Şimdi Ara

temizlik yaparken ekran gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    üç-dört ay önce nvidia 9800 gt almıştım.bir iki saat önceye kadar sorunsuz kullanıyordum. Kasayı temizledikten sonra ekran gelmedi.No video input yazısı yazıyordu.
    Ekran Kartının kablosunu onboard a takınca çalıştı.

Sorun anakartta mıdır ? Bios mu yoksa ekran kartındamıdır ?

Not: 9800 gt nin fanı çalışıyor, sorun yok.Bios saati 24.02.2010 göseriyor.Şimdi onu düzelticem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_2626 -- 24 Haziran 2012; 14:48:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: osman_2626

Merhaba arkadaşlar,
    üç-dört ay önce nvidia 9800 gt almıştım.bir iki saat önceye kadar sorunsuz kullanıyordum. Kasayı temizledikten sonra ekran gelmedi.No video input yazısı yazıyordu.

Not: 9800 gt nin fanı çalışıyor, sorun yok.Bios saati 24.02.2010 göseriyor.Şimdi onu düzelticem.

ekran kartını iyice bastır su falan kullandıysan hemen balkona koy biraz hava vursun nem varsa kurusun

Ekran kartı slotunu kurut, içine kaçan tozları temizle. Ekran kartının oturdugundan ve kilitli olduğundan emin ol.

Edit: Fan çalışıyor demişsin bu kart oturmuş demektir. Peki 6 pin güç girişini taktın mı? (Var mı bilmiyorum 9800 gt de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 24 Haziran 2012; 20:10:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Merhaba arkadaşlar,

ekran kartını iyice bastır su falan kullandıysan hemen balkona koy biraz hava vursun nem varsa kurusun

Ekran kartı slotunu kurut, içine kaçan tozları temizle. Ekran kartının oturdugundan ve kilitli olduğundan emin ol.

Edit: Fan çalışıyor demişsin bu kart oturmuş demektir. Peki 6 pin güç girişini taktın mı? (Var mı bilmiyorum 9800 gt de)

benimde aklıma 6lı pin giriş geldi fan calısır ve ekrana görüntü gelmez ise yüksek ihtimal güç kablosu takılı değildir bazen unutup yaptıgım birşeydir

bu arada bildiğim kadarı ile 9800GTde 1 adet 6lı pin güç girişi var

• 6 pin güc kablosu nu kontrol edin bende yapmıstım birkeresinde:)
  • aynen kabloları kontrol edin. birkeresinde benim dvd sürücüsü tutuklık ediyordu bilgisayar görmüyordu kasayı açıp kontol ettim taktım geri. bilgisayar hiç açılmıyordu fan çalışıyordu bi kaç saniye sonra pat kapanıyordu kafayı yiyecektim . kontol için vaktimde yoktu derse giderken bilgisayarcıya verdim meğersem anakartın ana güç kablosu çıkmış
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaslar sorun düzeldimi diye bir yazsalar disimi kıracam yahu
  • eski ekran kartımı taktım.hd 2400.sorunsuz şekilde çalıştı.
    Onu çıkarttım, 9800gt yi taktım.sorun çözüldü :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.