Şimdi Ara

'Temple Run: Brave' Appstore'da yerini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
8.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Sonsuz koşu türünün en başarılı örneklerinden biri olan Temple Run’ın yeni oyunu 'Temple Run: Brave' Appstore’da yerini aldı.

Disney’in yeni animasyon filmi Brave için özel olarak geliştirilen yeni Temple Run oyununda İskoç kralının özgürlüğüne düşkün, okçuluk meraklısı kızı Merinda’yı kontrol ediyoruz. Mordu adlı ayıdan kaçmaya çalıştığımız oyunda İskoç ormanlarında yol alıyoruz. 'Temple Run' dinamiklerinin genel yapısının korunduğu oyunda alışık olduğumuz oyun içi içeriklere de yer veriliyor, ek olarak okçuluk hünerlerimizi de sergileyebiliyoruz. Orijinal 'Temple Run' oyunun devam niteliğinde olmayan Brave, animasyon filminden lisanslı karakterlerde sunuyor. Ücretsiz olarak yayınlanan Temple Run’ın aksine 0,99$’lık fiyat etiketi ile satışa sunulan Temple Run Brave'de 0,99$’a denk gelen 2500 oyun parası başlangıçta oyunculara sunuluyor.

Temple Run’ın eğlenceli yapısını koruyan Temple Run: Brave'in Android versiyonunun yakın bir zamanda Google Play’de yerini alması bekleniyor. Imangi Studios tarafından geliştirilen Temple Run:Brave'e 0,99$'lık fiyat etiketi ile Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.

Güncelleme: Temple Run: Brave'in Android versiyonu yayınlanmıştır. 0,99$'lık fiyat etiketi ile oyunun Android versiyonuna Google Play üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 

• Oha supermiş !
  • Sonsuz koşu türü varmış haberimiz yokmuş.
  • Hani androide de aynı tarihte çıkıyordu :@

• Ulan niye paralı yapıyorlar ki bunu
  • cidden harika oldu bu yakında parasız olur bence bekleyelim biraz olmazsa alırız
  • Android'e çıksa ne olur.Kasmaktan oyun oynanmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Ulan niye paralı yapıyorlar ki bunu

1tl 85kuruşa denk geliyor, çok mu ? o kadar emeğin ve uğraşın sonucunda ? sonuçta bunuda senin benim gibi insanlar yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 14 Haziran 2012; 12:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

1tl 85kuruşa denk geliyor, çok mu ? o kadar emeğin ve uğraşın sonucunda ? sonuçta bunuda senin benim gibi insanlar yapıyor

Kesinlikle çok değil. ama kredi kartı bilgilerimi verdiğim için ücretli uygulama satın almıyorum.
  • quote:

quote:

Türklerin beleşci zihniyeti işte ne yaparsın dostum
  • kısa zamanda androide gelir umarım
  • free order olması lazım yoksa almam
  • quote:

quote:

Bu arada ücretsiz olsa dahil app' ye reklam veya çeşitli oyun içi yetenekleri ücretli yapıp emeklerinin karşılığını alıyorlar. Sonuçda videolardan izleyip oyunu aldıktan sonra hayal kırıklığına uğrayanlar olabilir. BU yaklaşımın yanlış bence...
  • INSTALLOUS a dusmus arkadaslar suan indiriyorum belesciler saldirsin :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

quote:

quote:

Bu arada ücretsiz olsa dahil app' ye reklam veya çeşitli oyun içi yetenekleri ücretli yapıp emeklerinin karşılığını alıyorlar. Sonuçda videolardan izleyip oyunu aldıktan sonra hayal kırıklığına uğrayanlar olabilir. BU yaklaşımın yanlış bence...

yanlız oyun içinden çeşitli paketler satın alınarak daha pahalıya gelir. Böyle yapılması (1$) gayet uygun bence..

• Berbat olmus bence arada kasiyor ve sarmadi beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa vadede ücretsiz olacağını sanmıyorum,
  • infinity blade oynarken bile telefon bu kadar ısınmamıştı şuan elle tutulamaz halde telefon

çok fazla ram tüketiyor home 'ye bile çok geç geldi oynarken kasıyor vs.

Telefon : i4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Android'e çıksa ne olur.Kasmaktan oyun oynanmıyor.

2 kuruşluk android lerde oynarsan kasar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jb'ciler İnstallous a Saldırsın Beleşçiyiz Aga 1 Ay 4s İçin 5.1.1 Jailbreak Beklemişim Bide Ücretlimi Alıcam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.