995 yılında Telsim'e girdiğini ve 2 yıl burada çalıştığını söylemişti. Ancak önceki gün gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cem Uzan, "Evimde Telsim'e ait kontörler vardır. Telsim bana ait bir şirkettir. Ben malımı istediğim yerde, istediğim şekilde muhafaza ederim. Bunun da hiç kimseye hesabını vermek zorunda değilim" şeklinde bir açıklama yapmıştı.
İmarbank'a el konmasından sonra Telsim'in hisse yapısında değişiklik olduğu ortaya çıkarken, hisse değişikliğine Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Ömer Arasıl, "Telsim'in sahiplerinin kim olduğunu bilmiyoruz?" demişti. Arasıl'ın, "sahipleri kimse onlar borçlarını öder" dediği Telsim'in sahiplerinin kimler olduğu TSMF'nin İmarbank'a el koymasından sonra ortaya çıktı.
Telsim'in yüzde 66'lık hissesine sahip olan Standart Telekomünikasyon A.Ş.'nin büyük ortağı olan Cem ve Hakan Uzan hisselerini bazı isimlere devrettiler ancak Uzan kardeşlerin şirkette yüzde 1'lik hisseleri halen bulunuyor. Standart Telekomünikasyon'un yüzde 20'lik hissesine sahip olan diğer kardeş Ayşegül Uzan ise hisselerinin tamamını önce Cemil Özeren'e, Özeren de Yasemen Ayvaz'a devretti. Böylece Ayvaz, Telsim'in çoğunluk hissesine sahip olan Standart Telekomünikasyon'un da en büyük ortağı oldu. Ayvaz ayrıca Motorola ve Nokia'nın alacaklarına karşılık rehin tutulan Rumeli Telefon Sistemleri A.Ş.'ye ait yüzde 24,5'lik hisselerin de yüzde 28'ine sahip.
Ortaklıktan haberi olmadı
Operasyon kapsamında dikkat çeken Yasemen Ayvaz, gözaltına alındı ve sorgulandı. Ayvaz'ın ifadesinde böyle bir ortaklıktan haberdar olmadığı, 1995 yılında Telsim'de çalışmaya başladığı ve 2 yıl sonra da ayrıldığını söylediği öğrenildi. Tam adı Yasemen Latife Ayvaz, Cevat ve Şenay Ayvaz'ın kızı. Hisse değişimi yapılmadan önce Cem ve Hakan Uzan kardeşlerin her biri, Standart Telekomünikasyon'un yüzde 39,4'lük hissesine sahipti. Geriye kalan hisselerin yüzde 20'lik bölümü diğer kardeş Ayşegül Uzan'a yüzde 0,6'lık hisse oranları ise Enis Zaimoğlu ve Coşkun Çoroğlu'na aitti. Daha sonra Cem ve Hakan Uzan kardeşler önce Ahmet Kuddusi ve İhsan Tatar'a yüzde 38,4'lük hisselerini devrettiler. Bu isimler de hisseleri başka isimlere devrettiler. Şimdi bu hisse değişikliklerinin yasal olup olmadığı, bu isimlerin kimler oldukları, bu ortaklıktan haberdar olup olmadıkları merak ediliyor.
ya adam dolandırıcılığın kitabını yazmış bzaılarımız hala onu savunma gafletinde... onu savunanlar aşağıdaki habere ne diyecek çok merak ediyorum ??????
Telsim'in en büyük ortağı bir kadınmış!
Telsim'in en büyük ortağının Yasemen Ayvaz olduğu, Ayvaz'ın bu ortaklıktan haberi olmadığı ortaya çıktı. Oysa Cem Uzan önceki gün "Telsim bana aittir" demişti.
İmar Bankası operasyonun ardından Telsim'in hisselerinin elden ele dolaştığı ortaya çıktı. Uzanların hisselerini devretmesinin ardından Telsim'in en büyük ortağının Yasemen Ayvaz isimli genç bayan olduğu ortaya çıktı. İmar Bankası soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ayvaz, ifadesinde 1995 yılında Telsim'e girdiğini ve 2 yıl burada çalıştığını söylemişti. Ancak önceki gün gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cem Uzan, "Evimde Telsim'e ait kontörler vardır. Telsim bana ait bir şirkettir. Ben malımı istediğim yerde, istediğim şekilde muhafaza ederim. Bunun da hiç kimseye hesabını vermek zorunda değilim" şeklinde bir açıklama yapmıştı.
İmarbank'a el konmasından sonra Telsim'in hisse yapısında değişiklik olduğu ortaya çıkarken, hisse değişikliğine Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Ömer Arasıl, "Telsim'in sahiplerinin kim olduğunu bilmiyoruz?" demişti. Arasıl'ın, "sahipleri kimse onlar borçlarını öder" dediği Telsim'in sahiplerinin kimler olduğu TSMF'nin İmarbank'a el koymasından sonra ortaya çıktı.
Telsim'in yüzde 66'lık hissesine sahip olan Standart Telekomünikasyon A.Ş.'nin büyük ortağı olan Cem ve Hakan Uzan hisselerini bazı isimlere devrettiler ancak Uzan kardeşlerin şirkette yüzde 1'lik hisseleri halen bulunuyor. Standart Telekomünikasyon'un yüzde 20'lik hissesine sahip olan diğer kardeş Ayşegül Uzan ise hisselerinin tamamını önce Cemil Özeren'e, Özeren de Yasemen Ayvaz'a devretti. Böylece Ayvaz, Telsim'in çoğunluk hissesine sahip olan Standart Telekomünikasyon'un da en büyük ortağı oldu. Ayvaz ayrıca Motorola ve Nokia'nın alacaklarına karşılık rehin tutulan Rumeli Telefon Sistemleri A.Ş.'ye ait yüzde 24,5'lik hisselerin de yüzde 28'ine sahip.
Ortaklıktan haberi olmadı
Operasyon kapsamında dikkat çeken Yasemen Ayvaz, gözaltına alındı ve sorgulandı. Ayvaz'ın ifadesinde böyle bir ortaklıktan haberdar olmadığı, 1995 yılında Telsim'de çalışmaya başladığı ve 2 yıl sonra da ayrıldığını söylediği öğrenildi. Tam adı Yasemen Latife Ayvaz, Cevat ve Şenay Ayvaz'ın kızı. Hisse değişimi yapılmadan önce Cem ve Hakan Uzan kardeşlerin her biri, Standart Telekomünikasyon'un yüzde 39,4'lük hissesine sahipti. Geriye kalan hisselerin yüzde 20'lik bölümü diğer kardeş Ayşegül Uzan'a yüzde 0,6'lık hisse oranları ise Enis Zaimoğlu ve Coşkun Çoroğlu'na aitti. Daha sonra Cem ve Hakan Uzan kardeşler önce Ahmet Kuddusi ve İhsan Tatar'a yüzde 38,4'lük hisselerini devrettiler. Bu isimler de hisseleri başka isimlere devrettiler. Şimdi bu hisse değişikliklerinin yasal olup olmadığı, bu isimlerin kimler oldukları, bu ortaklıktan haberdar olup olmadıkları merak ediliyor.
arkadaşlar diger mod arkadaşların açıkladıgı gibi konuyu nerden nereye getiriyorsunuz üstelik forumlarımızda siyaset konuşmak yasaktır Bu topici malesef kilitliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme