Şimdi Ara

tematik kanal rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanal d ve show tv tematik kanallar ilgi görüyor diye sayısı bellisiz tematik kanallar kuruyorlar. kanal d nin dmax dplus dyeşilçam kanalları berbat yakında dspor dsinemax ve dçoçuk kanallarıda kurulacakmış. bunlarda fazla içeriği olmayan berbat kanallardan biri olacaktır. show tv ise önce showmax kanalını kurdu sadece eski diziler yayınlanıyormuş. yakında onlarda showplus showspor showkids showsinema kanallarını kuracaklarmış bunlarda mutlaka berbat kanallar olacaktır. zaten şu anda türksatta yeteri kadar berbat kanal var. bu kanallara düzgün bir içerik konulsa çok güzel olucak. şu anda müzik kanallarıda müzik yayınını bırakıp yarışmalara ağırlık veriyorlar. muzik kanallarımızı geri istiyoruz.

• en doğrusu bu kanalları hiç izlememek...hatta silmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: b0riss1

en doğrusu bu kanalları hiç izlememek...hatta silmek

+1905
  • Bence silin gitsin. Bir işe yaradıkları yok zaten. Ama en sinir bozucu olan şu yarışma geyikleri. Her kanalda var yahu. Saat gece 12:30'dan sonra kanal izlenmiyo valla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Bence silin gitsin. Bir işe yaradıkları yok zaten. Ama en sinir bozucu olan şu yarışma geyikleri. Her kanalda var yahu. Saat gece 12:30'dan sonra kanal izlenmiyo valla....

tam bir tuzak bu programlar ya
  • böyle kanalları istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• millet istiyor ve izliyorki, bu kanalların ardı arkası kesilmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • katılıyorum bu tür kanallar saçmalıktan başka bir şey değil ama o kanalları kuranlar ve yayın yapanlar kadar izleyip rating yaptıranlar da suçlu
  • yeşilçamda bari düzgün filmler oynatsalarda izlesek.ayrıca türksat'a türkspor diye bi kanal geliyomuş.
  • ben o kadar kötümser değilim, mesela d plus geçende cem özerin ve beyaz showun eski proğramlarını verdi..
  • Bu kanallar saçmalıktan başka birşey değil. Hiç izlmeyeceksiniz ya da listenin en sonuna alacaksınız. En güzel yöntem budur. Şahsen ben taramadan sonra çıkan bu tarz kanalları silip sonra düzenleme yapıyorum..
  • ayni filmi gunde 5 defa yayinliyorlar ne igrenc
  • quote:

Orjinalden alıntı: reymurat

ayni filmi gunde 5 defa yayinliyorlar ne igrenc

keşke yaptılkarı iğrenç yayınlar bununla sınırlı kalsa,dplus a ilk başlarda sempati ilebaktım programlarını izleyeyim dedim ama alakasız,zaman doldurmak için yapılan,eminimki sadece onlar veya yüzlerin ilgisini çekecek programlar ve ne hikmetse aralara sıkıştırılmış yarışmalar,silin arkadaşlar bu kanalları
  • Arkadaşlar, beğenmiyorsanız, izlemeyin olsun bitsin. Elinizin altında yüzlerce kanal var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Bu kanallar saçmalıktan başka birşey değil. Hiç izlmeyeceksiniz ya da listenin en sonuna alacaksınız. En güzel yöntem budur. Şahsen ben taramadan sonra çıkan bu tarz kanalları silip sonra düzenleme yapıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Arkadaşlar, beğenmiyorsanız, izlemeyin olsun bitsin. Elinizin altında yüzlerce kanal var

bu konuya verilebilecek cevaplar bu kadar basit işte..

• sinemax da iyi film oynuyor. ben geçenlerde iyi bir filime denk gelmişte olabilirim tabii.
  • d sinema bağzen kaliteli flimler veriyor
    en azından sıır reklam la seyrediliyor
    d sinemadan sonrası hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkem -- 13 Temmuz 2006; 12:16:15 >

• silin amaç asilik olsun
  • Zaten Aydın Doganı sevmem kanallarida onun gibi

+

Çok kaliteli kanal istiyorsanız Bu anca parali olur.
    bedava kanal anca bu kadar olur. o da ne gösterir derseniz eski diziler , filmler vs vs

ama sonucta eski dizilerin hayranlari olanlar ya da can sıkıntısından izlenebilir

kaliteyi yuksek aramayin. sonucta gösterilen X dizi gun içinde 3-4 kez gösterilcektir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.