Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
433
Favori
318.531
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben buradan 1 ay önce 700 Tl civarı bir alışveriş yapmıştım. Damadın gider ayak attığı %30 ÖTV kazığına rağmen çok avantajlı.

1. Kargo ücretsiz, müthiş özellik
    2. Bütün kargolar tek yerden çıkıyor. Aliexpress gibi değil. Satıcının keyfiyle uğraşmıyorsun
    3. Fiyatlar uygun
    4. Kargo ve teslimat hızlı

Kargo ücretsiz devam edene kadar ne kadar ihtiyaç varsa almayı düşünüyorum.

Bu arada indirim kodu vs oluyor mu? Dümdüz alıyorum ben kod varsa yararlanalım.

Sadece şuna dikkat edin. Bazı ürünlerde kendi fotoğrafları çok aldatıcı. Kullanıcı fotolarından mutlaka teyit edin emin değilseniz. Yorumların çoğu fake.

Örneğin bu mangal. Kendi fotoğrafları

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

Kullanıcı fotosu

Aşağıdaki ürünü almıştım. çok beğendim. ben aldığımda 230 TL di. Tavsiye ederim.

• ufukdeniz kullanıcısına yanıt

alt limiti oluyor mu bu verdiklerinin ?

• Sitede zaten 480 TL alışveriş Alt limiti mevcut eğer bunu soruyorsanız.

• capablanca35 C kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, pardon. 150€ altında olduğu sürece gelmemesi için bir sebep yok gibi.

• Death Time kullanıcısına yanıt

örneğin 1500 de 450tl indirim var.

onu biliyorum. birilerini üye yaptım diyelim kişi başı 100 lira veriyormuş, birde sipariş tutarına göre komisyon veriyormuş ya bu verdiklerinde alt limit oluyor mu ?

atıyorum 3 kişiyi üye yaptım 100 liradan 300 lira geldi, yaptıkları alışverişlerden de 200 lira geldi diyelim bu 500 lirayı tek seferde direk kullanabilir miyim

• catry C kullanıcısına yanıt

Ortaklık programına 2 tane cüzdan var diyelim .. Biri Nakit diğeri ise bekleyen. Nakit cüzdandanki bakiyeyi 500 TL ye ulaştıktan sonra Kredi olarak hesabınza çekebiliyorsunuz. Min çekme limiti 500 TL. Bekleyen cüzdandaki işlemler de onaylandıkça Nakit cüzdana aktarılıyor..

• İlk siparişi verdik, duruma göre ikinciyi de geçeriz ama sonraki aya artık, alidende bir paketimiz var, gümrükte çok dile dolanmayalım.

iyiymiş. ben bu siteyi telegramda indirimler paylaşan bir grupta görmüştüm, benim gibi oradan görüp kullanan baya kişi olmuştur. paylaşan kişi iyi kazanmıştır.

• Selamlar. Temu da son siparişime kargolanmadan ek yapmak istiyorum. Müşteri temsilcisi tek tıkla ödeme ile ürün ekleyebilirsiniz dedim ancak o nedir nasıl yapılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz707 O kullanıcısına yanıt

Ne sepette, se bir onceki henüz çıkmamış olan siparişte ne de farklı bir yerde bu şekilde bir yönlendirme görmedim. Belki de bir önceki siparişin belirli bir aşamasında çıkıyordur.

• Anladim hocam. Müşteri temsilcisi böyle bir bilgi verdi ama buna yönelik bir işlem menüsü göremedim. Belki de belli bir süre içinde yapılması gerekiyor.

• Neden böyle çıkıyor tüm ürünler

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Sahte çin isleri iste...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt

Bu tarz sorun sanırım paylaşılan link ile alakalı. Adres çubuğundan kopyala yapıştır yapılan linklerde olabiliyor. Karakter sorunundan dolayı olaiblir. ya da gerçekten stok tükenmiş ve/veya ürün yayından kaldırılmış ta olaiblir. Nadiren denk geliyorum bende..

⭐️Bağlantıya https://www.temu.com/kuiper/uk1.html?subj=bundle-un&_bg_fs=1&_p_mat2_type=a1001&_p_jump_id=875&_x_vst_scene=adg&_p_rfs=1&_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_campaign=affiliate&_x_cid=2035918508kol_affiliate&g_site=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy=TRY tıklayarak 💰3.000 TL kupon paketini alın veya ⭐️ 💰%30 indirim almak için Temu Uygulamasında acu989953 araması yapın!!

• oguz707 O kullanıcısına yanıt

Belki ikinci siparişi verip birleştirme mi oluyor! TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] 

Ekleme olsa güzel olur ama öyle bir seçenek yok, yada çeviride hata var.

• Bu arada fiyat düzenlemesi 1 ürün için bir defa yapılaibliyor. Geçende sanırım birisi sormuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukdeniz -- 23 Haziran 2024; 14:56:7 >
  • Siparisteki bir urunu degistirmek istiyorum iptal edince %30 indirim tekrar kullaniliyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.