Bildirim
Telsim ve ICQ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Proxy ile online kalabilirsin, bazen işe yaramıyo ama idare edio
E-kolay proxyleri vermişlerdi forumlarda bende evde onlardan birini kullanıyorum gprs için. İş yerinde dial tabi. -
bende proxy ile icq sorunlarimi baya astim. ama ise yarar ve guvenilir proxy bulmak zor. Kullandiginiz proxyleri ozelden veya burdan yazabilirmisiniz? -
Bu proxy serverlari bizimle paylasirmisin ? -
ben turkcellden çözdüm...gecede 2-3 kontör...ama surf yok tabii o sırada da insanı sıkıoi baya.))
evet yapın bi hizmet yazın şu ii çalışan proxyleri... -
212.199.28.194 port:80
213.243.30.08 port:80
proxy.ege.edu.tr port: 8080
193.255.207.252:8080
193.77.159.104 :8080 -
proxy de pek işe yaramıyo. 5 dk da falan kopuyo bende -
web icq pro vey alite a göre en azında daha çok online kalıyo ve mesajlar daha hızlı gidiyor -
bi de zaten mesajlar gitmioki..online gözüktüün halde offline oluon diğerlerine..ve listenin tamamı offline oluo...işte bu tip bi yığın saçmalık.. -
bu web icqyu benmi kullanamiyorum anlamadim :) Loading yaziyor saatlerce -
evet icq sorununu bende de var... -
<font face='Times New Roman'></font id='Times New Roman'><font size='4'></font id='size4'><font color='red'></font id='red'>
kavuraki
ICQ DA turkcelden ne kadar baglı kaldıgını yazmamışsın.Sadece ICQ YU kullansak ne kadar gider?Benim faturalı gerci.Nerden anlıcam baglı bulundugum süre içinde ne kadar ödeyecegimi? sağol[bgdnc2]
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- tuşlu telefon internet ayarları
- samsung b310e oyun yükleme
- gps nedir, ne işe yarar
- gök gürültüsü tehlikelimi
- play protect nedir
- samsung galaxy s serisi
- telefonda ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X