Şimdi Ara

'Temple Run: Brave' Appstore'da yerini aldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
8.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartı olmayanlar için konuşmuyorum da , olanlar ; 0.99 Dolar dan alıverin beğendiyseniz bişey olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

1 dolar ver oyun fransızca çıksın jailbreak yaşasın

Bir yol al Açık Mert Korkusuz...
  • quote:

Bu kadar cok istiyorsan sana da alayım Fransızca'nı geliştirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İngiltere'de çok fazla Jailbreak olduğu halde Siri neden İngilizce?" diye soran arkadaş: Amerika'da Çince konuşmuyorlar, adamlar kullandıkları dili yani İngilizce'yi koycaklar tabikide. Ortak dil var sadece, kendileri başka dili kullansa onu koycaklar orjinal dil olarak yazılıma, "aman Britanya'dakiler de anlasın.." dicek halleri yok en başta.. yazmak olmak için yazıyorsunuz hep...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

quote:

Bizde Free Var Zaten Sıkıntı yok 1 dolara alın amerika zengin olsun ben şu zihniyeti anlamam 1 dolar oyuna verirsiniz sadece 1 oyundan bahsetmiyorum ama dışarda aç susuz olan insanlara 1 lira vermezsiniz paralı parasız olması farketmez 1 dolar değil mevzu burda yaşı küçük olan veya parası olmayan bi insan değilim dilersenizde 1 gün mecidiyeköydeki şirketime gelebilirsiniz trump Towers yanı 1 dolar 10 dolar sıkıntı değil ben yıllardır jb yaparım jb li kullanırım para vermem ne gerek var sizin gibi bi ton insan yatırıyor parayı apple ın whatsapptan kazandıgı paranın haddi hesabıda yok jailbreak bile free değil pod2g yayınlamak için günlerce yardım topladı paypal'dan şu konudaki çogu insan tweak nedir bilmez klavyeden ahkam keser uzatmanın mantıgı yok ii forumlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Jb'ciler İnstallous a Saldırsın Beleşçiyiz Aga 1 Ay 4s İçin 5.1.1 Jailbreak Beklemişim Bide Ücretlimi Alıcam

git 2000 lira say telefona, sonra da jb yap ve hiç kontör yükleme.

ula madem fakirsin niye 2000 lira sayıyorsun telefona?

2000 lira zaten vermişiz o ayrı olay faturalı red üyesiyim ücretsizi varken ücretli yükleyen zihniyetleri tebrik ediyorum

Alıntıları Göster
    (VioLee) Haklısın çalmak varken neden gidip satın alalım değil mi Dikkatinizi çekerim adam geleceğin hırsızı lafa bak

• quote:

quote:

quote:

Bizde Free Var Zaten Sıkıntı yok 1 dolara alın amerika zengin olsun ben şu zihniyeti anlamam 1 dolar oyuna verirsiniz sadece 1 oyundan bahsetmiyorum ama dışarda aç susuz olan insanlara 1 lira vermezsiniz paralı parasız olması farketmez 1 dolar değil mevzu burda yaşı küçük olan veya parası olmayan bi insan değilim dilersenizde 1 gün mecidiyeköydeki şirketime gelebilirsiniz trump Towers yanı 1 dolar 10 dolar sıkıntı değil ben yıllardır jb yaparım jb li kullanırım para vermem ne gerek var sizin gibi bi ton insan yatırıyor parayı apple ın whatsapptan kazandıgı paranın haddi hesabıda yok jailbreak bile free değil pod2g yayınlamak için günlerce yardım topladı paypal'dan şu konudaki çogu insan tweak nedir bilmez klavyeden ahkam keser uzatmanın mantıgı yok ii forumlar

Disaridakilere de yardım ediyorum siz merak etmeyin. Ortada eğer bir emek varsa isterse gevurun en alası olsun emegin karşılığını vermek gerekir. Ben kendim PC ya da Xbox oyunlarımı da karşılayabilecek olsam onlari da ücretli alirim. Sizin gibi bende JB yapıyorum telefonuma. Ama sadece tweakler icin. Uygulamalar icin degil.

Bu arada bir onceki mesajımda yasınızı küçük olarak düşünüp ona gore mesaj yazmıştım. Simdi anladım büyük oldugunuzu. Saygısızlık etmek istemem, ettiysem de özür dilerim. İyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

Bu ülkede bir sen akıllısın bir sen düşünüyorsun milleti.Bu ülkede bir sen doyuruyorsun milleti.Senin yaptığın emek hırsızlığı korsandan ne farkı var.Sonuç olarak senin yaptığın daha büyük bir ayıp.

Tekrar söylüyorum yol al Açık Mert Korkusuz...

• Kelime yapma olaya bak o zaman arkadaşım sende internetten film izleme korsan cd alma müzik indirme oyun indirme ücretsiz olarak git parasını ver filmini oyunu al hepinizde yokmu emek hırsızlığı 1 tane adam çıkıpta ben herşeyi orjinal parasıyla alıyorum DİYEMEEEZ !!! böyle boş konuda daha fazla tartışmıyorum akıllı insanlar sizi hadi siz tartışın kendi başınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Jb'ciler İnstallous a Saldırsın Beleşçiyiz Aga 1 Ay 4s İçin 5.1.1 Jailbreak Beklemişim Bide Ücretlimi Alıcam

git 2000 lira say telefona, sonra da jb yap ve hiç kontör yükleme.

ula madem fakirsin niye 2000 lira sayıyorsun telefona?

2000 lira zaten vermişiz o ayrı olay faturalı red üyesiyim ücretsizi varken ücretli yükleyen zihniyetleri tebrik ediyorum

sonra vay efendim apple türkiyeyi adamdan saymıyor siri türkçe değil türkiyeye appstore açmıyor falan diye ağlanma.

Boş Boş Konusma Arkadaş Burda Türkiyenin Ne Alakası Var Tüm Dünya Jailbreak Kullanıyor..Siriyle Onun Ne Alakası Var İngiltere En Çok Jailbreak Kullanan Ülke Niye Siri Orjinali İngilizce ?

adamlar ek özellik koymak için yapıyor telefonuna.. 1 dolarlık oyunu bedava alcam diye çingenlik yapmıyor

+2012 bende buna benzer bir yorum yazacaktim ama gorunce alintilamak istedim. agzina saglik. bazilari jb'yi hala sadece installous'tan ibaret saniyor.

• AppleSTORE'da ve PLAYSTORE'da ...
  • 2 gun sonra beles olmasini umuyorum:)

• İlk oyun başarılıydı bu oyundan da bir şeyler bekliyorum
  • Beğenmeyen tek kişi benmiyim acaba ?
  • Herşeyin telif hakkı bitti bir bu kaldı.Mesela sanki hiç bir kitabı fotokopi çektirmemişler,korsan oyun almamışlar gibi burada 2000 lira verip 0,99 $ mı veremiyorsun demek kedilikten başka bir şey değil.Ohhhh miss gibi telefonda 60$lık navigasyon uygulaması beleş,uygulama bonusları iapcracker ile tamamen bedava.Hadi şimdi emeğe saygı gösterip Amerikan firmasına dolarları verin siz :P

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Herşeyin telif hakkı bitti bir bu kaldı.Mesela sanki hiç bir kitabı fotokopi çektirmemişler,korsan oyun almamışlar gibi burada 2000 lira verip 0,99 $ mı veremiyorsun demek kedilikten başka bir şey değil.Ohhhh miss gibi telefonda 60$lık navigasyon uygulaması beleş,uygulama bonusları iapcracker ile tamamen bedava.Hadi şimdi emeğe saygı gösterip Amerikan firmasına dolarları verin siz :P

Doğru söze ne denir ki :)
  • 0,99 $ vermemek için 6 ay JB bekleyen,itici insanlar.......

• OYUN PLAY STORA DÜŞTÜ, AYNI FİYAT.
    Bilginize.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.brave_google#?t=W251bGwsMSwyLDIxMiwiY29tLmRpc25leS5icmF2ZV9nb29nbGUiXQ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 14 Haziran 2012; 21:35:18 >
  • İyi oldu bu eskisi sıkmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.