Şimdi Ara

Temiz kurulum olarak direk Windows 10 yükledim acil yardım Çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lisanslı win 8.1 i olan asus laptop sahibi birisiyim. Windows 10 iso dosyasını medya oluşturup temiz kurulum olarak yükledim. Daha sonra elimdeki win 8.1 key ' i ile etkinleştiririm diye düşündüm. Fakat ilk olarak güncelleştirme yolu ile yüklemem gereiyormuş. Çünkü anakart üzerinde elektronik imza oluşturulmadan lisanslı windows 10 kullanamıyormuşuz. Şuan temiz kurulum yaptım ama Asus ' un format için ayırdığı 20 gb lık özel alana format falan atmaım dokunmadım o kısma . Şimdi size sorum şu hardiskte asus un ayırdığı bölümden win 8.1 yüklemem gerekiyor çünkü asus bana win 8.1 cd si vermedi . Hardisk üzerinden format atıyorduk ama şuan atamıyorum çaresiz kaldım yardım edin

• uefi bir iso indirip usb ye yazdırıp tekrar kurabilirsin windows
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan.1912

Arkadaşlar lisanslı win 8.1 i olan asus laptop sahibi birisiyim. Windows 10 iso dosyasını medya oluşturup temiz kurulum olarak yükledim. Daha sonra elimdeki win 8.1 key ' i ile etkinleştiririm diye düşündüm. Fakat ilk olarak güncelleştirme yolu ile yüklemem gereiyormuş. Çünkü anakart üzerinde elektronik imza oluşturulmadan lisanslı windows 10 kullanamıyormuşuz. Şuan temiz kurulum yaptım ama Asus ' un format için ayırdığı 20 gb lık özel alana format falan atmaım dokunmadım o kısma . Şimdi size sorum şu hardiskte asus un ayırdığı bölümden win 8.1 yüklemem gerekiyor çünkü asus bana win 8.1 cd si vermedi . Hardisk üzerinden format atıyorduk ama şuan atamıyorum çaresiz kaldım yardım edin

Tahminen 6 DVD yada 5 bilemiyorum "ASUS KURTARMA " Setini DVD'ye yazdır sıfır kurulum sırasında o bahsettiğin 20 gb lik kapasite de senin olur ola ki Windows 10'u beğenmedin yeniden dvdleri sırası ile yerleştirerek orjinal fabrika kurtarma durumuna geri alırsın böylece ilk satın almış olduğun ana geri döndersin

MUTLAKA KURTARMA SETİNİ OLUŞTUR menüde asus recovery diye bir şey mevcuttur sonra haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgem -- 3 Ağustos 2015; 17:57:01 >

• ercan.1912 kullanıcısına yanıt
    Bu durumda yapman gereken şey eğer biosu geçmeden bir tuş kombinasyonuyla recoverye girebiliyorsan bunu denemek. Model numarasının yanına recovery yazarak google da aratabilirsin. Eğer olmazsa orijinal bir isoyla windowsu kurduktan sonra (Key gerektirmeyen sürümler oluyor 30 gün deneme süresi olan) Asus'un recovery programını kur ve oradan bilgisayarı fabrika ayarına döndür. Sadece C sürücüsünü formatlama seçeneği olması lazım ama yine de sen verileri yedeklesen iyi olur! Ne olur ne olmaz. :) Asus'un recovery programı ile USB veya DVD'ye yedek alma imkanın da mevcut. Sonrasında ise indirdiğin windows 10 isosunu windows açıkken çalıştırıp bilgisayarı yükseltmek. Anakartın kayıt olduktan sonra temiz kurulum yapabilirsin.

Windows 10 yükseltmesi için benim açtığımhttp://forum.donanimhaber.com/m_109195710/tm.htm konusuna göz atabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.