< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (32. sayfa)
-
-
-
Başlığı henüz keşfettim. Yorumlara baktım ama bulamadım. Uygulamayı daha yeni indirdim ve kaydolmadim daha. 3000 tl lik kupon hala geçerli mi, gecerliyse kuponu kazanmak için neler yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
⭐️Bağlantıya https://www.temu.com/kuiper/uk1.html?subj=bundle-un&_bg_fs=1&_p_mat2_type=a1001&_p_jump_id=875&_x_vst_scene=adg&_p_rfs=1&_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_campaign=affiliate&_x_cid=2035918508kol_affiliate&g_site=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy=TRY tıklayarak 💰3.000 TL kupon paketini alın veya ⭐️ 💰%30 indirim almak için Temu Uygulamasında acu989953 araması yapın!!
yukarıdaki linkten üye olun. Sonra arama kısmına acu989953 kodunu yazın ve enter yapın. 1 saat içerisinde vereceğiniz siparişte indirim kazanacaksınız. Kupon süresi bazen 24 saat olabiliyor. Uygulama içerisinde size bilgi verecektir.
-
Attığın linkleri kontrol ediyor musun açılıyor mu diye?
-
Bu 3.000 TL kampanyasının şartlarını bilen var mı.
-
Linki kontrol ediyorum. Telegram kanalında da paylaşıyorum. Ordan yana sıkıntı yok. Ancak dh a atınca biraz farklı nir hal alıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
240W Type-C Kablo - Beyaz Renk - 65 TL
Ürün Kodu: PQ76446
3000 TL'lik kupon paketi için link:
Yeni %30 İndirim Sağlayan Kod:
acs501595
NOT 1: Linke tıkladıktan sonra QR kod ile uygulamayı indirin.
NOT 2: İlk uygulama kurulumunda geçerli kodlar ve 24 saatlik bilginiz olsun.
-
Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağırlık 2kg civarında, geçmemesi için bir sebep yok gibi.
-
Elektronik olarak sayarlarsa sıkıntı olurmuki
Termal kağıt hocam, kırtasiyeden boyutuna göre pos kağıdı alabilirsiniz
Hocam mesela aşağıdaki ürünün 8li paketini almak istiyorum, takılma riski olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
600 TL kuponu nereden buldunuz ve nasıl kullandınız hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 22 Haziran 2024; 23:13:0 > -
⭐️Click the link to get 💰3.000 TL coupon bundle or ⭐️ Search act547335 on the Temu App to get 💰30% off discount !!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adamlar sadece referans kasmak için link atıyorlar. Konudaki tek aktiviteleri referans linki paylaşmak. Şikayet ediyoruz bir şeyde yapmıyorlar. Saçma sapan bunlar yüzünden bildirim geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 22 Haziran 2024; 23:24:55 >
3.000 TL lik kupon pekti veriyor. 1.000 Tl üzerine 300, 1200 TL ye 450, 1500 TL üzeri alışverişe 600 vs ...
-
Millet ürünleri deste deste alıyor. Limit yokmuydu gümrük için.
Bakıyorum yollayacak firmalar hep başka, şimdi sepette 10 ürün var, ama satıcılar farklı, hepsi ayrı ayrı gelse sıkıntı. Tek pakette mi geliyorlar acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 23 Haziran 2024; 0:2:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X