Telsim hattınız varsa ve hiç ummadığınız zamanlar kontörünüzün düştüğünü düşünüyorsanız okuyun.
Birgün hattımdan bir anda 20-30 kontör silindiğini farkettim ve müşteri hizmetlerini aradım. Birçok sorudan sonra incelenip kontörümün geri yükleneceğini söylediler ve iki üç gün sonra yüklediler. Aynı sorun bir iki defa daha oldu belki ama emin olamadım, bir yeri aramışımdır mutlaka diye. En sonunda dayanamayıp tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bu sefer bana logo-melodi adında bir üyeliğimin olduğunu ve kontörlerimin bu yüzden gittiğini söylediler.nasıl iptal edileceğini sordum.iptal etmek için 3777 ye "iptal" yazıp gönderdim ve iptal olduğuna dair mesaj geldi.Yanlış yönlendirmek istemem sizi ama eğer aynı durumda bir sorunla karşı karşıya iseniz öncelikle müşteri hizmetlerini arayıp herhangi bir servise üye olup olmadığınızı öğrenin ve gereğini yapın.Böyle kötü niyetli insanların haksız kazanç elde etmelerine izin vermeyin.
bana da aynısı olmuştu durduk yere bi hizmete üye olmuştum sonra iptali için o kadar bayılacağıma gittim iptal ettirdim hattı hiç uğraşamam bu telsimle.
En iyisi bu işlere logoymuş melodiymiş hiç bulaşmamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: YaYa
En iyisi bu işlere logoymuş melodiymiş hiç bulaşmamak lazım
bedava gelen melodilere sakın kanmayın
Zaten adamların amaçlarıda bu bir şeyleri bedavaymış gibi gösterip bizleri üye yaptırmak daha sonrada kontörleri toparlamak
bilgiler için sagolun
Senden yine az kontör düşmüş aynı şey benim de başıma gelmişti geçen yaz. 3 4 yere abone olmuşum sözde ki hattımı sıfır almıştım ve de hiçbirşeye adım gibi eminim kayıt olmamıştım. Konu da açmıştım dh'de aynı sorunla ilgili bilen arkadaşlar vardır muhakkak.