Site Adı :Temel İSG Eğitimi | Uzaktan Temel İSG Eğitimi - 0551 254 56 38 Site adresi :Uzaktan Temel İSG Eğitimi Site içeriği / Hizmet verdiği alan :6331 Sayılı Yasa, Çalışanların Eğitimi Başlıklı bölümü ve Çalışanların Temel İSG Eğitimleri Usul ve Esasları hk. yönetmelik kapsamında Tehlike sınıflarına uygun olarak her çalışanın kanun nezdinde belirlenmiş sürelerde isg eğitimi 'ni almaları zorunludur. Hangi sınıftaki işçiler Temel İSG Eğitimi almaları gerekir? Temel İSG Eğitimini Çok Tehlikeli, Tehlikeli, Az Tehlikeli sınıfta çalışan tüm çalışanların alması zorunludur. Tehlike Sınıflarına göre, Temel İSG Eğitimi Kaç Saat Sürüyor? Tehlike sınıfı fark etmeksizin, 3 ana başlığın bulunduğu isg eğitimlerinde; Çok Tehlikeli Temel İSG Eğitimi 16 saat Tehlikeli Temel İSG Eğitimi 12 Saat Az Tehlikeli Temel İSG Eğitimi 8 Saat şeklindedir. Temel İSG Eğitimlerinin süresini kim belirliyor? Temel İSG Eğitimi, Eğitim sürelerini 6331 Sayılı Kanun ve bu kanuna bağlı olarak çıkarılan Çalışanların Temel İSG Eğitimi usul ve esasları hk yönetmelik hükümleri belirlemektedir. Uzaktan Temel İSG Eğitimlerine nasıl girebilirim? İSG Eğitim sistemine yönetici tarafından tanımlanan kullanıcı bilgilerinizden sonra, eğitim sistemine giriş yaparak, eğitimlerinizi almaya başlayabilirsiniz. Uzaktan Eğitim Sistemine hangi cihazlardan girebilirim. Temel İSG Eğitimlerinizi, mobil, tablet, internet erişimine sahip farklı cihazlardan girebilirsiniz. Uzaktan Eğitim Sistemine farklı cihazlardan giriş yapıldığında süre ayrı ayrı mı işliyor? Bulut Teknolojisi sayesinde uzaktan temel isg eğitim sistemine hangi cihazdan giriş yapmış olursanız olun, tüm girişlerinizi kendi hesabınızda görebilirsiniz. Temel İSG Eğitim Sistemini bitirdiğimde bir sertifika alıyor muyum? Temel İSG Eğitim sistemini tamamladığınızda dijital olarak görüntüleyebileceğiniz bir sertifika sisteminizde görünür olacak istediğiniz zaman pdf görüntüsünü indirebilir, ve sizden talep eden kişi ve kurumlara gösterebilirsiniz. Uzaktan Temel İSG Eğitimini Kimler Verebilir? Kanuni olarak Temel İSG Eğitimini İSG Profesyönelleri (İş Güvenliği Uzmanı, İşyeri Hekimi, Diğer Sağlık Personeli) ve İlgili yönetmelik hükümlerinde geçen STK ve Eğitim kurumları bu eğitimleri verebilmektedir. Bir Kurum olarak Uzaktan Eğitim Sisteminde İş Başı ve Oryantasyon Eğitimlerimizi Çalışanlarımıza aldırabilir miyiz? Evet Çalışanlarınıza, sistemimizde hazır olan Temel İSG Eğitimlerinin yanında Kanuni olarak her çalışanın temel isg eğitiminden önce alması gereken en az 2 saatlik oryantasyon ve iş başı eğitimlerini ve diğer eğitimlerinizi sisteme yükleyerek, bu eğitimleri tamamladıklarını kontrol edebilir ve sertifikalandırabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için lütfen arayın ----> 0551 254 56 38 Genel Konular Çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları İşyeri temizliği ve düzeni İş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar Sağlık Konuları Meslek hastalıklarının sebepleri Hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması Biyolojik ve psikososyal risk etmenleri İlkyardım Tütün ürünlerinin zararları ve pasif etkilenim Teknik Konular Kimyasal fiziksel ve ergonomik risk etmenleri Elle kaldırma ve taşıma Parlama patlama yangın ve yangından korunma İş ekipmanlarının güvenli kullanımı Ekranlı araçlarla çalışma Elektrik tehlikeleri riskleri ve önlemleri İş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerinin uygulanması Güvenlik ve sağlık işaretleri Kişisel koruyucu donanım kullanımı İş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü Tahliye ve kurtarma Twitter: temel isg eğitimi Linkedin: uzaktan temel isg eğitimi Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimtr -- 26 Temmuz 2021; 18:50:33 > |
Bildirim