Şimdi Ara

Temel Eksikliği Olanlar İçin Çalışma Sistemi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda birçok kişinin yazdığı mesajlarda temel eksikliği olduğunu gördüm. Ayrıca meslek lisesi çıkışlı olup bu sene hazırlanan arkadaşlarımız da var burada. Benimde temel eksikliğim olduğundan tecrübeli arkadaşlara bir danışmak istedim.

Liseyi özel sebeplerden dolayı devamsızlık nedeniyle lise 2de bıraktım ve açıktan okumaya başladım. Bu arada zeka konusunda herhangi bir sıkıntım yok bunuda göz önünde bulundurarak tavsiye verirseniz sevinirim. Lise 1 ve İlkokulda Ödg'deydim. (Femin dereceye hazırladığı sınıf).

Fakat liseyi bırakmak durumunda kalmamdan dolayı eğitimime uzun bir sure ara verdim. Şu anda 21 yaşındayım ve tekrar hazırlanıyorum. Meslek liseli arkadaşlarda büyük ihtimalle benim durumumdadır.

Lise 1 konuları dışında hiçbir konuyu daha önce görmedim. Mat 2'den şu anda İkinci derece denklemler - Polinomlar ve Eşitsizlikleri gördük dershanede (Fem) Konular çalışınca yetiştirilemeyecek kadar zor değil diye düşünüyorum. Tabi limit türev integral ve diğer konular için yorum yapamayacağım.

Benim durumumda ki kişilerin nasıl bir çalışma sistemi izlemesini önerirsiniz genel olarak?

Ygs'ye kadar kesinlikle tam anlamıyla bitirilmesi gereken konular

Başlangıç seviyesinden zor seviyeye doğru giden kaynaklar vb.

Ben şu anda konuları biraz kaçırdım derhanedeki bu yüzden hergün 1 konuyu Fem Dergiden çalışıyorum sorularını çözüyorum. Ardından simetriden konu tekrarı ve sorularını çözüyorum ve son olarak Femsetten sorularını bitiriyorum. Konu eksikliğim çok olan kısımlarda

teknofemden konu tekrarı yapıyorum. Ygs denemelerin 280-330 arasında gidip geliyor. Elektrik Elektronik veya Mekatronik Mühendisliği hedefliyorum ve bunun için yaklaşık 400 ham puana ulaşmam yeterli sanırım. Kalan süreç içerisinde nasıl bir çalışmayla bu puana

yükselebilirim.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgunow -- 4 Kasım 2012; 20:12:24 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gretzky -- 23 Aralık 2014; 21:12:45 >
  • Dediğin gibi bizimde matematik hocamız olimpiyatlarda sorulan sorulara uzun süre kafa yormamızı bu şekilde 1 saatte bile bir soruyu tamamen veya bır kısmını cozersek aklımızda yer edineceğini soylemıstı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.