Şimdi Ara

Tema problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şirket vodafone dan taahhütlü curve 9300 cihazına sahibim zaten daha öncede bb kullanmıştım fakat bu telefonda vodafone teması hiçbir şekilde değişmiyor hatta tema seçeneğine bile girilmiyor. Çözüm lazim acil lütfen

• Menu>secenekler>ekran>ekran goruntusu şeklindeki yolu takip edin kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuvaleterligi

Menu>secenekler>ekran>ekran goruntusu şeklindeki yolu takip edin kolay gelsin

+1

Ayrıca telefona başka tema yükleyecekseniz de telefonun dilini önce ingilizce olarak ayarlayın ki problem yaşamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Orijinalden alıntı: tuvaleterligi

Menu>secenekler>ekran>ekran goruntusu şeklindeki yolu takip edin kolay gelsin

+1

Ayrıca telefona başka tema yükleyecekseniz de telefonun dilini önce ingilizce olarak ayarlayın ki problem yaşamayın

aynen eklemeyi unutmuşum
  • teşekkür ederim cevaplarınız için fakat telefonu tanıyorum daha once 4 sene bold 9000 kullandım ama bu telefonda tema sekmesine bile inemiyorum yani vodafone temasını kitlemişler gibi diyebilirim size. Bunu açmanın bi yolunu arıyorum açıkçası vodafone teması kilitli gibi cihazda
  • Kimi operatörler şirketlere verdikleri cihazlarda bu tür kısıtlamalar koyabiliyorlar. Benim de basıma gelmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franchise

Kimi operatörler şirketlere verdikleri cihazlarda bu tür kısıtlamalar koyabiliyorlar. Benim de basıma gelmişti.

ilginiz için teşekkür ederim peki bi çözümü varmı acaba yani kesin vardır da nedir acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rive8989

quote:

Orijinalden alıntı: franchise

Kimi operatörler şirketlere verdikleri cihazlarda bu tür kısıtlamalar koyabiliyorlar. Benim de basıma gelmişti.

ilginiz için teşekkür ederim peki bi çözümü varmı acaba yani kesin vardır da nedir acaba

Valla bana cok bir sorun olmadıgı için bir sene o sekilde kullandım. Sizin telefonunuz nasıldır bilemem fakat Blackberrylerde bu tür kısıtlamaları asmak zor. Malum, güvenliği ile övünen telefonlar bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası bold dan alıştığım klasik temaları yüklemek için istiyorum yoksa antin kuntin temalar için değil. Çok karmaşık geldi 4 yılın üstüne. Haklısınız ama acaba o tema dosyasını bulsam systemden isim değiştirmeden içerik değiştirsem falan bilemedim. İnş anlayan birisi çıkar cevap verir
  • Telefona kendi orjinal işletim sistemini atmak lazım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Telefona kendi orjinal işletim sistemini atmak lazım sanırım.

Tamam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.