< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (38. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
şu ürün gümrüğe takılır mı? KY125774 kargo paketini açarlar mı kesici alet var diye? çünkü x-ray de belli olacak kesici alet olduğu...
-
Kırtasiye ürünü olduğu için bence problem çıkmayacaktır. Elbette yatırım tavsiyesi değildir😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam %30 indirim için ref kodunu ödeme adımındaki kupon kısmına mı giriyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oraya da girebilirsiniz dilerseniz uygulamanın arama kısmına kopyala yapıştır yöntemiyle yazıp enter yapabilirsiniz
Hmmm anladım
Ama şunları diyeyim; sıradan kullanıcı için popüler olmayabilir Yurtdışından alışveriş yapan deneyimli insanlar için AliExpress i unutturur Köpeğime bir urun aldım 500+tl.(tam fiyatı hatırlamıyorum)
AliExpress de gördüğüm sonra alırım dediğim ürünleri de ekledim yanına çünkü kargo parası yok sadece vergi var
Otobuste de giderken ıvır zıvır ne varsa işe yarayacak hatta bir kaç tane aldım ayni üründen Mesela iğneye iplik geçirme aracı Türkiye 🇹🇷 den almaya kalksam Dünya para Temu dan paket halinde aldım
Takı hastasiyimdir iki tane alacağım bilekliği Temu dan aldım 30+ tl. olan yüzükler ekledim
AliExpress den alsam Dünya para tutacakti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur hocam. Ancak miktar kısmına dikkat edin. Aynı üründen 2 den fazla olunca sorun çıkma ihtimali söz konusu oluyor.
Merhaba, farklı hesap açıp bu kuponları 2. defa kullanabilen var mı ?
Farklı cihaz, farklı hesap, farklı internet ile olur muhtemelen.
Teşekkürler Tavsiye İçin
Benim bildiğim 4 üzeri olunca oluyor Ticariye giriyor ama 20 li iğne paket alinca 1 paket olarak değerlendiriyorlar Bende ona göre alıyorum
Siz başka birşey mi demek istiyorsunuz ? Paketleri boluyorlar demişsiniz ya Çok ürün olunca onu mu demek istediniz ?
-
Telefonun id sini baz alıyorlar çoğunlukla o yüzden Xiaomi cihaz varsa ikinci alanda yapın ama Ufuk beyinde dediklerini de dikkate alın İnterne olayını diyorum
Xiaomi de ikinci alan açınca zaten id mac adresi sifirlaniyor
Evet ona dikkat ediyorum her alışverisimde teşekkür ederim
Nox player emulator'den de yeni hesap açabilirsiniz eğer id kaydediyorlarsa ama kredi kartı bilgilerinizi girmenizi tavsiye etmem Onun yerine Papara'nin hayalet kartı var 1 Ay da 10 tane alabiliyorsunuz
Bu kartlar tek kullanimlik
iPad 9. ve 10. Nesil için EAGET Stylus Kalem - 160 TL
Ürün Kodu: UU117936
3000 TL'lik kupon paketi için link:
Yeni %30 İndirim Sağlayan Kod:
acs501595
NOT 1: Linke tıkladıktan sonra QR kod ile uygulamayı indirin.
NOT 2: İlk uygulama kurulumunda geçerli kodlar ve 24 saatlik bilginiz olsun.
-
Umarım kıyafetleri çok kötü değildir.
Sadece bilgisayar
Böyle yerlerden kıyafet almayın Etsy misali yerlerden alın derim ama ordada kalitesiz ürünler var
Alicaksaniz açıklamaya bakın
Polyester gönderiyorlar
Astarsız içiniz görünüyor
Çok ince oluyor içiniz görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X