Şimdi Ara

Temiz Logitech Driving GT Force (DGTF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba ben bu çok sevdiğim direksiyonu mu maalesef satıyorum. İşlerden dolayı sadece kış aylarında hafta sonları oynayabildim. O da ETS2'yi 2 3 saat oynadım. Temizdir ve herhangi bir deformesi yoktur. Fotoğraflarda da görürsünüz zaten sadece ortadaki logonun olduğu kısım deforme çizik olmuştur. Başka herhangi bir problem ve sorunu yoktur. Fazla kullanamadım zaten. Son 6 7 aydır da hiç kullanamadığımdan satma kararı verdim.
    Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Yer : İstanbul
    Fiyat : 450 TL
    (Kesin alacak olan
    0554 438 9552 numaralı telefondan arasın veya Whatsapp üzerinden mesaj atarsa fiyatta bir şeyler yapabilirim.)
    Kargo : Dilerseniz kargo yapabilirim fakat güven söz konusu olacağından Sahibinden.com GET ile satış yapabilirim ve HAVALE - EFT ile de satış yapabilirim. PTT Kapıda Ödeme ilede gönderebilirim.
    Kargo Ücreti Alıcıya Aittir.

Temiz Logitech Driving GT Force (DGTF)Temiz Logitech Driving GT Force (DGTF)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibragah34 -- 11 Nisan 2017; 17:56:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Logitech G Extreme 3D Joystick
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.