< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Telsiz kullanım ücreti dahil 30TL yi geçmeyecek bir tarife arıyorum.

-
-
Turkcell dev 80gb. Tabi ödeme peşin. Tüm hatları ona geçirdim. 1 yıl rahatım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Coşturan 3GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom (turktelekom.com.tr)
Coşturan 3GB Paketi ile tam 3GB Cepten İnternet, Her Yöne 500 DK ve Her Yöne 1000 SMS sadece 24 TL!
Üstelik aylık tek seferde 30 TL ve üzeri yüklemelerde 1GB Cepten İnternet Hediye!
Şimdi siz de faturasız Fenercell, GSMobile, BURSASPORCELL veya KONYASPORCELL Şampiyon tarifelerine gelin, bu teklifi kaçırmayın!
Coşturan 3GB Paketi'nden hemen faydalanmak için son 30 gün içinde yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak gelmiş olmanız yeterli!
24 Liraya 4gb500 dk 1000 sms
-
ben şu an bincelldeyim bunu almak için ilk önce turkcell/vodafone dan birine taşımam gerek değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Coşturan 3GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom (turktelekom.com.tr)
Coşturan 3GB Paketi ile tam 3GB Cepten İnternet, Her Yöne 500 DK ve Her Yöne 1000 SMS sadece 24 TL!
Üstelik aylık tek seferde 30 TL ve üzeri yüklemelerde 1GB Cepten İnternet Hediye!
Şimdi siz de faturasız Fenercell, GSMobile, BURSASPORCELL veya KONYASPORCELL Şampiyon tarifelerine gelin, bu teklifi kaçırmayın!
Coşturan 3GB Paketi'nden hemen faydalanmak için son 30 gün içinde yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak gelmiş olmanız yeterli!
24 Liraya 4gb500 dk 1000 sms
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
- BİMcell, POCELL, Pttcell, ve Teknosa Mobil tarifelerinden faturasız Fenercell, GSMobile, BURSASPORCELL, KONYASPORCELL veya ve Samsuncell Şampiyon tarifelerine gelerek pakete kayıt olmak isteyen müşteriler Coşturan 3GB Paketi'nden aylık 25 TL'ye yararlanabilirler.
Taşırsan 90 gün geçmesi lazım geçtikten sonra 24 liraya alabilirsin o zaman kadar zam falan gelirse bi anlamı kalmaz
şuan hattı taşıyarak gelirsen 25 TLye yararlanabiliyormuşsun
-
bu tarifrye kayıt olmak için fenercell vs. den birine mi geçmeliyim?
türk telekoma geçmek yeterli olsaydı keşke.
bu tarifrye kayıt olmak için fenercell vs. den birine mi geçmeliyim?
türk telekoma geçmek yeterli olsaydı keşke.
Hiç zor değil hocam geçiş yapmak. Fenercell, GSMobile sim kartları da Türk Telekom bayilerin de bulunmaktadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
costuran 3 gb tam sizlik veya bimcell 3 gb 26 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orada geçiş yapacağın yerler mevcut bayiye gidip hangisine geçmek istediğini söylemen yeterli zor değil yani.
Benzer içerikler
- türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş
- turkcell fatura son ödeme tarihi geçerse ne zaman kapanır
- en ucuz hat
- türk telekom ikiz sim kart
- türk telekom magnet fiyatları
- iphone şebeke sorunu
- vowifi nedir
- vodafone mobil imza
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X