TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (209. sayfa)
-
-
-
Temuda yeni üyelikte %30 indirim devam ediyor mu acaba?
-
Arkadaşlar, bu 30 Euro muhabbeti ürün + kargo parası mı, vergi dahil edilmeden mi? Örneğin aşağıdaki gümrükten geçer mi?
-
Geçer, örneğin bir kaç ürün daha ekler ve sepetin kendi fiyatını 1050 tl'yi geçirirseniz, TEMU sepet düzenlemesi gerekiyor, ürün çıkarın 1050 nın altına indirin diyor ve alışverişi tamamlatmıyor. -
Temu da kargo ücreti mi var da kargo parası demişsiniz ayrıca verdiğiniz ekran görüntüsünde gösteriyor zaten
1050 TL sepet tutarı olucak sonra vergisini alıyor onu saymıyor 30 Euro dan -
Şu kredi iade olayı çok güzel. Bu ay yaklaşık 10000tllik alışverişim var, 3500-4000i kredilerle. Uygulamada sık sık vakit geçirip sepetinizde bir şeyler tutarsanız sürekli kredi iade çıkıyor. 2 farklı kredi iade seçeneği de aynı anda geliyor. Birincisi bir çark çeviriyorsunuz şansınıza göre %30-%100 arasında alışveriş tutarı kadar kredi iadesi geliyor. İkincisi 800+tl üzerinde siparişinize 615tl iade geliyor. 2. seçenek çok daha iyi. Bu şekilde 6-7 kere kredi iadesi aldım. Günde 2 saat temuda vakit geçiriyorum ortalama. Ay bitmeden, yeni mevzuat devreye girmeden alabildiğimi almaya çalışıyorum.
Aramaya kredifirsati ve freereward yazarsanız ilgili sayfalardan promosyon var mı kontrol edebilirsiniz. Dediğim gibi 3-4 günde bir sürekli kredi promosyonu kullandım.
-
Aynı mantık ben de kredi topladım. Şimdi krediler birikti. Alacak bir şey bulamıyorum artık -
Hocam biraz daha detaylanadırabilir misiniz ? Bana gelen kredileri sonraki alışverişte kullanmama izin veriyor. -
453 tl ye turbo fan vardı, linki kaybettim daha önceden burada görmüştüm, link atabilir misiniz? Teşekkürler
-
Sepetime ekliyorum ben baktım ama fiyatı yükselmiş Arama yaptım orada da yükselmiş Bekleyin belki gene fiyat düşer -
-
Çık uygulamadan. 24 saat sonra tekrar gir, o sürede hiç açma temuyu, tekrar %50 ye çıkartır 35i. -
Anlamadın %50 olduğunda bile dolduramadim krediyi 1050 TL uzerinde alışveriş yapınca veriyor 510 krediyi -
1020 ye 510 veriyor vergi hariç -
%150 ve %200 gördüğüm oldu
-
Arkadaşlar easysmx x15 almak istiyorum ama bir indirim bana gelmiyor sanırım. Sadece kredi iade kampanyası var. Ben bu gamepadi nasıl daha ucuza alabilirim? -
Hocam bu kredi iadesi bazen çıkıyor şimdi yok . Bunun için bir kod varmı arama kısmına yazıp ?
Birde belirtilen kredi iadesi 900 TL ürün için 700 TL diyor 700 TL ne zaman ve nasıl yatıyor. Hepsini kullanabiliyormuyuz ?
Hediye ürün aldınız mı ? Bana hep bu çıkıyor
-
Linki paylaşabilir misin?
-
Şimdiye kadar 6 kez %200 aldım. Uygulamayı az kullanın. Çok dolaşmayın. Sepete çok ürün eklemeyin.
Başka telefondan başka hesap ile dolaşıp alacaklarımı belirliyorum. Kredi iadesini sonraki gün alırken yeni teklif çıkıyor. Çıkar çıkmaz kullanmıyorum. İlk 10dk hakkı bitince yeni şans verdiğinde aramadan ürünü bulup alıyorum.
Size aşık ve sizi elde etmek isteyen biri gibi düşünün. Ne kadar az yüz verirseniz yapabileceği her şeyi yapıp sizi kazanmak istiyor.
Üzücü olan ise artık 950 tl üstü siparişler iptal oluyor. 945tl siparişten 576 iade aldım bugün. Gittiği yere kadar artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X