Şimdi Ara

Templar assassin oynuyorum sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Solo oynamak istiyorum hep yanıma bi dingil gelip farmımı çalıyor, lh de atamıyor bozuyor her şeyi. Nerde oynayabilirim assassini?
    Bir de blink dagger ilk itemım sonrasını önerilenler yapıyorum ama streamde başka itemlar çıktıklarını gördüm. Siz nasıl bir build kullanıyorsunuz?

Not: yeni başladım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni başladıysan templar'la başlama.
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    rehberde önerilenleri oynadım güzel değillerdi çok basitlerdi.

• Nintendo. kullanıcısına yanıt
    http://www.dotabuff.com/matches/1199722524

bu build iyi mi mesela, Q olmayınca tek yiyecek kıvamdayım, carry bu mu demek oluyor
  • Templar zor bir hero, glass-cannon denen tarzda bir hero sürekli doğru kararlar verip doğru yerlere girmen, bir işe yaramak için rünler gibi uygun fırsatları kullanarak snowball olman lazım yoksa bir halta yaramazsın. Aslen mid lane herosu, çok ufak bir ihtimal line-up'a bağlı olarak offlane de gidebilir.

Bence nintendo'yu dinleyip başka herolara yönel, illa oynayacaksan da blink yerine Drum ve yasha çıkıp ordan Deso'ya yönelmen en doğrusu olur. Mid lane'e gitmeye çalış, takımınızdan biri başka bir heroyla mide gidecekse yine de Templar pickleyip başka lane'e gitmeyi düşünme.

• Farm alabilmen için mid gitmelisin TA ile.

Bottle + Phase.
    Blink kasabilirsin yada hızını arttırmak için drum ve yasha devamında manta. Deso, AC, Satanic, Bfly, MKB ... karşıya göre kasarsın bir şeyler.

Skill build için ise ilk Q fulle. O gösterdiğin standart build sayılabilir.

Ultiyi rune noktalarına, roshana, falan koy harita kontrolü sağlasın.
  • ALLONS Y ALONSO A kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam

bu bottle nasıl kullanılıyor, ne işe yarıyor tam olarak? rün depoladığını biliyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the Ent

sağolasın hocam

bu bottle nasıl kullanılıyor, ne işe yarıyor tam olarak? rün depoladığını biliyorum sadece.

Max 3 şarj olur. Her bir şarj 135 hp 70 mana doldurur. 3 saniye sürer. Hasar alırsan doldurması iptal olur. 3 kere arka arkaya basarsan 3x doldurmaz. Bir kere kullanıp 3 saniye geçtikten sonra tekrar kullan. ctrl + ile tıklarsan takım arkadaşına kullanabilirsin. Base gidince şarj fullenir. Rune aldığında da fullenir. Dediğin gibi rune saklamada da işe yarar.
  • ALLONS Y ALONSO A kullanıcısına yanıt
    sağolasın gerçekten
  • Refraction (Q) skilini açtıktan sonra Psı Plades (Pasif E ) skill'i ile kendi creep'lerinden rakibine veyahutta rakip creeplere vurarak bonus damage'n azalmadan daha kolay lasthit alabilirsin.
  • Midde solo kill almak istiyorsan lanede fazladan bir trapin dursun. Arti olarak da bottleı baseden tp atan birinin ustune koyarsan gelince bottle dolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the Ent kullanıcısına yanıt
    Mid git , Pudge varsa ya oyundan çık ya da templar pickelme Attığın linkdeki build iyi , ama ilk levelde daha rahat last hit almak için 3. skill ile başlaman daha doğru olur bence. Ben de ilk başladığımda Morphling ve Puck'a takmıştım kafayı. İkisini de zamanla iyi oynamaya başladım. Hatta en iyi oynadığım herolar oldular

Önerim itemleri oynayışına göre seçmen. Eğer ultini çok iyi kullanıyorsan blink dagger çıkmana gerek bile kalmayabilir. Hızlı olmak için yasha çıkan da var. Kendi tarzını oluşturabilirsin bence. Tempları iyi yapan İtemleri/Level'i değildir. Oynayanın nerede ne yapacağına iyi karar vermesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the Ent

Solo oynamak istiyorum hep yanıma bi dingil gelip farmımı çalıyor, lh de atamıyor bozuyor her şeyi. Nerde oynayabilirim assassini?
    Bir de blink dagger ilk itemım sonrasını önerilenler yapıyorum ama streamde başka itemlar çıktıklarını gördüm. Siz nasıl bir build kullanıyorsunuz?

Not: yeni başladım :)

Templar bence %90 mid oynanması lazım erken level ve farm gerekiyor.Sadece tango al.2 dakikada bottle al run takip et - boots of speed-drum - desolator-blink(tercihe göre blink siz de build yapabilirsin ben almıyorum en azından çoğu zaman) bkb- manta-deadlus
  • quote:

Orijinalden alıntı: **SWE**

Mid git , Pudge varsa ya oyundan çık ya da templar pickelme Attığın linkdeki build iyi , ama ilk levelde daha rahat last hit almak için 3. skill ile başlaman daha doğru olur bence. Ben de ilk başladığımda Morphling ve Puck'a takmıştım kafayı. İkisini de zamanla iyi oynamaya başladım. Hatta en iyi oynadığım herolar oldular

Önerim itemleri oynayışına göre seçmen. Eğer ultini çok iyi kullanıyorsan blink dagger çıkmana gerek bile kalmayabilir. Hızlı olmak için yasha çıkan da var. Kendi tarzını oluşturabilirsin bence. Tempları iyi yapan İtemleri/Level'i değildir. Oynayanın nerede ne yapacağına iyi karar vermesidir.

Pudge varsa niye Templar picklemesin? Aksine iyi bir pick pudge varsa. Ayrıca 3. skill ile başlayarak nasıl daha rahat last hit alacak refraction vermesi gerekmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Pudge varsa niye Templar picklemesin? Aksine iyi bir pick pudge varsa. Ayrıca 3. skill ile başlayarak nasıl daha rahat last hit alacak refraction vermesi gerekmez mi?

Yeni bir templar'ın pudge karşısında ne kadar şansı var ki ? zaten rot tüm refractionunuzu emerken ? Refraction ile başlarsa creeplerin dibine girmek zorunda kalır ancak 3. skill bonus range verdiğinden midde çok rahatlatıcı olur

• quote:

quote:

quote:

Yeni bir templar'ın pudge karşısında ne kadar şansı var ki ? zaten rot tüm refractionunuzu emerken ? Refraction ile başlarsa creeplerin dibine girmek zorunda kalır ancak 3. skill bonus range verdiğinden midde çok rahatlatıcı olur

Hocam range arttikca pudge tehlikeside artiyor. Creeplerin arkasina saklanma gibi bi durum yok acik hedefsin. Ember cok iyi gidiyor mesela pudge a midde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

quote:

quote:

Hocam range arttikca pudge tehlikeside artiyor. Creeplerin arkasina saklanma gibi bi durum yok acik hedefsin. Ember cok iyi gidiyor mesela pudge a midde.

Hocam karşıda ranged herolar varsa puck , akasha gibi , 3. skille baslamak daha rahat olur. Pudge ve mirana istisna sayılırlar zaten

• Mid oynamayacaksan hiç oynama öncelikle. ilk başlangıc olarak 2 branch bi tango ile lane gidip q skilinle hızlı bottle almaya çalış. daha sonra phase botu bitirmeye çalış. skill buildinde q yu ve w yu fullemende yarar var. phase bottan sonra hızlı bir şekilde drum kasmalısın. wagamama'nın vidolarını izlersen heroyu rahat şekilde çözebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmozz -- 8 Şubat 2015; 22:10:55 >
  • Aslında pudge mirana da olsa pasife 1 skill vermek iyi oluyor. last hit alırken canını azaltıyorsun bir miktar da olsa bottle için gezmek zorunda kalıyor az da olsa freefarm alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 8 Şubat 2015; 22:18:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pudge berbat bir mid.Ta ye karşı sadece refreactionu eritiyor ki Eğer bir TA pudge a karşı gider ve pudge onu öldürmeye kalkarsa Ta in işi çok kolay, 2 şey doğru yaparsa pudge in en ufak şansı yok, refreactionu tam hook atcağında pure damage yememek için bascak, Meldle Kağıt pudge in zırhını negatif yapıcak, Pudge in bir şekilde TA e karşı kill alması mümkün değil TA oyuna dikkatlice bakıyorsa, Aksine pudge lane e giremez (diğer mid herolarının %99 una karşı gidemediği gibi)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.