Şimdi Ara

'Temple Run: Brave' Appstore'da yerini aldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
8.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: homestead3434

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: homestead3434

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

quote:

1 dolar ver oyun fransızca çıksın jailbreak yaşasın

Bu kadar cok istiyorsan sana da alayım Fransızca'nı geliştirirsin.

Bizde Free Var Zaten Sıkıntı yok 1 dolara alın amerika zengin olsun ben şu zihniyeti anlamam 1 dolar oyuna verirsiniz sadece 1 oyundan bahsetmiyorum ama dışarda aç susuz olan insanlara 1 lira vermezsiniz paralı parasız olması farketmez 1 dolar değil mevzu burda yaşı küçük olan veya parası olmayan bi insan değilim dilersenizde 1 gün mecidiyeköydeki şirketime gelebilirsiniz trump Towers yanı 1 dolar 10 dolar sıkıntı değil ben yıllardır jb yaparım jb li kullanırım para vermem ne gerek var sizin gibi bi ton insan yatırıyor parayı apple ın whatsapptan kazandıgı paranın haddi hesabıda yok jailbreak bile free değil pod2g yayınlamak için günlerce yardım topladı paypal'dan şu konudaki çogu insan tweak nedir bilmez klavyeden ahkam keser uzatmanın mantıgı yok ii forumlar

Bu arkadaş beynen ve bünyece küçükken ya ateşli hastalık geçirmiş ya da daha da ufakken topu inşaata kaçmış. Hırsızlığı savunduğu yetmiyormuş gibi adını yazamadığı bir yerde bırak çalışmayı bir de şirketi olduğunu iddia ediyor. Sen bu hücrelerinle oradan içeri, yani Trump Towers dediğin yerden içeri pizzacı kılığında girip dağıtım bile yapamazsın, çünkü binaya alınmıyor aşağıda güvenliğe teslimat yapıyorlar. Metrobüsle önünden geçerken çok dikkatini çekmiş yapı herhalde aklında kalmış. Ağır vakaa seniiii.

La bebe evinde korsan cd dolu parali uygulamayimi savunuyorsun sirket konusuna gelince trump towersin sag kolundan asagi dogru. İn iz cinar konaklari 2 yi sor tolga beyle gorusmek istiyorum de bakalim ne dicekler sana :)

la dingil adam, hırsızlığı savunduğun yetmiyormuş gibi bilmişlik yapıyorsun. Bebe=41 yaş olduğunu hesap bile etmeden ilginç akıl sağlığınla garip cümleler kuruyorsun. Trump Towers ofislerinden olay çınar konaklarına döndü, oraya da birşey bulsam, sen bakkala sor diyeceksin. Bununla ilgili kirlilik yapmamak adına seni ve mesajlarını kaile almamaya karar verdim, çünkü senin çok ciddi beyinsel sorunların var.

bunlarin hepsi klavye delikanlisi. cok takilmamak lazim. zaten konusma tarzindan ele veriyor kendisini, ne mal oldugunu. klavye basindan oturup iskembeden sallamak cok kolay.

• verilen parayı fazlasıyla hakediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Berbat olmus bence arada kasiyor ve sarmadi beni.

oyunda kasma var, normal Temple Run gibi akıcı değil :/ 5 dakika oynamadım bile hemen sildim, oynanış berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Hem samsung galaxy wonder hemde iphone 4s de oynadim ikisinidede kasiyor ama sanki wonderde daha az

bendede 4 'de kasıyor ama iOS 6 yüklü acaba ona optimizasyon yok ondan olabilir mi diye düşünüyorum sizin 4S sürüm nedir ?

iOS 6 mı, ne çabuk geçtin? Ne ara çıkmış?
  • Bu violee trollu konu disinda da milleti kafes dovusune davet ediyordu ayrica yasi 16 bu aptalin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet herhalde bu oyunları burslu üniversiteli öğrencilerinin, kaldığı devlet yurdunda okul parasını çıkartmak için ders falan demeden oturup pc başında yaptığını sanacak. Çoğu onlarca kişiden oluşan ekip, şirket... Reklamlarla bile tonla para kazanıyorlar. Geçin para kazanamıyoruz ayaklarını. Kardan zarar etmek gibi bir şey bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 24 Temmuz 2012; 0:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

quote:

Hem samsung galaxy wonder hemde iphone 4s de oynadim ikisinidede kasiyor ama sanki wonderde daha az

bendede 4 'de kasıyor ama iOS 6 yüklü acaba ona optimizasyon yok ondan olabilir mi diye düşünüyorum sizin 4S sürüm nedir ?

Veya 3 yayında cok oldu iOS 6 cikali

• Bu para verin alın diyenler; vergisiyle ABD nin hazinesinin zengin olup işgal ettigi ülkelerde analarını bacılarını tecavüze uğrarken görseler yine verceklermiydi..

• quote:

quote:

quote:

Beta hocam.

• Yıl olmuş 2012,hala 2 TL veremeyenler var la.O zaman niye aldınız bu telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Yıl olmuş 2012,hala 2 TL veremeyenler var la.O zaman niye aldınız bu telefonu

doğru söylüyorsunuz ancak boyle telefonları alıp yokluk içinde yaşayan çok insan var daha dogrusu ben çok karşılaştım. Sonuçta kredi kartı olmayan bile mecburi olarak bu işi yapamıyor. Herneyse, gene de oyun hakkını vermiyor degil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beta hocam.

Beta ama güzel mi bari, geçilmesi gerekli mi?

• Güzel şu an pek bir sorunu yok Beta 3'deyim ben gayet iyi. Tarayıcı hızı falanda yüksek.
  • Bence free olan Temple Run daha iyi, bunu pek beğenmedim.
  • merhaba arkadaşlar,
    bugün yeni bir iphone 4s aldım.temple run brave yükledim.fakat oyunda yer yer kasmalar mevcut.yani böyle yağ gibi bir akıcılık bazen olmuyor..mesela modern combat 3,gta3 gibi ağır oyunlarda kasma olmuyor..acaba kasmalar oyun kaynaklı mı..yükleyen arkaaşlar,sizde de bu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejderooo

merhaba arkadaşlar,
    bugün yeni bir iphone 4s aldım.temple run brave yükledim.fakat oyunda yer yer kasmalar mevcut.yani böyle yağ gibi bir akıcılık bazen olmuyor..mesela modern combat 3,gta3 gibi ağır oyunlarda kasma olmuyor..acaba kasmalar oyun kaynaklı mı..yükleyen arkaaşlar,sizde de bu var mı?

Oyundan kaynakli oyundsn

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

merhaba arkadaşlar,

Oyundan kaynakli oyundsn

demin başka bir başlıkta açmıştın konuyu bu konuyu görmemiştim açtığım başlıktaki arkadaş ''iphone 4 varken kasma vardı 4s alınca kasma kalmadı'' deyince kafam karıştı bir an..

• uzun zamandır oynamiyordum konuyu görünce bir bakayım dedim ama nafile sıkıldım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

uzun zamandır oynamiyordum konuyu görünce bir bakayım dedim ama nafile sıkıldım artık.

üstad.telefonun 4s mi.kasma var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

uzun zamandır oynamiyordum konuyu görünce bir bakayım dedim ama nafile sıkıldım artık.

üstad.telefonun 4s mi.kasma var mı

arkadaşımın telefonu 4s ondan oynuyorum benim tel htc one x. Kasma olmuyor dostum. sizde öyle bir problem var sanirim?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.