Şimdi Ara

tempra sx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle konuyu nereye açaçağımı bilemediğim için buraya açıyorum yerini bilmiyorum kusuruma bakmayın

ben şunu öğrenmek istiyorum arabanın arkadaki lamlaların olduğu kısmın genel adı nedir bazıları stop der ama stop fren e basınca yanan lambadır bu lambaların olduğu kısmın genel adını öğrenmek istiyorum

ve diğer sorumda şu olacak tempra da arkadaki lambalar normalde 5 tanedir bizimkinde bağlı lamla 4 tane sol daki lamları ben bağladım yanmıştı hepsi fren,dörtlü,geri vites ve park lambaları bağlı olanlar bunlar
    birde en altta bir lamba boşluğu var orda lamba yok metal bişe var orda lambayı yansıtsın diye galiba bu en alttaki lamba nedir bi türlü bulamadım ne lambası olduğunu ve araçta hangi düğmeye basınca yandığını yazarsanız benim için yeterli olacaktır

lütfen bilen kişiler cevap versin saçma yorumlar yazmazsanız sevinirim

• bu arada o lambanın kabloları bagajda duruyo sadece lambası yok ve ne lambası olduğunu bilmiyorum eski sahibi sorun olduğu için söktürmüş olabilir
  • Sis
  • düğmesi nerde?
  • arka sis farlarıdır kardeşim onlar tesisat çekilmiş ama bağlantısı yapılmamış demekki. eskiden ön sis farlarına bağlı olurlardı ama istenirse extradan düğme takılabilir.

ayrıca elektrikçiye götür baktır kablo nerede son buluyor ön bağlantılarıda bağlanmamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 21 Kasım 2011; 10:51:19 >
  • önde zaten sis yokki tamponda yuvaları var ama kesilip sis koyulacak zaten benım sorum bu degilki

elektrıkcıye goturmeye gerek yokkı kablolar zaten arka dıger lambaların orda her 2 sındede 2 şer tane boşta kablo var bu sorun degıl tamam sis olduğunu öğrendim ama araçta bu sis lambaların düğmesi nerde sonrandan koyulmasına imkanyoktur çünkü orda 5 lamba yuvası var yani araçta illaki düğmesi vardır temprası olanlar yokmu hiç
  • yokmu cevap veren
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CITROEN C4 2007 SX
    geçen yıl açıldı
    Getz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AGA BÜYÜK İHTİMAL SİS FARININ KABLOSUDUR O.VE SİNYAL KOLUNDADIR DÜĞMESİ.SAĞ KOLDA ARKA CAM BUZ ÇÖZÜCÜ DÜĞMESİNİN OLDUĞU YERDE SOL KOLDADIR.KARIŞIK AMA ANLARSIN ZATEN ARABAYA BİNİNCE.
  • yanlış hatırlamıyorsam temprada arka sisler direksiyonun solundaki sinyal kolunda far açma kapama düğmesinin direksiyona daha yakın kısmında olması lazım zaten üzerinde işaretide olması lazım
  • bi arkadaş öne de arkalardan gidiyo yazmış öndeki sisler için kablosu nerde bunun
  • Tempra SX de ön sisfarı varmı ki? orjinalinde yoktu hatırladığım kadarıyla
  • önde zaten sis farı yok araçta düğmesini buldum arkayada baktım elektrik gidiyo düğmeye basınca bi arkadaş önlerede aynı düğmeden gidiyo demişti önde kablolar var ama aracın önünden duruşuma göre sağda 1 soket var 3 kablo geliyo sokete solda ise sadece 1 kablo var bunlar boşta olanlar araçtan sis düğmesine basınca sağdaki kabloya 6v elektrik geliyo ama yetersiz 12 gelmesi lazım sağda soketi var ama solda neden 1 kablo soketiyle birlikte var bunu anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.