Şimdi Ara

TELSİZ KULLANIM ÜCRETİ YILIN BAŞINDA TOPLU OLARAK TAHSİL EDİLMELİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu tüm operatörleri ilgilendiriyor.

Aynı numarayı üç operatöre taşıtıp tekrar aynı operatöre gelince telsiz kullanım ücreti yansımıyordu. Faturasız hattım için böyle olmuştu 6 aydır telsiz kullanım ücreti ödemiyorum. Bu işlemi her hattım için yapamam.

Tüm hatlar için Ocak ayında telsiz kullanım ücreti toplu olarak alınmalı veya faturaya yansıtılmalı. Hattı erken kapatma durumunda iade edilmeli ve dileyen aylık veya tek seferde ödeme seçeneği sunulmalı. Böylelikle bir çok sorun ortadan kalkar. Her fatura için kuruş hesaplarından kurtulunmuş faturasız hatlar için de biriken telsiz ücreti yüzünden paket yüklememe sorunları giderilmiş olunur.

Operatörler her hat için telsiz kullanım ücretini toplu halde devlete ödeyip bize aylık olarak yansıtıyorlarmış. Toplu yansıttıklarında bütün sorunların kalkacağına eminim. Özellikle yeni açılan faturalı hatların bedava diye satılıp ay ay pakete vergi eklemek yerine tek seferde tahsili yapılsa müşteride rahatlasa olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 11 Aralık 2022; 23:41:48 >

• Konu genel olarak Mobil Operatörler başlığına taşınmıştır, söz konusu durum 3 operatörü de ilgilendirdiği için…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. O şekilde konu açamamıştım.

• Bence telsiz kullanım ücreti soygunu komple kalkmalı. Böyle daha da adamlara yardımcı olmuş oluruz. Yılbaşında tahmin edemiyorum kaç tl olacağını,bilen varsa cevaplayabilir. Bu sene kaç tl söğüşleneceğiz acaba?

• İlk Tesis ÖİV117,00 ₺

Telsiz Kullanma Ücretleri 50,75 ₺

Telsiz Ruhsatname Ücreti 50,75 ₺

2023 yılında benim tahminim ;

İlk Tesis ÖİV145,00 ₺

Telsiz Kullanma Ücretleri 58 ₺

Telsiz Ruhsatname Ücreti 58 ₺

• Saiph kullanıcısına yanıt

Bu ücretlerin hepsine yeniden değerleme oranı kadar zam geliyor yani o da %122.93.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.