Şimdi Ara

'Temple Run: Brave' Appstore'da yerini aldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
8.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehey en çok sevdiğim oyun.. hadi bakalım bizde indirelim..

• Ben olmamış diyorum, ayrıca androidde de dil sıkıntısı var yani fransızca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creyk van

Keşke hala görmesek şu olayı. Oyun direk App store'a çıkıyor. Android versiyonunu yapmak daha uzun sürüyorsa, bekleyin aynı anda çıkartın. Pc oyuncularına yapılan şey android oyuncularına da yapılıyor.

androidde de var o oyun...
  • Bu sefer 1 dolar dan satıyor çakallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstallousa düşmüş mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

İnstallousa düşmüş mü

Dustu evet

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

İnstallousa düşmüş mü

Dustu evet

Saol dostum ben indirim ipoda
  • iphonun ekrani baya buyuk oldugu icin rahat oynaniyor ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Saçmalamışsınız. ABD'de var JB. Onlarda alır . Tamam $1 koymaz kimseye ama kredi kartı bilgilerini vermeyen ve hatta kredi kartı kullanmayan insanlar bile var(bkz. Ben). Yani burda $1 icin kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Adam neden paralı diye üzülüyor derseniz. Bu forumun yarısı cocuk oldugundan, anneleri babaları kızar. O kadar para verilmiş iPhone a birde ona mı verecekler ? Kredi kartları da yok zavallıların.(Ciddiyim bu konuda forumun yarısı cocuk.) Ksacası bosverin sen paralı alırsan baskası free indirecek. Kusura bakmayın ama ben paralı alsam, Amerika'daki free alacak. Ne anladım o isten. Keriz mı var burda ?

Okuyun.

O kadar mantıklı şey yazmışsın sonundaki keriz mi var burada lafı olmamış. Ne yani orjinal alanlar kerizde bir sizmi uyanıksınız?

• Jailbreak yapın bedava indirin.İnşallah güzeldir
  • Oyunu beğenmedim. Yuksek görselli bir oyun oldugu icin kasiyor biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba beni sıkıyor bir müddet sonra.Koş koş bitmiyor belirli bir amaçta yok.İlla yakalanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Android'e çıksa ne olur.Kasmaktan oyun oynanmıyor.

2 kuruşluk android lerde oynarsan kasar

HTC Evo 3D kullanıyorum.Oyun oynıcaz diye One X yada SIII' mü kullanmak gerekiyor? Mantığa bak ya..

Bu oyun iPhone 3Gs de bile çok rahat oynanıyor.Yapacaksan adam akıllı yap tüm cihazlar rahat bi şekilde çalıştırsın.

bende evocuyum rahatız hocam temple run un 15, versiyonunu bile oynarız biz cihazımızda

• Eski temple run daha orjinal ve daha iyi geldi bana.Pek begenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Saçmalamışsınız. ABD'de var JB. Onlarda alır . Tamam $1 koymaz kimseye ama kredi kartı bilgilerini vermeyen ve hatta kredi kartı kullanmayan insanlar bile var(bkz. Ben). Yani burda $1 icin kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Adam neden paralı diye üzülüyor derseniz. Bu forumun yarısı cocuk oldugundan, anneleri babaları kızar. O kadar para verilmiş iPhone a birde ona mı verecekler ? Kredi kartları da yok zavallıların.(Ciddiyim bu konuda forumun yarısı cocuk.) Ksacası bosverin sen paralı alırsan baskası free indirecek. Kusura bakmayın ama ben paralı alsam, Amerika'daki free alacak. Ne anladım o isten. Keriz mı var burda ?

Okuyun.

O kadar mantıklı şey yazmışsın sonundaki keriz mi var burada lafı olmamış. Ne yani orjinal alanlar kerizde bir sizmi uyanıksınız?

Maalesef oyle yapıyorlar hocam insanı. Sen git para ver adam free alsın. Adam o kadar uğraşıyor oyunu yapmak icin . $1 e satıyor. Zaten %70'i sanırım onun oluyor. Adamlar free alıyor birde marifetmis gibi Yaşasın JB yazmışlar . Bende orijinal oyun kullanıcısıyım hocam ama insanı keriz yapıyor bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler demagoji yapmayın burda, yok emek hırsızlıgıymış, yok efendim 1tl veremiyormuşsunuz felan. Burda bu oyunu satın alanların evinde kac tane orjinald cd, dvd var, kac kisi orjinal windows yazılımı kullanıyor bilgisayarında. Bunları yapmayıp da gelip bu oyunu satın alan burda böbürlenen arkadaslar laf yapmasın, elin amerikasına kazandırıcağımıza türk yapımı app' ler alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

Beyler demagoji yapmayın burda, yok emek hırsızlıgıymış, yok efendim 1tl veremiyormuşsunuz felan. Burda bu oyunu satın alanların evinde kac tane orjinald cd, dvd var, kac kisi orjinal windows yazılımı kullanıyor bilgisayarında. Bunları yapmayıp da gelip bu oyunu satın alan burda böbürlenen arkadaslar laf yapmasın, elin amerikasına kazandırıcağımıza türk yapımı app' ler alırız.

Alnından Öpücem Hocam Seni yukarda anlatmak istediğim bu konuyu uzattılarda uzattılar 2000 lira verdim aldım cihazı free kullanırım niye bide oyunlara para vereyimki sanki evlerinde korsan cdd yok pc yazılımları hepsinin orjinal sanki yada korsan film müzik almıyorlar gibi gelmiş burda bilmişlik yapıyorlar türk yapımı app olsun tamam vereyim para önemli değil ama mantık yanlıs app orjinal olsun film müzikler korsan olmaz mantıgındalar hepsinde torrent var free indiriyorlar emek hırsızı diyorlar sonrada

• Çok iyi ! hemen indirmem lazım !
  • Androidde kastığını nereden çıkardınız ki, s2'de bile hiç kasma yok ki s3 gibi cihazlarda zaten sorun olmayacaktır. Deneyenler herhalde 500 tl lik cihazlarla denedi...
    Bu arada ben de android için free apk olarak indirdim, yerli üretici olsa desteklerdim ama onun dışında online olmadığı sürece hiçbir oyuna para vermem.
    Mobil platformdaki orjinal alınıp oynanabilecek tek oyun order & chaos(mmorpg) bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Androidde kastığını nereden çıkardınız ki, s2'de bile hiç kasma yok ki s3 gibi cihazlarda zaten sorun olmayacaktır. Deneyenler herhalde 500 tl lik cihazlarla denedi...
    Bu arada ben de android için free apk olarak indirdim, yerli üretici olsa desteklerdim ama onun dışında online olmadığı sürece hiçbir oyuna para vermem.
    Mobil platformdaki orjinal alınıp oynanabilecek tek oyun order & chaos(mmorpg) bence.

s2'de bile
    s2'de bile
    s2'de bile
    s2'de bile
    s2'de bile
    s2'de bile
    s2'de bile

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.