Şimdi Ara

Temiz Kutulu Hi-Fi Müzik Çalar Fiio x5i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece satış vardır. Takas teklif etmeyiniz. Satma sebebim x5iii yada x7ii ' ye upgrade edecek olmam.

Fiyat: 725tl

1 sene önce forumda Selçuk beyden satın aldım. Playerin arka kısmında çok hafif bir çizik bulunmaktadır sadece.

Playerin yanında 64gb yüksek okuma yazma hızına sahip sdCard bulunmaktadır. İsteyene ek olarak içerisinde flac albümler ile satılır.

Bugüne kadar sadece kılıfla ve ekranda jelatin ile kullanıldı. Satılık değildir. Sadece başka bir player ile takaslıktır.

16 Temmuz Techno fi İstanbul buluşmasında bulundum, bir çok ses'e önem veren değerli insanın ilgisini çekmiş ve beğenisini almış bir playerdir.

Kaliteli müzik dinlemeyi isteyenler için yada dac olarak kullanmak için ülkemizdeki bu player kıtlığında çok güzel bir üründür.

Detaylı bilgi, fotoğraf ve sorularınız için özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz. İyi alışverişler dilerim.

Temiz Kutulu Hi-Fi Müzik Çalar Fiio x5iTemiz Kutulu Hi-Fi Müzik Çalar Fiio x5i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The dark side of the Wall -- 11 Haziran 2018; 0:18:27 >

• hocam güncel mi ?
  • Merhaba pm attım...
  • evet pm attınız ama cevap veremiyorum size. Özel mesaj kabul etmediği yazıyor uyarıda. Uyarıda şu şekilde :
    ''Göndermeye çalıştığınız üye özel mesaja izin vermiyor: -10''

Neyse pm olarak göndermeye çalıştığımı buradan yazayım en azından.

Merhaba, satılık değil artık. KIsa bir süreliğine satılık olarak koymuştum. Sadece takas düşünüyorum başka bir player ile.

Teşekkür ederim
  • Kusura bakma yakınlarda nick değişimi yapmak zorunda kalmıştım. Eski işimden ayrıldığım için çok soru gelmeye devam ediyordu. Özel mesajları sadece arkadaşlara ayırmışım.

Peki başka bir şey sorabilirmiyim. Ben cd'lerden flac yapıp dinliyorum ve mp3'lerim de var dinlediğim. Şuan Fiio M3 + Fiio A1 ile Sony MDR xb950ap kullanıyorum. Genel olarak memnunum bunların uyumundan. Sizin X5 veya X3 ikisinin de birinci serisi ile değişim yapsam nasıl olur. Siz hiç M3 kullandınız mı ?

Tekrar kusura bakmayın ve Teşekkürler..
  • Daha önce hem playeriniz hemde amfinizi kullandım. Kulaklık hakkında pek bir bilgim yok, aynı model olup yakın kulaklıklar için konuşarak yorum yapacağım.

Fiio x3 bir önceki playerimdi. Arayüzünü sevmiyordum ve yüksek seslerde gördüğüm dijitalleşen cızırtılar rahatsız ediyordu. Bu yüzden daha kalıplı ve tok bir sesi olan x5 gen 1 e geçiş yaptım zamanında.

Eğer telefondan spotify fizy apple music gibi streaming yapan programlardan müzik dinliyorsanız, elinizdeki amfiyi bağlayın ve kulaklık ile dinlemeye devam edin derim. İlla player değiştireceğim derseniz size şu kadarını söyleyeyim. Sizin şu anki setupunuzdan daha yüksek ses desibel seviyesi ve temiz ses alabiliyorum ben şu anda. Amfiniz çok güçsüz çünkü. Markanın x3 x5 gibi modellerinin beslemesi çok üst seviyelerde. Çok yüksek ses seviyelerinde bile besleme konusunda sıkıntı yaşamıyorum, seslerde bozulma neredeyse yok diyebilirim. Bir değişiklik yapmak istiyorsanız kulaklığınızı başka bir kulaklık ile değiştirmenizi ve var olan setupunuzda kullanmaya devam etmenizi öneririm. Playerden ziyade kulaklık değişimi sizin için seste daha büyük değişim sağlar.
    Yine sorunuz olursa konu altında yada özel mesaj yolu ile cevaplarım her zaman.

• Cevap için Teşekkür ederim, ben cep telefonu ile müzik servisi kullanmıyorum. Telefondan uzaklaşmak için player kullanıyorum, bass sevdiğim için kulaklığımdan memnunum şuan, sizin dediğiniz gibi x5 veya param yetişmez ise bu x3 ile devam ederiz artık, tekrar teşekkürler hayırlı akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.