Şimdi Ara

Telsiz Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar annem evdeki telsiz telefonu kaldırıp çöpe atıcağı için yerine yenisin almayı düşünüyorum iyi bişey olsun istiyorum kalite/fiyat oranı en iyi alet hangisi tavsiye edebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

http://forum.donanimhaber.com/m_13626606/tm.htm
    Motorola Me 7158 Dect Telefon
    araştır bence .... alo demekse amaç pahalı olmasın ev için kullanılacak çok daha uygun modeller var piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

Motorola Me 7158 Dect Telefon
    araştır bence .... alo demekse amaç pahalı olmasın ev için kullanılacak çok daha uygun modeller var piyasada

Alıntıları Göster
    İyi midir bilemem, bugün geldiği için henüz kullanamadım ama ben SIEMENS GIGASET C345 DECT TELSIZ TELEFON aldım. Özellikler ve fiyat itibariyle çok uygun geldi. Üstelik ısmarladıktan sonra 1,5 gün içinde eve geldi. Ben siemens gigaset serisinin çok iyi olduğunu duymuştum ve tavsiye üzerine aldım. Telesekreter özelliği de var. Tek dezavantajı biraz büyük olması olabilir. O yeni model cep telefonu boyutundaki ev telefonlarından birazcık daha büyükçe. Ama o ufakların da fiyatları çok yüksek. Bence değmez. Ben aşağıdaki linkten aldım ve piyasada bulabildiğim en uygun fiyat da bu. Kimi yerlerde fiyat 230 YTL nin üstüne bile çıkıyor.

http://www.teknokolik.com.tr/urunler.php?malkodu=PD.SI-C345#

• quote:

Orijinalden alıntı: stto

İyi midir bilemem, bugün geldiği için henüz kullanamadım ama ben SIEMENS GIGASET C345 DECT TELSIZ TELEFON aldım. Özellikler ve fiyat itibariyle çok uygun geldi. Üstelik ısmarladıktan sonra 1,5 gün içinde eve geldi. Ben siemens gigaset serisinin çok iyi olduğunu duymuştum ve tavsiye üzerine aldım. Telesekreter özelliği de var. Tek dezavantajı biraz büyük olması olabilir. O yeni model cep telefonu boyutundaki ev telefonlarından birazcık daha büyükçe. Ama o ufakların da fiyatları çok yüksek. Bence değmez. Ben aşağıdaki linkten aldım ve piyasada bulabildiğim en uygun fiyat da bu. Kimi yerlerde fiyat 230 YTL nin üstüne bile çıkıyor.

http://www.teknokolik.com.tr/urunler.php?malkodu=PD.SI-C345#

Alıntıları Göster
    Benim için arayan numarayı göstermesi yeterli ama uygun fiyatlı birşey arıyorum.Yani kısaca arayan numarayı gösteren biraz dayanıklı olan(bi 6-7 yıl idare etse yeterli)bir de fiyatı uygun olan bir dect istiyorum.Ne tavsiye edersiniz?Şu an araştırmadım ben de bakacağım biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Benim için arayan numarayı göstermesi yeterli ama uygun fiyatlı birşey arıyorum.Yani kısaca arayan numarayı gösteren biraz dayanıklı olan(bi 6-7 yıl idare etse yeterli)bir de fiyatı uygun olan bir dect istiyorum.Ne tavsiye edersiniz?Şu an araştırmadım ben de bakacağım biraz.

Alıntıları Göster
    candogan ben bunu geçtiğimiz eylül ayında almıştım tesadüfen ama iyi bir cihaz çıktı işini rahatlıkla görür ben 89a almıştım şu an 79 ytl
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145030171&CS_Category=_KABLOSUZ_TELEFON232&CS_Catalog=_TELEKOM

• quote:

Orijinalden alıntı: thr_Y

candogan ben bunu geçtiğimiz eylül ayında almıştım tesadüfen ama iyi bir cihaz çıktı işini rahatlıkla görür ben 89a almıştım şu an 79 ytl
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145030171&CS_Category=_KABLOSUZ_TELEFON232&CS_Catalog=_TELEKOM

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim afacan.Bizde de şu panasonic'in ekransız beyaz renk telesekreterli modeli var ya,ondan var.Ama arayan numarayı göstersin istiyorum ondan değiştireceğiz.Bir de pili çok zayıfladı tekliyor bu aralarAma iyi çıktı bunun dışında 10 seneyi geçti zaten.Ben de biraz araştıracağım,verdiğin modeli de yazdım bi kenara saol tekrar

• quote:

Teşekkür ederim afacan.Bizde de şu panasonic'in ekransız beyaz renk telesekreterli modeli var ya,ondan var.Ama arayan numarayı göstersin istiyorum ondan değiştireceğiz.Bir de pili çok zayıfladı tekliyor bu aralarAma iyi çıktı bunun dışında 10 seneyi geçti zaten.Ben de biraz araştıracağım,verdiğin modeli de yazdım bi kenara saol tekrar

Alıntıları Göster
    telsiz telefonda panasonic'in siemens'ten daha iyi olduğu kanaatindeyim. ama her zaman olduğu gibi bu da şans meselesi. biz gazetenin kuponla verdiği audioline telefonu 7 sene kullandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 29 Nisan 2007; 13:05:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thr_Y

telsiz telefonda panasonic'in siemens'ten daha iyi olduğu kanaatindeyim. ama her zaman olduğu gibi bu da şans meselesi. biz gazetenin kuponla verdiği audioline telefonu 7 sene kullandık

Alıntıları Göster
    4 senedir panasonic kullanıyoruz hiç sorun çıkarmadı. tavsie ederim bu markayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

Alıntıları Göster
    Panasonic
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

+1
    Bende 7 yıldır panasonic kullanıyorum.Hiç problem olmadı.Gerçi model biraz eski ama (hani şu işaret parmağı uzunluğunda anteni olan telesekreterlilerden)hala iyi çalışıyor.
    Panasonic Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: BaBe ShaQ

quote:

+1
    Bende 7 yıldır panasonic kullanıyorum.Hiç problem olmadı.Gerçi model biraz eski ama (hani şu işaret parmağı uzunluğunda anteni olan telesekreterlilerden)hala iyi çalışıyor.
    Panasonic Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Aynen bizde de o var.Arayan numarayı göstersin diye yeni bir model bakıyoruz

• quote:

Aynen bizde de o var.Arayan numarayı göstersin diye yeni bir model bakıyoruz

Alıntıları Göster
    Valla ben o sağlamlıkta başka telefon bulamadım piyasada...Sırf numara göstersin diye elimdeki mevcut telefondan da vazgeçemedim.O yüzden Numara gösteren aparat bağlantısı yaptım.Multitek diye bi'şey..Kutusunun içinden çift jak girişi olan kısa bi' kablo çıktı..telefonla arasında bağlantı kurup line girişine de telefon hattını taktım..Durumu bu şekilde çözdüm..

• quote:

Valla ben o sağlamlıkta başka telefon bulamadım piyasada...Sırf numara göstersin diye elimdeki mevcut telefondan da vazgeçemedim.O yüzden Numara gösteren aparat bağlantısı yaptım.Multitek diye bi'şey..Kutusunun içinden çift jak girişi olan kısa bi' kablo çıktı..telefonla arasında bağlantı kurup line girişine de telefon hattını taktım..Durumu bu şekilde çözdüm..

Alıntıları Göster
    Hmm güzel çözüm aslında:) Kaça almıştınız?

• quote:

Hmm güzel çözüm aslında:) Kaça almıştınız?

Alıntıları Göster
    10 YTL
  • quote:

10 YTL

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99

10 YTL

hmm süper bir çözüm ve fiyat ben de öyle yapayımÇok teşekkür ederim

• quote:

quote:

10 YTL

hmm süper bir çözüm ve fiyat ben de öyle yapayımÇok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Ben de çok araştırdım anneme alacaktım. Ama gittim kelepir buldum diye Siemens A140 aldım. 35 Ytl'ye sıfır ve garantili :) Şarjı çok uzun gidiyor. Menüsü ilk başta biraz zor. Annem çözemedi halâ :D En çok ses kalitesini beğendim, HARİKA! Uzakta da kesinti olmadan çekiyor. Eksi yönü zil sesleri, berbat...

• quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Ben de çok araştırdım anneme alacaktım. Ama gittim kelepir buldum diye Siemens A140 aldım. 35 Ytl'ye sıfır ve garantili :) Şarjı çok uzun gidiyor. Menüsü ilk başta biraz zor. Annem çözemedi halâ :D En çok ses kalitesini beğendim, HARİKA! Uzakta da kesinti olmadan çekiyor. Eksi yönü zil sesleri, berbat...

Alıntıları Göster
    Siemens....
    Nedenlerini bu konuyla ilgili açılan birçok topicde yazdığım için tekrarlamayacağım.
  • quote:

quote:

+1
    Panasonic Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

+1
    Panasonic Tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

+1
    Panasonic Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    yaklaşık 9 yıldır siemens kullanıyoruz.
    çok şükür hiçbir problemle karşılaşmadık.
    aldığımız zaman en iyi modellerinden birisi idi numara falan gösteriyor mesaj olayıda var sanırsam.
    halen daha üzerindeki orjinal pilleri çalışır vaziyette gerçi artık üstünden alınca sabahtan akşama anca dayanıyor

fakat gerek siemens gerekse panasoniclere bakıyorum da iki markanın da ürettiği eski modeller şu anda üretilen modellerden daha kaliteliymiş gibi duruyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.