Şimdi Ara

telsimden msj...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana telsimden söle bi msj geldi PAYLAŞMAK İSTEDİM.

CEP TELEFONUNUZUN YASAL KAYDI VAR MI? HER CEP TELEFONUNUZDAN HEMEN 7046'YI ARAYIN VEYA BOŞ SMS GÖNDERİN, SONUÇLAR 8 ARALIK'A KDR CEBİNİZDE...

TELSİM...

• Herkese gönderiyolar...

Yaw bu Telsim ne kadar uyanık

Zaten kaydı yoksa ''Kaydettirin'' diye mesaj gönderirler...

Sormaya ne gerek var
  • iyi işte sende gönder mesajı bak bakalım kayıtlım ısenin tel.
  • imei.tk.gov.tr adamlar para kazanmak için bulmuşlar yolu helal vallaha acaba kaç kontor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

imei.tk.gov.tr adamlar para kazanmak için bulmuşlar yolu helal vallaha acaba kaç kontor?

ÜCRETSİZ deniyor ama güven olmaz yani.
  • sağolun tepkileriniz için yani arkadaşlar....

bundan sonra biz hiç bişiy paylaşmayalım sölemiyelim hakkımız olmasın...

bunda bile bu kdr tepki gösteriyosunuz ya.... yok abi ben ztn bırakıyorum artık bu forumu böle yapınca insanın ne bakası ne yorum yapası geliyo. aferin size pes ettim....

• Niye kızdın arkadaşım, anlamadım.. 5 Aralık'tan itibaren kaçak tellere mesaj gelecek, telinizi kaydetmek istiyor musunuz diye.. Telsim bunun provasını yapıyor sanırım.. Ücretsiz ama, yani teli kayıtlı olmayanları önceden bilgilendirmek amaç... Telsim iyi yapmış, iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2005, 19:52:39 >
  • arkadaşlar bedava bi olay 8 kasımda cebinizehttp://imei.tk.gov.tr deki telefonunuz kayıtlı mı değil mi onun mesajını gönderiyorlar
  • ama yani biz mrk ettik paylaşmak istedik çünkü telsim bazen bazı msjları herkese gönderemiyo aynı anda bilmeyenler bilsinler die açtım paylaştım ama dalga geçer gibi eleştiriyosunuz hmn yaaa alınıyor insan yani....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.