Bildirim
Temiz ve berrak deniz tavsiyesi arıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Marmaris, Asos, Çeşme!
Bodrum, Alanya, Belek, Kemer en rezil yerler -
Ben de 1 haftalık tatilden döndüm yeni.Egede 3 ayrı yerde kaldık eşimle.Bunlar, Marmaris İçmeler,Datça ve Kuşadası.Senin istediğin kriterlere uyan Datçayı tavsiye ederim arkadaşım.İlk defa bu sene gittim Datçaya ve denizine hayran kaldım.2 tane plaj var bunlardan Kumluk plajı daha güzel.Plajı kum ama çok büyük ve uzun değil.Çok fazla turist yok,gece hayatı yok,ama akşam olunca sahilde restoranlar kumsala masaları atıyorlar sende denizin dibinde Egenin enfes balıklarını yiyiyorsun.Sonrasında yine sahilde bi çay bahçesi var orada da Türk Sanat müziğinin eşsiz nameleri eşliğinde çayını yudumluyorsun.Bir diğer güzel yanı ise aşırı sıcak değil.Hele akşamları çok tatlı serin bi rüzgarı var.Denizide yine serin ben zaman zaman üşüdüm.Kalmak için ise nasıl bir yer tercih edersin bilmem ama öyle Antalyada ki gibi lüks oteller yok genelde pansiyon ve en çokta apart tarzı yerler var.Şimdiden iyi tatiller...
-
marmarisde turunç beldesi, datça bölgesi ve son olarak bozcaada yı tavsiye edebilirim.. gidilen bölgedeki fiyatlar ne kadar yüksekse apaçi tayfası o kadar az oluyor.. geçen hafta bozcaadaydım.. sap bile görmedim.. -
Bozcaada plajı denizi restoranları şarabı her şeyi güzel, ayrıyetten tatil zamanlarına gelmiyorsa apaçi tayfa yok denecek kadar azdır. -
mersin-silifke-kızlar hamamı koyu
kktc- karpaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: GodSmacker
Bozcaada plajı denizi restoranları şarabı her şeyi güzel, ayrıyetten tatil zamanlarına gelmiyorsa apaçi tayfa yok denecek kadar azdır.
Bozcaada yazacaktım tam.
Yemeye, içmeye biraz bütçe ayırırsanız çok kaliteli bir tatil geçirrisiniz, tabii disko vs yok, gerçi Salhane eskiden diskoymuş galiba ama artık kapalı.
Geçen seneden beri fotoğraflara bakıp iç geçirdim neyse ki hasret bitiyor haftaya adadayız. -
Balıkesir Burhaniye Ören Sakin ve temiz bir plajı ve denizi vardır ayrıca mavi bayraklıdır -
kesinlikle kktc sahilleri müthiş ve müthiş ve müthiş -
quote:
Orijinalden alıntı: dewr
marmarisde turunç beldesi, datça bölgesi ve son olarak bozcaada yı tavsiye edebilirim.. gidilen bölgedeki fiyatlar ne kadar yüksekse apaçi tayfası o kadar az oluyor.. geçen hafta bozcaadaydım.. sap bile görmedim..
Şimdiye kadar gittiğim en berrak deniz Turunç'unkiydi. Dalmaktan kulağıma çok kez su kaçtı sonunda doktora gittim -
quote:
Orijinalden alıntı: albati
quote:
Orijinalden alıntı: dewr
marmarisde turunç beldesi, datça bölgesi ve son olarak bozcaada yı tavsiye edebilirim.. gidilen bölgedeki fiyatlar ne kadar yüksekse apaçi tayfası o kadar az oluyor.. geçen hafta bozcaadaydım.. sap bile görmedim..
Şimdiye kadar gittiğim en berrak deniz Turunç'unkiydi. Dalmaktan kulağıma çok kez su kaçtı sonunda doktora gittim
katılıyorum tamamen.. turunç bölgesi hem denizin temizliği hemde sualtı zengiliği bakımından çok güzel ve özel bi yer.. ileride o taraflardan datça turunç gibi bi yerden yazlık almayı bile istiyorum.. insanın yaşlanınca severek ölebilceği yerler..
-
Çeşme altınkum plajını öneririm çok güzel denizi suyu filan. -
marmaris datça tarafı + takip -
Temiz, berrak ve sakin biyer ise aradiginiz seçiminiz Saros Korfezi Olsun..
Dünya'da kendi kendini temizleyerek temiz kalan beş körfezden biri çünkü... Sakin bi okadarda ucuz konaklama imkani mevcut guzel sakli bi cennet.. -
Türkiyede gördüğüm en güzel deniz Antalya Kaş'tadır. Muhteşem bir berraklığı var. Dalış için gidiyorum 25 30 metreye kadar net görüntü var. Ayrıca Küçük heryerini yürüyerek dolaşabileceğiniz çok güzel bir yer. Kesinllikle tavsiye ederim. -
Kıbrıs dostum -
Tabiki de muğla - dalyan iz tuzu plajı..Ayrıca dünyada doğallığını koruyan ikinci plaj olma ödülüne de sahip İztuzu Plajı... -
quote:
Orijinalden alıntı: goki20
Tabiki de muğla - dalyan iz tuzu plajı..Ayrıca dünyada doğallığını koruyan ikinci plaj olma ödülüne de sahip İztuzu Plajı...
suyu manzarası mükemmel fakat dalyan-ortacada kalanlar dışındakiler için uzak ve giriş de ücretli. hayatımda gördüğüm en güzel denizlerden -
İSt şile
çanakkale gelibolu
çanakkale bozcada -
Sessiz sakin köy hayatı gibi bir tatil isteyenler Çanakkale GÖKÇEADA yı düşünün..Sabiha Gökcenden devamlı uçak seferi var..Yol olarak İstanbul dan 4 saat sürüyor.Gelibolu dan devamlı feribot çalışıyor.Ailece kendi arabanızla gitmek çok kolay....En güzeli suyu temiz, ve plajları denizi kumlu...Özellikle Kuzu Limanı Plajı çok güzel...Kiralık, evler, pansiyonlar, oteller mevcut..Fiyatları Bozca adaya göre daha ucuz..Apaçilerin sevmediği yer...Gazino, disko , gürültü yok..Aileler çok. Sessiz huzurlu bir ada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Haziran 2012; 14:01:41 >
Benzer içerikler
- umreye tek başına gidilir mi
- priştine araç kiralama tavsiye
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
- en iyi valiz markaları
- makedonya araç kiralama tavsiye
- en iyi elektrikli scooter
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X