Şimdi Ara

Temiz araç arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 aydır araç arıyorum ama fiyatlar bu günlerde acayip şişmiş durumda. Ayrıca internette sağlam araç neredeyse yok denecek kadar az.
    Aldığım arabayı olur ya satmaya kalkarsam zorlanmayacağım bir model olsun istiyorum. Aynı zamanda satışı zor olduğu için kaza darbe değişen boya istemiyorum. Lokal boyada bile pazarlık malzemesi olarak görüyorlar. Tabiki alım satım yapmıyorum ama acil bir durumda satabilmeliyim hemen.
    Aradığım özellikler:
    * Dizel veya LPG li. LPG uyumsuz zorlama LPG li araçları istemiyorum. 40 bin km sonunda motoru elime alırsam anlamı yok.
    * Otomatik vites. Mümkünse triptronik olmasın.
    * Kabak lastik ve ağır bakım öncesi istemiyorum. Bunları alınca zaten 2000 Lira daha pahalı bir araç alınabilir.
    * Kalite fiyat endeksi yüksek bir araç

Yukarıdaki isteklerim biraz fazla gelebilir, o zaman sıfır al diyeceksiniz ama bütçem o kadar yüksek değil :)

Bütçe: 30-40 bin TL (model yılı ve markaya göre alt ve üst sınırdır. Tabi 20-30 TL arası piyasası olan güzel bir araç çıkarsa da olabilir)

Bugüne kadar aklımdan geçen modeller
    1- Kia Cerato 2009 üstü (özellikle fabrika çıkışlı LPG)
    2- Mitsubishi Lancer 2009 üstü (satış ve servis sıkıntılı diyorlar)
    3- Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI (Euro5 subap magnezyum olduğu için lpg sıkıntılı diyorlar. Aracın şekli güzel)
    4- Hyundai Accent Era (dizel veya lpg. fiyat uygun gözüküyor ama bir türlü arabanın şekline ısınamadım)
    5- Honda Jazz CVT (fiyatlar biraz şişmiş)
    6- Nissan Note dizel (benzinlide lpg tavsiye edilmiyor)
    7- Toyota Corolla-Honda Civic (temizi el yakıyor)
    8- Gözden kaçırdığım süpriz atlar :)

Liste daha uzun da aklımda kalıcı olanlar bunlardı. Servis ve sanayi ile ahbap olmak istemediğimden Japon ve Kore markalarını tercih ettim.
    Bu konularda karar verme konusunda biraz dertliyim.
    Yardım lütfen...

• merhaba,

eger düşünürseniz bende 2012 model hyundai accent blue 1,4 cvvt mode var...

www.sahibinden.com 167750001
  • lokal boya bile olmayacak dersen işin cıvkı çıkar hocam,benim araçta sol arka çamurluk değişik tavan hariç boya var 16500tl verdiler vermedim araç 2004 clio 1.2 authentic ben 17000 istiyorum bir kuruş masraf yok motor 100000'de lpg yok çok iyi durumda bunları niyer yazıyorum tabi ki sana satmak için değil arkadaşa clio 3 dizel yada 1.4 98bg modelini bakıyorduk izmire gitiik ağzımızın payını aldık geldik kullanıcı adamları seçtik hep araç için bütün arabalar leş sabah 8'de yola çıktık akşam 17:30'da döndük yollarda rezil olduğumuzla kaldık yani demem o ki boya olması normal çamurluk değişikse oda önemli değil hemen çıkartırsın araca bağlı tabi bu birazda bütçende az değil seat kullanırmısın bilmemde sıfır 1.4lt 85 hp Style modeli 36.500 donanım olarakda gayet iyi bir bak istersen nacizane bir fikir sana
  • Hocam Seatlara da baktım. Ibizalar fena durmuyor ama fiyatlar biraz yüksek gibi geldi bana. 1000-2000 Lira daha fazlasına Auris var. Birde önerilen araba hakkında detaylı bilgi verirseniz yada linki gönderebilirseniz daha makbule geçer. Tşk
  • Merhaba
    2009 model otomatik civicimi satıyorum 44.000 TL ye
    29000 km dir gerçekten 0 ayarındadır hafta sonları kullandığımızdan km si düşük
    Pişman olmazsınız arıza bakım vs gerektirmeden kullanırsınız
    Ilgilenirseniz
    Sahibinden com da İlan No 170054939
    Ya da link

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-29.000-km-de-sifirdan-farksiz-sorunsuz-otomatik-honda-170054939/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserc -- 29 Haziran 2014; 12:49:12 >
  • Fiyatların çok uçuk olması sebebi ile vites düşürüp, düşük kilometre otomatik
    - Renault Clio 1.5 grandtour dizel
    - Hyundai accent era 1.4 benzin/lpg veya 1.5 dizel
    - Ford fusion dizel
    opsiyonlarını tekrar gözden geçirmeye karar verdim.
  • ferhat1981 F kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-servis-bakimli-hatasiz-italyan-2010-grande-punto-dizel-167429199/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç tavsiye
    7 ay önce açıldı
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Araç içi kamera önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bari donanımhaber forumda yapmayın şunu 2010 punto active dizel manuel 142bin kmde 25.250? 2009 model 1.3 multijet dynamic 84binde 23750den 3 hafta sahibinden.com da bekledi sonunda adamcağız 22.500 e anca satabildi. Piyasanın geldiği hale bak bu gidişle millet Emgrand Chery gibi arabalara binmek zorunda kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1981

Fiyatların çok uçuk olması sebebi ile vites düşürüp, düşük kilometre otomatik
    - Renault Clio 1.5 grandtour dizel
    - Hyundai accent era 1.4 benzin/lpg veya 1.5 dizel
    - Ford fusion dizel
    opsiyonlarını tekrar gözden geçirmeye karar verdim.

max ederi 38000
  • 2012 fluence olurmu 1.5 dci business düz vites beyaz
  • Honda Civic Dream 1.6 manuel lpg li aldım. 45 bin km kazasız. 41,250TL ye geldi. Bayram öncesi ve yaz öncesi almam sebebi ile biraz maliyetli oldu.

• 2010 model

• Hocam araba piyasası çok yükseldi.Eylülden sonra belki bi düşüşe geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.