Şimdi Ara

Tempra Contamı Yaktı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    92 Tempra Sx. Aracım 2 Gün Önce V Kayışı Kopardı. 500Metre - 1 Km Civarı Harareti Gözlemleyerek 90 Ustune Cikarmadan Evin Önune Getirdim Aracı.
    Kayışı Değistirdim. Suyunu Ekledim Vs. Herşey Normaldi. Araca Binim Sehiriçi Yaklaşık 40-50 Km Yol Yaptım. Sehir Halimde 2 Viteste Araçta Bi Tuhaflık Oldu. Aslında Gaz Yiyor Ama Araç Gitmiyo Gerektigi Gbi. Atiyorum Devire Göre 60 La gitmesi Gerekirken 40 La Gidiyor BagırıyorSanki Daha Hizli Gibi...
    Şimdi. Harareti Gözlemliyorum Normal Hatta Dusuk Diyebiliriz. Su Koyarken Bobinin Ustune Su Doktum 200ml Kadar. Oradaki Soketle Vs Oynarken Sanki Normale Donuyor Gibi. Rolanti Dustu Tabi Bahsettigim Durumda. Yolda Giderkende Araba Giderken Tekliyor Gibi Sanki Normale Donecek Ama Kesiliyor Gibi Gazda da Benzindede Aynı. Gaz Beyninde Donma Soguma Yok. Birader Motorcuya Gostermis Sanirim Conta Denilmis Ve 500-550 Lira Masraf Denilmis. Şimdi Bildigim Kadariyla Contasi Yanik Araba Hararek Yapar Su Eksiltir. Gidistede Bu Sekilde Bariz Bisey Olmaz. Bu Neden Olur Tecrubeli Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum.

Not: Arabadan Son Zamanlarda Sibap Sesi Gelmeye Başladı. Anladigim Kadariyla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devirle hız orantısızsa baskı balata olabilir.
  • Sorun Çözüldü !!!

Bujilerin Tekinde Yağlanma Olmuş Diğer 3 Bujide Tahrip Olmuş Bujileri Değiştirdik Sorun Düzeldi..
  • buji yağladıysa motorda sorun var. Yine aynısı olmayacakmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Conta mı yakmış?
    12 yıl önce açıldı
    Conta yakan, su eksilten motor..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.