Merhaba arkadaşlar bu tüm operatörleri ilgilendiriyor. Aynı numarayı üç operatöre taşıtıp tekrar aynı operatöre gelince telsiz kullanım ücreti yansımıyordu. Faturasız hattım için böyle olmuştu 6 aydır telsiz kullanım ücreti ödemiyorum. Bu işlemi her hattım için yapamam. Tüm hatlar için Ocak ayında telsiz kullanım ücreti toplu olarak alınmalı veya faturaya yansıtılmalı. Hattı erken kapatma durumunda iade edilmeli ve dileyen aylık veya tek seferde ödeme seçeneği sunulmalı. Böylelikle bir çok sorun ortadan kalkar. Her fatura için kuruş hesaplarından kurtulunmuş faturasız hatlar için de biriken telsiz ücreti yüzünden paket yüklememe sorunları giderilmiş olunur. Operatörler her hat için telsiz kullanım ücretini toplu halde devlete ödeyip bize aylık olarak yansıtıyorlarmış. Toplu yansıttıklarında bütün sorunların kalkacağına eminim. Özellikle yeni açılan faturalı hatların bedava diye satılıp ay ay pakete vergi eklemek yerine tek seferde tahsili yapılsa müşteride rahatlasa olmaz mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 11 Aralık 2022; 23:41:48 > |
Bildirim