Şimdi Ara

TEMPLAR ASSASIN IMBA ' MIDIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçtiğimiz 2 hafta bol templar assasin oynadım. 32/5, 28/7 , 14/2 , 16/4 , 17/1 , 14/3 , 13/1 ard arda yaptığım skorlar. https://dotabuff.com/players/104674242/matches
    bu kadar ezince de insan sıkılıyor herodan , ama ben almayıp karşıma gelince çok zor engelliyorum . En iyi nasıl counterlarım ? (veno , ds , lesh , pudge hariç)

• Yüksek strli herolar, damage returnlü herolar (özellikle cent), anti invisler ve bm ile engellersin. oyun başında biraz ezmek lazım. Çoğu kişi lanayayı çok iyi bilmediği için güçlü bir hero gibi. Early gamede dust taşı yanında biraz da gang atıp ez lanaya=gg

mandalenaaindota.blogspot.com
  • Refraction'dan oldum olası nefret etmişimdir, ben huskarla adama atlıyorum adam refraction atıyor olan bana oluyor mesela.
  • Dark seerla lanaya'ya karşı orta solo oynayabilirsin. Ion shell refraction'ı daha o bişey anlamadan bozuverir. Refraction olmadan lanaya direk yatar zaten. Ayrıca 600 range herolar da rahatsız eder lanayayı. Şöyle bi olay var bazı herolarda; eğer oyun başı bikaç kere kesmezseniz büyük sıkıntı oluyolar. Ona göre sık gank atmak lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 30 Eylül 2012; 9:54:06 >
  • İmbaların imbasıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakasi olmayan bir herodur, counterlanmazsa acimaz. Beklediginizden cok daha hizli farm alir. Early ve Mid Game domine ederse oyun zaten bitmistir, kolay kolay tutamazsiniz.
  • Early gamede 2 tane kill bile alsa çok büyük sıkıntı yaratabilen bir hero.AŞIRI fazla burst damage kapasitesi var ve kaçanları yakalama açısından da başarılı.Early game de hiçbir item almamış olsa bile inanılmaz sağlam damage vuruyor ve bu sayede kolay kill alıp kasabiliyor.Ayrıca refraction (yanlış yazmış olabilirim) oyunun en sinir bozucu ve aynı zamanda güçlü skilllerinden biri.Invoker ile yaptıgım bütün spell kombinasyonlarını 0 zarar ile atlatabiliyor bu sayede.Bence OP herolardan biri,zaten international 2de de gördük neler yapabildiğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phantom Assasin İtemi Aranır
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok hero var
    ben hepsinde farklı oynamaya calisiyorum :D

benim profilhttps://dotabuff.com/players/96946006
  • Gerçekten imba bir hero.Üstelik diğer agility carrylere kıyasla oynaması çok daha kolay bir hero.Refraction skilli ile oyun başında ve ortasında etkili olan intelligence herolara karşı inanılmaz üstünlük kuruyor.Bir keresinde bu skill sayesinde üst üste yediğim Lina,Sniper ve Zeus'un ultilerinden sağ çıktığımı biliyorum.Üstüne bu skillin verdiği ekstra hasar puanı erken oyunda hiç bir iteme ihtiyacı olmadan yüksek hasarlar vermesini sağlıyor.

Solo kasıp 6 level olduktan sonra trap ve Phase Boot kombinasyonu ile oyun başında penir ekmek yer gibi kill alabiliyorsunuz ve bu killlerden kazandığınız paralar ile çekeceğiniz bir Desolator sizi uzun süre götürüyor.Deso'nun yanına çekeceğiniz ekstra bir kaç item ilede karşınızda organize bir takımda yoksa oyun sonuna doğru 20-30 kill yaptığınız oluyor.

Kendisine karşı gördüğüm kadarıyla en etkili şey Leshrac'ın Diabolic Edict skilli karambolde bu skill yüzünden Refraction bir anda gidiyor ve kesmek kolay oluyor.

• İyi hero olmasına karşılık zorda bir hero. Şöle bişi var her heronun ayrı bir antisi var. dark seer onu halledebilir mesela.
  • Shadow shaman gibi disable büyüleri fazla herolar bu tarz heroları harcar. Sadece fırsat vermeyecekseniz. Carry herolarının hepsi fırsat verilirse show yapar. Bu yüzden oyun başında bu tarz herolara level bile aldırmayacaksanız. Invismi oluyor gidecekseniz ward alacaksanız ama kastırmayacaksınız. Kasamayan bir carry hiç bir işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atavratbraveheart

Shadow shaman gibi disable büyüleri fazla herolar bu tarz heroları harcar. Sadece fırsat vermeyecekseniz. Carry herolarının hepsi fırsat verilirse show yapar. Bu yüzden oyun başında bu tarz herolara level bile aldırmayacaksanız. Invismi oluyor gidecekseniz ward alacaksanız ama kastırmayacaksınız. Kasamayan bir carry hiç bir işe yaramaz.

katılıyorum da bunların antisi yok mu vard almaktan item yapamadığım oluyor bu iş takım işi herkes alıp kastırmamalı riki temp phantom asas kasarsa çok tehlikeli oluyor. ben bu oyunda yeniyim daha kulllanmadığım bir sürü hero var mesela rikiyi hiç almadım.. sırf kolay kastığı/kill aldığı için.. 100k adam online ve herkes vard almıyor. hatta bir kol aldıysa riki kol değiştiriyor . benim merak ettiğim şey phantom asasinin antisi yok mu . kastırmamak dışında veya kritik engelleyen skill / item var mı .. iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G Man -- 12 Ekim 2012; 14:17:24 >

• katılıyorum da bunların antisi yok mu vard almaktan item yapamadığım oluyor bu iş takım işi herkes alıp kastırmamalı riki temp phantom asas kasarsa çok tehlikeli oluyor. ben bu oyunda yeniyim daha kulllanmadığım bir sürü hero var mesela riki sırf kolay kastığı için 100k adam online ve herkes vard almıyor. hatta bir kol aldıysa riki kol değiştiriyor . benim merak ettiğim şey phantom asasinin antisi yok mu . kastırmamak dışında veya kritik engelleyen skill / item var mı b
  • Phantom assaine karsı doom, centaur, void, chaos gibi heroları alabilirsin. Ama anti hero alman yeterli değil. İtemde önemli. Mesela adamda bkb yoksa direk Blade mail kas sana dalarken kritik cıkarmasına bakar ya da carry aldıysan mkb yapacan miss cekmeyecen, bide yanına bash yaptınmı phantomu rahat kesersin. Eğer Bkb cıkmışsa disable itemler yapcan, mesela ghost scepter, eul. Adam bkye basıp sana daldıgı an ghost scepter, bitince kendini ucur zaten bu sure içinde tek olmadığın sürece seni beklemez. Taktik çok ama uygulamak önemli. Her taktiğin yeri ve zamanı var.
  • İmba değildir en büyük antisi venomancerdir.Refraction attığında venomancerden normal 1 vuruş yerse ufak ufak dmg ler(Zehir) Refraction u kırıyor.Hpsi az olduğu için başlarda bu şekilde combatlanırsa oyun sonunda ekmek olur :)

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never More -- 13 Ekim 2012; 0:05:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

katılıyorum da bunların antisi yok mu vard almaktan item yapamadığım oluyor bu iş takım işi herkes alıp kastırmamalı riki temp phantom asas kasarsa çok tehlikeli oluyor. ben bu oyunda yeniyim daha kulllanmadığım bir sürü hero var mesela riki sırf kolay kastığı için 100k adam online ve herkes vard almıyor. hatta bir kol aldıysa riki kol değiştiriyor . benim merak ettiğim şey phantom asasinin antisi yok mu . kastırmamak dışında veya kritik engelleyen skill / item var mı b

Pasifleri engelleyen tek skill Doom onun dışında bm kasabilirsin. Spectre'da iyidir.
  • Dota takım oyunudur. En yüksek atak vuran gondar, mort kassa bile stun yerse, öldürmesi kolay olur. Ama avatar kasmışsa sorun büyük oluyor. Lanaya oyun başı ciddi tehlike. Ama oyun sonu canı yüksek str ile birşey yapamıyor. Özellikle bm kasmış birine karşı şansı az. Aslında imba hero yoktur. Imba yapan şey kötü bir takım oyunu ile adamın karmasıdır. Mesela kasmış bi destroyer tek ulti ile rahat triple kill alabilir. Mort da oyunda manası en düşük hero.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomanceri iyi kullanırsan dize getiremeyceğin hero yok.zaten pasif skiliyle adama 1 kere vursan ( sanırım 7 sn'ydi ) pushluyorsun.

ama kullanamayan aldımı feedle allah feedle

templar assassinden bende nefret ediyorum.ne yaparsan yap bi işe yaramıyor o gıcık skili kullandıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

venomanceri iyi kullanırsan dize getiremeyceğin hero yok.zaten pasif skiliyle adama 1 kere vursan ( sanırım 7 sn'ydi ) pushluyorsun.

ama kullanamayan aldımı feedle allah feedle

templar assassinden bende nefret ediyorum.ne yaparsan yap bi işe yaramıyor o gıcık skili kullandıktan sonra.

sağol dostum ilk defa venom oynadım (şansım da yaver gitti benim kolumda kasan benden nob çıktı ^^) temp için faydası oluyor nova + skil yediğinde kaçarken kalkan açması fayda etmiyor, öğrenmiş oldum :)
  • bunca yıllık dota oyuncusuyum imba nedir bilmiyorum ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.