Şimdi Ara

TEMELİ OLMAYANLAR İÇİN LYS MATEMATİK ÖNERİSİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TEMELİM YOK FAKAT MATEMATİK ZEKAM OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM , OLMASA DAHİ HERKES ÇALIŞIRSA YAPABİLİR.

ÇOĞU ARKADAŞ KAREKÖK ESEN PALME ÖNERİP DURUYOR. KİMSE DEMİYOR AĞA BİZ BUNU NASIL ÇÖZECEZ?

ŞAHSEN BENDE ALANLARDANIM. ÖRNEK VERECEĞİM. BEN PALME ALDIM. ONDAN ÖNCE SADECE KONU ÇALIŞIP PALME ÇÖZMEYE KALKTIM. HER KONU İÇİN ORTAMALA 10 TEST VAR. VE BEN BU 10TESTTEN 2 TEST SORU SAYISI KADAR ANCA ÇÖZMÜŞÜMDÜR. ŞAHSEN BUNU YAŞAYAN TEK OLMADIĞIMA EMİNİM.

AYRICA BUNUN ŞÖYLE BİR KÖTÜ YANI VAR Kİ SORU SORAMAMAK , ŞAHSEN BEN 10 TESTTE 2 TEST ÇÖZÜP HOCAM ŞUNLARI Bİ ÇÖZEBİLİR MİYİZ DİYEMİYORUM. ADAM BANA DER Kİ SEN BOŞUNA OKUYON.

BENİM BU YOLA KARŞI BULDUĞUM ÇÖZÜM :

FASİKÜLLER! EN SEVDİĞİM.

SEVİYENİZE GÖRE FASİKÜL BİTİRİP SONRA ZOR SORU BANKALARI ÇÖZÜLMELİ. ŞAHSEN BEN ÖNCE SONUÇ ÇÖZÜP SONRA PALME ÇÖZÜNCE ÇÖZDÜĞÜM TEST SAYISI 8E KADAR ÇIKTI.

ÖNEMLİ NOT: SEVİYENİZE GÖRE DEDİM FARK ETTİYSENİZ. ÇÜNKÜ FASİKÜLLERİNDE ZORLUK DERECESİ VAR. EN POPULER OLARIN ZORLUK DERECESİ KOLAYDAN ZORA DOĞRU :

KARTEZYEN<SONUÇ:KAREKÖK< GÜRAY KÜÇÜK.

BENCE BÖYLE.

BEN SEVDİM BÖYLE ÇÖZMEYİ HADİ SİZE KOLAY GELSİN.

• BU ARADA YANLIŞ YAPTIĞIMI DÜŞÜNEN VARSA FİKİR VERSİN , YANLIŞIN NERESİNDEN DÖNSEK KARDIR.
  • LYS konuyu bilip onu uygulayabilenin sınavıdır. Yani temel yoksa konu-test-konu-test diye git sonra full test yazdırırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kartezyen yayinlarinin yesil renkteki konu kavram serisi kitabını ve q serisi kitapları tam senlik
    Ama 2 sini birlikte alıp çöz .örnegin 1 kitaptaki sorular kolay iken 2. Kitaptakiler kolay ve ortadır
    Kesinlikle öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1996

ARKADAŞLAR TEMELİM YOK FAKAT MATEMATİK ZEKAM OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM , OLMASA DAHİ HERKES ÇALIŞIRSA YAPABİLİR.

ÇOĞU ARKADAŞ KAREKÖK ESEN PALME ÖNERİP DURUYOR. KİMSE DEMİYOR AĞA BİZ BUNU NASIL ÇÖZECEZ?

ŞAHSEN BENDE ALANLARDANIM. ÖRNEK VERECEĞİM. BEN PALME ALDIM. ONDAN ÖNCE SADECE KONU ÇALIŞIP PALME ÇÖZMEYE KALKTIM. HER KONU İÇİN ORTAMALA 10 TEST VAR. VE BEN BU 10TESTTEN 2 TEST SORU SAYISI KADAR ANCA ÇÖZMÜŞÜMDÜR. ŞAHSEN BUNU YAŞAYAN TEK OLMADIĞIMA EMİNİM.

AYRICA BUNUN ŞÖYLE BİR KÖTÜ YANI VAR Kİ SORU SORAMAMAK , ŞAHSEN BEN 10 TESTTE 2 TEST ÇÖZÜP HOCAM ŞUNLARI Bİ ÇÖZEBİLİR MİYİZ DİYEMİYORUM. ADAM BANA DER Kİ SEN BOŞUNA OKUYON.

BENİM BU YOLA KARŞI BULDUĞUM ÇÖZÜM :

FASİKÜLLER! EN SEVDİĞİM.

SEVİYENİZE GÖRE FASİKÜL BİTİRİP SONRA ZOR SORU BANKALARI ÇÖZÜLMELİ. ŞAHSEN BEN ÖNCE SONUÇ ÇÖZÜP SONRA PALME ÇÖZÜNCE ÇÖZDÜĞÜM TEST SAYISI 8E KADAR ÇIKTI.

ÖNEMLİ NOT: SEVİYENİZE GÖRE DEDİM FARK ETTİYSENİZ. ÇÜNKÜ FASİKÜLLERİNDE ZORLUK DERECESİ VAR. EN POPULER OLARIN ZORLUK DERECESİ KOLAYDAN ZORA DOĞRU :

KARTEZYEN<SONUÇ:KAREKÖK< GÜRAY KÜÇÜK.

BENCE BÖYLE.

BEN SEVDİM BÖYLE ÇÖZMEYİ HADİ SİZE KOLAY GELSİN.

Körfez Soru Bankası al hem soruları çok zor değil hemde çözüm dvdsi var ondan sonra başka kaynaklara yönel. Karakökle Fem zor onları sona sakla

• Fasiküller zaten konuyu öğretiyor arkadaşlar , yani konu test konu test gidiyorum
  • körfez
  • 3 kaynak aynı anda ne kadar zaman alır ?

Yani hiç deneyimim yok mezun arkadaşların bilgisi var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.