Şimdi Ara

Fiat Palio - Hyundai Getz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi araçlarda aylık taksitlerle satış kampanyaları var.
    İşte kullanmak için bir tane almak istiyoruz. Yani araç sürekli şehir içi yol yapacak.
    Ama Fiat Palio - Hyundai Getz arasında kararsız kaldık.

Fiyatları kafa kafaya. Getz in ön camlar otomatik, hava yastığı, 5 yıl garanti gibi artıları var.

yardımcı olur musunuz?

• Bence Getz, Palio'dan çok daha başarılı.
  • ben getz aldım bi terslik olmazsa bugun kredi işleri biticek.
    plaka sigorta pul hariç 20.300 tl ye aldım
    1.4 benzinli
    otomatik vites
    klima
    mp3 çalar teyp
    ön camlar otomatik
    tek airbag

daha önce de sıfır palio almıştım

malzeme kalitesi dayanıklılık açısından çok hoşuma gitmedi acıkcası
    getz palio dan daha iyi olacaktır kanımca
  • bence de getz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

ben getz aldım bi terslik olmazsa bugun kredi işleri biticek.
    plaka sigorta pul hariç 20.300 tl ye aldım
    1.4 benzinli
    otomatik vites
    klima
    mp3 çalar teyp
    ön camlar otomatik
    tek airbag

daha önce de sıfır palio almıştım

malzeme kalitesi dayanıklılık açısından çok hoşuma gitmedi acıkcası
    getz palio dan daha iyi olacaktır kanımca

güle güle kullanın. biz de aynı şekilde kredi ile halletmeyi düşünüyoruz ama iki modelden birini seçmemiz lazım.
  • getz daha iyi tabi paliodan isterseniz dacia senderoyuda ekleyin listeye 17 binden başlıyor kampanda oda şuan ama illa ikisi olacaksa getz
  • Getz iyidir. Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota corolla
    4 ay önce açıldı
    HYUNDAİ GETZ
    9 yıl önce açıldı
    renault scenic
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kısa süreli olarak iki arcı da kullandım. getz 2004 mdeol 1.3 otomatik. palio 2005 1.3 multijet idi.

getz kesinlikle daha iyi bir araç belki palio kullanım maliyetleri olarak daha ekonomiktir(ikisinin de benzinli veya dizel olduğunu varsayarsak).

ancak getz 140-150 km süratte bile stabilken palio 100 km den sonra tedirgin ediyor.
  • GETZ 1,5 CRDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

kısa süreli olarak iki arcı da kullandım. getz 2004 mdeol 1.3 otomatik. palio 2005 1.3 multijet idi.

getz kesinlikle daha iyi bir araç belki palio kullanım maliyetleri olarak daha ekonomiktir(ikisinin de benzinli veya dizel olduğunu varsayarsak).

ancak getz 140-150 km süratte bile stabilken palio 100 km den sonra tedirgin ediyor.

bu tür ayrıntı bilgiler daha yardımcı oluyor.
    teşekkür ederim.
  • Merhaba,

Palio 1.2 16V aracıma yaklaşık 2 sene bindikten sonra sattım. Araçtan genel anlamda memnundum. Kolay ve ucuz parça fiyatları, 1.2 motora göre tatmin edici performans, az teknolojiye sahip olması sebebiyle minimum arıza oranı, genelde insanlar yakıtından şikayet etseler de makul yakıt tüketimi, kolay kullanım..vs gibi olumlu yönleri vardı. Bununla birlikte yol tutuş, konfor gibi zaaflarıda mevcut... Tabi, 2010 yılına girmeye hazırlanacağımız şu günlerde ön camları manuel bir araç almak ne derece doğru olur orasıda ayrı bir konu. Ön camları manuel bir Palio'nun kuvvetle muhtemel klimasıda yoktur ? Sözün özü ;

Palio ve Getz kıyaslamasında, Palio kullanıcısı olarak Getz derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

Merhaba,

Palio 1.2 16V aracıma yaklaşık 2 sene bindikten sonra sattım. Araçtan genel anlamda memnundum. Kolay ve ucuz parça fiyatları, 1.2 motora göre tatmin edici performans, az teknolojiye sahip olması sebebiyle minimum arıza oranı, genelde insanlar yakıtından şikayet etseler de makul yakıt tüketimi, kolay kullanım..vs gibi olumlu yönleri vardı. Bununla birlikte yol tutuş, konfor gibi zaaflarıda mevcut... Tabi, 2010 yılına girmeye hazırlanacağımız şu günlerde ön camları manuel bir araç almak ne derece doğru olur orasıda ayrı bir konu. Ön camları manuel bir Palio'nun kuvvetle muhtemel klimasıda yoktur ? Sözün özü ;

Palio ve Getz kıyaslamasında, Palio kullanıcısı olarak Getz derim.

teşekkür ederim. Getz almaya karar verdik.

• Doğru seçim hayırlısı olsun.
  • 2. el alsaydınız iş için kullanıcağınızdan palio derdim . ekonomik . ve parça ucuzluğu var. iş için kullanırken bi sorun olduğunda pahalı gelmiyo. hyundaide ucuz parça ama plio kadar deil. arada aile ile kullancaksanız ve sıfır alcaksanız getz yada colt olabilir.
  • Ben de getz düşündüm bi ara. Fakat üretimden kalkacak bir araba. Bunu bana bayideki satıcı dedi. Onun yerini i serisi alacakmış. Bunu da hesaba katın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Ben de getz düşündüm bi ara. Fakat üretimden kalkacak bir araba. Bunu bana bayideki satıcı dedi. Onun yerini i serisi alacakmış. Bunu da hesaba katın derim.

evet bunuda hesapa katabilirsini getz retimden kalkıcak . ama palioda üretimden kalkıcak arkadaşlar. fiatın serisinden palio bu sene sonu kaklkıcak .

yerine ne gelicek derseniz yeni fiat unolar gelecek. evet granpunto yerine punto evo alacak. palio yerinede yeni nesil unolar 3 kapı spor model ve 5 kapı modeli . gene palio gibi ekonomik araç olucak .

he maksat adı yenilik yaptık demek olucak çünkü 10 yıllık kasa palio maksat yeni bişi çıkarmak .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.