Şimdi Ara

Temizlik Boyası Neden Yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet araç bende. Ben sadece Exper raporlarına göre bizim boya takıntılı milletimizin hala aracın neden kazasız olmadığına inanmadığını merak ediyorum. Mantıklı bir açıklama verebilmek için bilgi almaya çalışıyorum ama bazıları klavye başında artislik yapmaya çalışıyor anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Reno varken Sonax şampuanla yıkardım. Yeni boyanmış gibi iki gün parlardı. Mercoda işe yaramadı. Opak boyanın bazı yerlerinde vernik soyulması benzeri hatalar var. Baharda pasta cila yaparım. Canlanma göremezsem temizlik boyası yapılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: samizeldestan

Adam gibi konuş önce. Sonra amacımın ne olduğunu düzgünce onu ondan sonra cevap ver.
    Senin icin uzaklastirma yemeye degmeyecegi icin cevap vermiyorum cunku kotu konusurum

• quote:

Orijinalden alıntı: samizeldestan

Benim araç 15 yaşında ve siyah renkli. Değişen olarak eksper raporuna göre de sadece motor kaputu var gösterdiğim ustalara göre de. Aracın 3000 lira hasar kaydı çıkıyor sadece. Tavan hariç komple boyalı gözüküyor eksper raporuna göre. Alıcılara anlatmaya çalışsam da millette bir boya takıntısıdır almış başını gidiyor. Neden boyandı diye?
    Dediğim gibi aracın belirli bölgelerine bakılır. Gerçekten boyadan ibaretse normal ama kaza falan varsa önden darbe, direklerde düzeltme falan o zaman kıllık olabilir. Ama yaşını başını almış arabaya da ne bileyim garip bir zihniyet.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.