Şimdi Ara

Telsiz kullanım ücreti dahil 30TL yi geçmeyecek bir tarife arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

taahüt olmamalı.
    operatör farketmez yardımcı olur musunuz?

internet 1gb dan az olmasın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell dev 80gb. Tabi ödeme peşin. Tüm hatları ona geçirdim. 1 yıl rahatım.

• Coşturan 3GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom (turktelekom.com.tr)

Coşturan 3GB Paketi ile tam 3GB Cepten İnternet, Her Yöne 500 DK ve Her Yöne 1000 SMS sadece 24 TL!

Üstelik aylık tek seferde 30 TL ve üzeri yüklemelerde 1GB Cepten İnternet Hediye!

Şimdi siz de faturasız Fenercell, GSMobile, BURSASPORCELL veya KONYASPORCELL Şampiyon tarifelerine gelin, bu teklifi kaçırmayın!

Coşturan 3GB Paketi'nden hemen faydalanmak için son 30 gün içinde yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak gelmiş olmanız yeterli!

24 Liraya 4gb500 dk 1000 sms

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Coşturan 3GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom (turktelekom.com.tr)

Coşturan 3GB Paketi ile tam 3GB Cepten İnternet, Her Yöne 500 DK ve Her Yöne 1000 SMS sadece 24 TL!

Üstelik aylık tek seferde 30 TL ve üzeri yüklemelerde 1GB Cepten İnternet Hediye!

Şimdi siz de faturasız Fenercell, GSMobile, BURSASPORCELL veya KONYASPORCELL Şampiyon tarifelerine gelin, bu teklifi kaçırmayın!

Coşturan 3GB Paketi'nden hemen faydalanmak için son 30 gün içinde yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak gelmiş olmanız yeterli!

24 Liraya 4gb500 dk 1000 sms

ben şu an bincelldeyim bunu almak için ilk önce turkcell/vodafone dan birine taşımam gerek değil mi?

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    • BİMcell, POCELL, Pttcell, ve Teknosa Mobil tarifelerinden faturasız Fenercell, GSMobile, BURSASPORCELL, KONYASPORCELL veya ve Samsuncell Şampiyon tarifelerine gelerek pakete kayıt olmak isteyen müşteriler Coşturan 3GB Paketi'nden aylık 25 TL'ye yararlanabilirler.

Taşırsan 90 gün geçmesi lazım geçtikten sonra 24 liraya alabilirsin o zaman kadar zam falan gelirse bi anlamı kalmaz

şuan hattı taşıyarak gelirsen 25 TLye yararlanabiliyormuşsun

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    bu tarifrye kayıt olmak için fenercell vs. den birine mi geçmeliyim?

türk telekoma geçmek yeterli olsaydı keşke.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    bu tarifrye kayıt olmak için fenercell vs. den birine mi geçmeliyim?

türk telekoma geçmek yeterli olsaydı keşke.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hiç zor değil hocam geçiş yapmak. Fenercell, GSMobile sim kartları da Türk Telekom bayilerin de bulunmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • costuran 3 gb tam sizlik veya bimcell 3 gb 26 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

orada geçiş yapacağın yerler mevcut bayiye gidip hangisine geçmek istediğini söylemen yeterli zor değil yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.