Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.654
Cevap
433
Favori
318.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AliExpressle şu anda kıyaslanması zaten mümkün değil hocam. Ücret iadesi kısmına gelince de ilgili ürün aynı satıcı da daha ucuza düşerse fiyatı aradaki fiyat farkını talep edebiliyorsunuz . Anında hesabınıza o tutarı kredi olarak yatırıyorlar. Sonraki alışverişlerinizde krediyi kullanabiliyorsunuz. Ürünler için wishlist tarzında kaydedebiliyorsunuz ancak liste tek bir tane birden fazla liste yapamıyorsunuz. Kargo kısmına gelince özel durumunuzu anlayabiliyorum ancak farklı kargo firmalarııyla çalışıyorlar. Benim bazıları PTT diye görünüyor diğerleri henüz belli değil. sanırım bu durum ürünleri gümrükten çeken firma ile alakalı. O hangi kargo firması müsait ise ona veriyor ürünleri. Zaten ürünlerin detayında bir çok kargo firmasının ismini görebilirsiniz. ürün paketlemeye gelince de eğer hassas ürün var ise sepetinizde onları. Örneğin kırılacak cam bardak tabak vs. Bu şekilde olduğunda iki gönderi hakkınızı kullanmış oluyorsunuz. Bir de tek pakete sığmayacak kadar fazla ve büyük ürün var ise bölüyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• şu ürün gümrüğe takılır mı? KY125774 kargo paketini açarlar mı kesici alet var diye? çünkü x-ray de belli olacak kesici alet olduğu...

• -massive- - kullanıcısına yanıt
    Kırtasiye ürünü olduğu için bence problem çıkmayacaktır. Elbette yatırım tavsiyesi değildir😂😂

• ufukdeniz kullanıcısına yanıt

Hocam %30 indirim için ref kodunu ödeme adımındaki kupon kısmına mı giriyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Oraya da girebilirsiniz dilerseniz uygulamanın arama kısmına kopyala yapıştır yöntemiyle yazıp enter yapabilirsiniz

Hmmm anladım
    Ama şunları diyeyim; sıradan kullanıcı için popüler olmayabilir Yurtdışından alışveriş yapan deneyimli insanlar için AliExpress i unutturur Köpeğime bir urun aldım 500+tl.(tam fiyatı hatırlamıyorum)
    AliExpress de gördüğüm sonra alırım dediğim ürünleri de ekledim yanına çünkü kargo parası yok sadece vergi var
    Otobuste de giderken ıvır zıvır ne varsa işe yarayacak hatta bir kaç tane aldım ayni üründen Mesela iğneye iplik geçirme aracı Türkiye 🇹🇷 den almaya kalksam Dünya para Temu dan paket halinde aldım
    Takı hastasiyimdir iki tane alacağım bilekliği Temu dan aldım 30+ tl. olan yüzükler ekledim
    AliExpress den alsam Dünya para tutacakti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Ancak miktar kısmına dikkat edin. Aynı üründen 2 den fazla olunca sorun çıkma ihtimali söz konusu oluyor.

• Merhaba, farklı hesap açıp bu kuponları 2. defa kullanabilen var mı ?

• alienlord kullanıcısına yanıt
    Farklı cihaz, farklı hesap, farklı internet ile olur muhtemelen.

Teşekkürler Tavsiye İçin
    Benim bildiğim 4 üzeri olunca oluyor Ticariye giriyor ama 20 li iğne paket alinca 1 paket olarak değerlendiriyorlar Bende ona göre alıyorum
    Siz başka birşey mi demek istiyorsunuz ? Paketleri boluyorlar demişsiniz ya Çok ürün olunca onu mu demek istediniz ?

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Yo hayır. Paket ve set ürünler hariç. Örneğin mouse aldınız miktarını 3 yapmayın manasında.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

Telefonun id sini baz alıyorlar çoğunlukla o yüzden Xiaomi cihaz varsa ikinci alanda yapın ama Ufuk beyinde dediklerini de dikkate alın İnterne olayını diyorum
    Xiaomi de ikinci alan açınca zaten id mac adresi sifirlaniyor

Evet ona dikkat ediyorum her alışverisimde teşekkür ederim

Nox player emulator'den de yeni hesap açabilirsiniz eğer id kaydediyorlarsa ama kredi kartı bilgilerinizi girmenizi tavsiye etmem Onun yerine Papara'nin hayalet kartı var 1 Ay da 10 tane alabiliyorsunuz
    Bu kartlar tek kullanimlik

• iPad 9. ve 10. Nesil için EAGET Stylus Kalem - 160 TL

Ürün Kodu: UU117936

3000 TL'lik kupon paketi için link:

https://www.temu.com/kuiper/uk1.html?subj=bundle-un&_bg_fs=1&_p_mat2_type=a1001&_p_jump_id=875&_x_vst_scene=adg&_p_rfs=1&_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_campaign=affiliate&_x_cid=2035952843kol_affiliate&_x_ads_csite=kefu&g_site=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy=TRY

Yeni %30 İndirim Sağlayan Kod:

acs501595

NOT 1: Linke tıkladıktan sonra QR kod ile uygulamayı indirin.

NOT 2: İlk uygulama kurulumunda geçerli kodlar ve 24 saatlik bilginiz olsun.

• Umarım kıyafetleri çok kötü değildir.

• bolahenk B kullanıcısına yanıt
    Sadece bilgisayar

• Nickimi_kedi7 N kullanıcısına yanıt
    Böyle yerlerden kıyafet almayın Etsy misali yerlerden alın derim ama ordada kalitesiz ürünler var
    Alicaksaniz açıklamaya bakın
    Polyester gönderiyorlar
    Astarsız içiniz görünüyor
    Çok ince oluyor içiniz görünüyor

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.