Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TEMİZ TP-LINK NEFFOS C5 MAX CEP TELEFONU Satın Al 8 Mart 2019 19:31 1 1 TEMİZ TP-LINK NEFFOS C5 MAX CEP TELEFONU Telefon tarafımca 3 sene kullanılmıştır, herhangi bir arızası olmamıştır, hiç tamir görmemiştir. Garantisi dolmuştur.Halen çalışmayan bir fonksiyonu yoktur.Ürün ekranında kırık çatlak vs yoktur. Ürün kenarlarında ve arka kapakta kullanıma bağlı çizikler vardır.Üründe android 5.1 yüklüdür. Daha üst versiyona güncellemesi yoktur.Ürün fiyatına göre güzel bir telefondu kullandım 3 yıl. Bataryası 3045'ti öyle aman aman bir bataryası yoktu, ama normal kullanımda günü kurtaran bir bataryası vardı. Ancak biliyorsunuz bataryalar zamanla performans kaybına uğrar. Bu telefonda bataryada şöyle bir olay var. Batarya yüzde yüzden yüzde yirmiye inene kadar problem yok. Gün içinde kullanım durumunuza göre stabil olarak batarya boşalıyor, ama yüzde yirmiye geldikten sonra şarj 5-10 dakika içinde bitiyor. Yani bu telefonun şarjı yüzde yirmiye gelince bitiyor diyebilirim. Ben şahsen gün içinde şarjım yüzde 25 e falan inince şarja takıyordum, sorun olmuyordu. Lütfen absürt sorular sormayın, fiyatta indirim istemeyin. Kendince güzel bir telefondu, öyle olmasa 3 yıl kullanmazdım. Dediğim gibi bataryasında yüzde yirmiden sonra yaşanan bir sıkıntısı var. Kulaklığı yok. Şarj adaptörü orjinal fakat adaptörün uçundaki micro usb kablosu kırıldığı için değiştirdim.Kargo alıcıya aittir, kargonun ne kadar tutacağı hakkında kesin bir bilgim yok. Sadece aras ve mng kargo ile gönderim yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 210 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri,Develi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TEMİZ TP-LINK NEFFOS C5 MAX CEP TELEFONU