< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (36. sayfa)

-
-
⭐️Bağlantıya https://www.temu.com/kuiper/uk1.html?subj=bundle-un&_bg_fs=1&_p_mat2_type=a1001&_p_jump_id=875&_x_vst_scene=adg&_p_rfs=1&_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_campaign=affiliate&_x_cid=2036094875kol_affiliate&g_site=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy=TRY tıklayarak 💰3.000 TL kupon paketini alın veya ⭐️ 💰%30 indirim almak için Temu Uygulamasında acu801140 araması yapın!!
galiba üye olunca +100 veriyor sanırım uygulama
-
100 tl yi refere edene veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar burada paylasilan kuponlar gecmiyor bende.ilk defa uyelik actim ilk alisverisimi yapacagim...Uygulamayi burada paylasilan linkllerden indirdim kodu arama kısmına arattirdim ama hala indirim vermedi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 23 Haziran 2024; 18:3:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kupon kullanım detayında şu bilgi var ilk kez ilgili linkten uygulamayı indirip 24 saat içinde kodu kullandığınız zaman aktif oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her zaman ilk girenler kaymağı yer sona kalan dona kalır
Ama harbiden ucuz ya.
mesela şu ürün, aliden sipariş geçecektim , alide 222tl olan ürünü 27tl ye almış oldum.
50tl ye satılan şu tarağı 6tl ye aldım
-
Siparişte bir sorun olursa aliexpress gibi ilgileniyorlar mi deneyimleyen oldu mu
Sipariş ile iligli şu ana kadar sorun yaşamadım, ancak farklı konularda MH ile ileitşim kurduğunuzda ilgileniyorlar. Sistem otomatik olarak çeviri yapıyor. Tükçe yazışabiliyorsunuz.
-
3 kat 5 kat hatta geçen biri bir ürün paylaşmış 10 kat ucuz 🤣
-
Gomlek alicamda pamuk diyor ama umarim pamuk gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
%30 patlarsa patlasın diyip siparişi iptal ettim indirim yeniden tanımlandı :)
Hocam linkten uygulamayi indirip kurdum sonrasında kodu arama kismina tarattirdim ama bana %30 kupon vermedi sepetim 500 tl ustu civariydi...Acaba her bir link ve kod tek kullanimlik mi?
Bazen kod ertesi gün kullanılabilir oluyormuş yarın tekrar deneyin ben dün kayıt oldum bugün kullandım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 23 Haziran 2024; 19:36:13 >
13 Haziran da verdiğim sipariş de hala hareket olmaması çok ilginç 15 Haziran da kaldı, bir sıkıntı var muhtemelen, yoğun sipariş kaynaklı olabilir mi aceba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ödemeyi hangi banka ile yapıyorsunuz. puan geliyor mu?
-
Ben enpara kullanıyorum o nedenle puanı bilemiyorum. Enpara da puan yok :)) Bankaların kampanyalarını takip edebilirsiniz. Bu aralar internet alışverişlerine kampanya yapanlar epeyce. ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukdeniz -- 23 Haziran 2024; 21:56:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X