Şimdi Ara

'Temple Run: Brave' Appstore'da yerini aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
2
Favori
8.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paranız çoksa verin arkadaş Forever Jailbreak
  • Subway Surf bence bundan daha iyi Temple Run ı hiç sevemedim nedense.
  • Bu güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parali diye aglayan var yuh be kardesim
    Adam gece gunduz calisiyo oyun yapiyo birak da istesin o kadar para. 50 lira istememis ya. Onu da zaten internetten bedava indireceksiniz, derdiniz ne?

• Parali bedava olursa indiririm ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Jb'ciler İnstallous a Saldırsın Beleşçiyiz Aga 1 Ay 4s İçin 5.1.1 Jailbreak Beklemişim Bide Ücretlimi Alıcam

git 2000 lira say telefona, sonra da jb yap ve hiç kontör yükleme.

ula madem fakirsin niye 2000 lira sayıyorsun telefona?

2000 lira zaten vermişiz o ayrı olay faturalı red üyesiyim ücretsizi varken ücretli yükleyen zihniyetleri tebrik ediyorum

sonra vay efendim apple türkiyeyi adamdan saymıyor siri türkçe değil türkiyeye appstore açmıyor falan diye ağlanma.

Boş Boş Konusma Arkadaş Burda Türkiyenin Ne Alakası Var Tüm Dünya Jailbreak Kullanıyor..Siriyle Onun Ne Alakası Var İngiltere En Çok Jailbreak Kullanan Ülke Niye Siri Orjinali İngilizce ?

adamlar ek özellik koymak için yapıyor telefonuna.. 1 dolarlık oyunu bedava alcam diye çingenlik yapmıyor

+1

• iPhone 'a satın alırım , iPad 2 'de de JailBreak ile indiririm... Oyunun hakkı iki tarafada geçer böylece .

Böyle oyunlara -ufak miktarlarda- destek olmak çok önemli... Miktar önemsiz olsa da 1 - 100 - 1000 - 10000 olunca bir bakıyorsunuz Türkiye almış başını gitmiş. Yani ufak bir miktar diye almamazlık yapmayın. Hepimizin cebinde kredi kartı var . Bu miktarlar kimseye koymaz .
  • 1 dolara oyun alıcağım gider yolda dilenen insana 2 poğça alır veririm app store'ye para vermeye gerek yok hala diyorum Jailbreak Forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Android'e çıksa ne olur.Kasmaktan oyun oynanmıyor.

2 kuruşluk android lerde oynarsan kasar

HTC Evo 3D kullanıyorum.Oyun oynıcaz diye One X yada SIII' mü kullanmak gerekiyor? Mantığa bak ya..

Bu oyun iPhone 3Gs de bile çok rahat oynanıyor.Yapacaksan adam akıllı yap tüm cihazlar rahat bi şekilde çalıştırsın.

Bu söylediklerinize ben de katılıyorum ama sadece Temple Run için, Imangi Studion o kadar kötü bir optiizasyon yapmış ki, Üst düzey bir çok telefonda oyun kasılıyor. Mesela Temple Run'dan daha çok sistem isteyen oyunlarda problem olmazken Temple Run takıla takıla ilerliyor.

• Keşke hala görmesek şu olayı. Oyun direk App store'a çıkıyor. Android versiyonunu yapmak daha uzun sürüyorsa, bekleyin aynı anda çıkartın. Pc oyuncularına yapılan şey android oyuncularına da yapılıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Jb'ciler İnstallous a Saldırsın Beleşçiyiz Aga 1 Ay 4s İçin 5.1.1 Jailbreak Beklemişim Bide Ücretlimi Alıcam

git 2000 lira say telefona, sonra da jb yap ve hiç kontör yükleme.

ula madem fakirsin niye 2000 lira sayıyorsun telefona?

2000 lira zaten vermişiz o ayrı olay faturalı red üyesiyim ücretsizi varken ücretli yükleyen zihniyetleri tebrik ediyorum

Adamda ki zihniyete bak ya.Ozaman nerden kazanacak para bu oyun yazan şirketler.Bide para veripte alan arkadaşlarla dalga geçiyo eleman.Apple sizin sayenizde Türkiye yi adam yerine koymuyo.En küçük bi destek görüyonuz mu Siri ye bile TR desteği gelmedi.Madem fakirsin 2000 liraya 4s nasıl aldın

• Androide gelsin alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Parali bedava olursa indiririm ancak

Onlarda yalvarıyodu sen indir diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Parali bedava olursa indiririm ancak

Onlarda yalvarıyodu sen indir diye

Hemseri mesajimi yanlis okudun heralde oyle bir iddiam yok. Para verilecek oyun var verilmeyecek oyun var bence

• JB'li telefon kullanıp gelip birde yüzsüzlük yapanlar var.
  • 2 liralık şeyin lafını yapanlar var
  • quote:

paranız çoksa verin arkadaş Forever Jailbreak

Görende lüks araba alıyoruz sanacak. Çok şükür bir oyuna sakız parası verecek kadar param var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 14 Haziran 2012; 16:06:35 >
  • Arkadaslar ben oyunu appstoredan aldim fakat oyun fransizca cikti.Ingilizceye nasil cevirebilirim bilgisi olan varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

paranız çoksa verin arkadaş Forever Jailbreak

Görende lüks araba alıyoruz sanacak. Çok şükür bir oyuna 3 tane sakız parası verecek kadar param var.

Öğrencide o da yok mavişehirdeyim ben de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution Androide çıksa ne olur.Kasmaktan oyun oynanmıyor.
    2 kuruşluk android lerde oynarsan kasar

Galaxy Note da kasmalar var.Oğlumda Iphone 4s var onda su gibi akıyor. Birde Iphone da oyanarken sensörler çok iyi tepki veriyor. Benim Note da en fazla 9.200.000 yapabildim Iphone da ise 19.500.000. Ha birde S2 de oynadım onda da kasma olmadı ama sensörler hakkında yorumum yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.