Şimdi Ara

Temiz Faturalı Garantili ASUS RX 560 4GB Ekran Kartı - 2000 TL - İstanbul İçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Temiz Faturalı Garantili ASUS RX 560 4GB Ekran Kartı - 2000 TL - İstanbul İçi

Temiz Faturalı Garantili ASUS Radeon RX 560 ROG STRIX 4G V2 Gaming 4GB GDDR5 Ekran Kartı

Ürün temiz durumdadır. 17.07.2023 tarihinde sıfır aldım. Yaklaşık 1,5 sene kullandım. 17.07.2025 tarihine kadar garantisi devam ediyor. Faturası pdf olarak vardır. Yeni ekran kartı aldığım için orijinal kutusuna koyup kaldırdım. Resimlerde görebilirsiniz. Furmark testi de resimlerde mevcuttur. İçi hiç açılmadı yani macun vs değiştirmedim. Düşük ısılarda çalışıyor zaten ihtiyacım olmadı. 50 dereceyi geçmeden fanı çalışmıyor. Rog Strix modelleri soğutma konusunda gerçekten çok başarılı. Oyunlarda 60 dereceyi nadiren görüyorum. Genelde 55 derecelerde çalışıyor. Mining falan sormanıza gerek yok bu kartla yapılması imkansız zaten. Bir çok oyunu (Far Cry 6, GTA 5, NFS Heat, NFS Unbound, EA FC 24, EA Sports WRC) 1080p Orta ve Düşük ayarlarda 30 ve 60 FPS arası akıcı şekilde oynatmaktadır. Tabi bu diğer işlemci ve ram durumunuza göre değişiklik gösterir. Ben 16 GB Ram ve i7 8700K işlemci ile kulandım.

Pazarlık teklif etmeyiniz, son fiyattır. Sadece İstanbul içi elden satılıktır.

Yanında DVI-D (Ekran Kartı) to HDMI (Monitör) veya DVI-D to DVI-D kablosu isterseniz (ikinci monitör için ihtiyacınız olacak ikinci çıkışı DVI-D çünkü) 150'şer TL'den verebilirim. İkisinden hangisi işinizi görecekse. Her biri 150 TL

Dark DVI-D to HDMI Link :

Temiz Faturalı Garantili ASUS RX 560 4GB Ekran Kartı - 2000 TL - İstanbul İçiamazon
    Dark DK-CB-DVIXHDMIL180 1,8 m DVI-HDMI Kablosu (Erkek/Erkek)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00A9VABFY

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Daha ucuza RX 580 uzun bir süredir satılmıyordu forumda.

• Daha dün rx 570 8gb kartı aynı rakama verdim. İşiniz zor kolay gelsin.

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

Yorumlar için teşekkürler. Bazı insanlar hiç yıpranmamış sıfıra yakın temiz ürün arıyor. Takıntılı oluyorlar (benim gibi Temiz Faturalı Garantili ASUS RX 560 4GB Ekran Kartı - 2000 TL - İstanbul İçi ). Onlar için bir alternatif bu ürün. Ben de mesela temiz olduğundan emin olduğum bir ürün olursa pahalı bile olsa onu alırım. Sizin bahsettiğiniz ürünleri gördüm çok var piyasada istesem alırdım ama gittim sıfıra bunu aldım. Kafamda şüphe yok arkama yaslandım taktım bilgisayara 1,5 sene sorunsuz kullandım. Dediğim gibi her ürünün alıcısı farklı oluyor. Pahalı gelebilir ama bazı insanlar için bu ürünler fırsat ürünü. Güçlü bir işlemcisi yoktur, güçlü bir güç kaynağı ve bilgisayarı yoktur ve temiz bir ekran kartı arıyordur. Gelir alır. Ben biraz bu yüzden bu fiyatı verdim. Temiz arayan için. Satılacağına inanıyorum. Satılmazsa garanti süresi dolduktan sonra fiyatı düşerim. Aciliyetim yok. Bakalım artık.

• Az önce Hepsiburada'dan sıfır Asus Dual RX 6600 aldım. İkinci eline 6000 vereceğime satıcı Hepsiburada olduğu için sıfırını aldım. Dediğim gibi sıfır almak bence daha mantıklı kafam rahat ki bence ikinci el fiyatı baya pahalı sıfıra göre. Yarın ürün elime gelecek büyük ihtimal. Bir test ederim ve uyarsa kartı 1500 TL'ye çekeceğim. Bilginiz olsun.

https://www.hepsiburada.com/asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-128bit-gddr5-2491mhz-oc-hdmi-3xdp-dual-rx6600-8g-v2-ekran-karti-p-HBCV00004Q8VQC?magaza=Hepsiburada&

• scalloped_neck S kullanıcısına yanıt
    Rx6600 ikinci elde 4500-5000 aralığında gidiyor. 9bine ikinci el temiz 4060 alınır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt

Ben bulamadım açıkçası (İstanbul içi). 5500XT vs var ama 6600'ler 6000'den aşağı temiz (olarak belirtilen) yok. Bunun yanında 500W orta kalite güç kaynağım var. 4060'lar bana gelmez (Bu arada şimdi baktım 4060 daha az güç tüketiyormuş RX 6600'den Temiz Faturalı Garantili ASUS RX 560 4GB Ekran Kartı - 2000 TL - İstanbul İçi ) Şu an pişman değilim. Dediğim gibi sizin belirttiğiniz fiyata yok. Sıfır aldım kafam rahatladı. Bu arada Hepsiburada''da stoklar bitmek üzere 5'ten az kalmış. Belki yazarken bitmiştir. Bu arada sarı sitede (İstanbul içi) 10000'den aşağı 4060 yok. O da en kötü markalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalloped_neck -- 17 Şubat 2025; 12:33:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.