Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.651
Cevap
433
Favori
318.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⭐️Bağlantıya https://www.temu.com/kuiper/uk1.html?subj=bundle-un&_bg_fs=1&_p_mat2_type=a1001&_p_jump_id=875&_x_vst_scene=adg&_p_rfs=1&_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_campaign=affiliate&_x_cid=2036094875kol_affiliate&g_site=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy=TRY tıklayarak 💰3.000 TL kupon paketini alın veya ⭐️ 💰%30 indirim almak için Temu Uygulamasında acu801140 araması yapın!!

galiba üye olunca +100 veriyor sanırım uygulama

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    100 tl yi refere edene veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar burada paylasilan kuponlar gecmiyor bende.ilk defa uyelik actim ilk alisverisimi yapacagim...Uygulamayi burada paylasilan linkllerden indirdim kodu arama kısmına arattirdim ama hala indirim vermedi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 23 Haziran 2024; 18:3:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Kupon kullanım detayında şu bilgi var ilk kez ilgili linkten uygulamayı indirip 24 saat içinde kodu kullandığınız zaman aktif oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ntman N kullanıcısına yanıt

Her zaman ilk girenler kaymağı yer sona kalan dona kalır TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] 

Ama harbiden ucuz ya.

mesela şu ürün, aliden sipariş geçecektim , alide 222tl olan ürünü 27tl ye almış oldum.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

50tl ye satılan şu tarağı 6tl ye aldım TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] 

• Siparişte bir sorun olursa aliexpress gibi ilgileniyorlar mi deneyimleyen oldu mu

• El Profesor kullanıcısına yanıt

Sipariş ile iligli şu ana kadar sorun yaşamadım, ancak farklı konularda MH ile ileitşim kurduğunuzda ilgileniyorlar. Sistem otomatik olarak çeviri yapıyor. Tükçe yazışabiliyorsunuz.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

3 kat 5 kat hatta geçen biri bir ürün paylaşmış 10 kat ucuz 🤣

• Gomlek alicamda pamuk diyor ama umarim pamuk gelir

• %30 patlarsa patlasın diyip siparişi iptal ettim indirim yeniden tanımlandı :)

• El Profesor kullanıcısına yanıt
    Hocam linkten uygulamayi indirip kurdum sonrasında kodu arama kismina tarattirdim ama bana %30 kupon vermedi sepetim 500 tl ustu civariydi...Acaba her bir link ve kod tek kullanimlik mi?

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Bazen kod ertesi gün kullanılabilir oluyormuş yarın tekrar deneyin ben dün kayıt oldum bugün kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 23 Haziran 2024; 19:36:13 >
  • 13 Haziran da verdiğim sipariş de hala hareket olmaması çok ilginç 15 Haziran da kaldı, bir sıkıntı var muhtemelen, yoğun sipariş kaynaklı olabilir mi aceba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım bunları aldık.Zaten buradan gömlek alıcaktım teki 800 liraydı mavide buradan alalım dedik 2 tanesi %100 pamuk diyor diğer 2'si %94 pamuk %6 polyester.

• ödemeyi hangi banka ile yapıyorsunuz. puan geliyor mu?

• çaylaq kullanıcısına yanıt

Ben enpara kullanıyorum o nedenle puanı bilemiyorum. Enpara da puan yok :)) Bankaların kampanyalarını takip edebilirsiniz. Bu aralar internet alışverişlerine kampanya yapanlar epeyce. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukdeniz -- 23 Haziran 2024; 21:56:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.