< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (40. sayfa)

-
-
Yolda geliyor , bugün teslim edilecek. Abi 1 kere bile takıp kendim göreyim yeter , isterse hiç güncelleme almasın. 50 lira mı 60 lira mı ne . O soygunculara o parayı vermedim ya içim rahat
-
Sarjlı tornavida seti 46 Parçalı - 476 TL
Ürün Kodu: VW166156
3000 TL'lik kupon paketi için link:
Yeni %30 İndirim Sağlayan Kod:
acs501595
NOT 1: Linke tıkladıktan sonra QR kod ile uygulamayı indirin.
NOT 2: İlk uygulama kurulumunda geçerli kodlar ve 24 saatlik bilginiz olsun.
-
Görselini paylaştığım OBD cihazıysa zaten bunlarda güncelleme gerekmiyor. Bunların uygulamaları güncelleniyor o yeterli. Bende var sorunsuz kullanıyorum.
-
eşim 67 parça bende 47 parça verdik bakalım nolcak
-
Gazanız mübarek olsun 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bunu aldım , öğleden sonra gelecek atarım resimlerini
-
Bunlarda geriye dönük uyum var mı, obd 1 destekliyor mu acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracınız tam olarak nedir onu bilmeden net bir şey söyleyemiyorum.
Ancak OBDII cihazları 1996 model sonrası Amerikan arabaları, 2001 sonrası Avrupa menşeili benzinli araçlar (2004 sonrası dizel) ile 2005 sonrası Japon menşeili otomobillerini destekliyor.
Aracınız çok eskiyse desteklemeyebilir.
-
Bende bir an kaptırdım kendimi, sepete Bi baktım, dedim ne bunlar pazarda tezgah mı açacağım, ihtiyacım olanları işaretleyip aldım. Diğerlerine bakacağız artık. Aslında almaya kalksak kargocu bize dua okur da birçoğu 1 kere bile lazım olmayacak şeyler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farklı 5 ürün alsak patlar mıyız?
-
Tasarımından dolayı takılmaz.
İplik geçirmekten ziyade iğneği istediğinde çıkartma özgürlüğü olacak. Kullanışlı ise biraz daha almayı planlıyorum.
Alışveriş sınırı beş ürün değil bir ayda beş gönderi şeklinde aynı üründen birden fazla miktarda almamaya gayret edin onda da yasal sınır iki normalde
Hocam aynı üründen farklı renk alsam yani farklı farklı renk 3 tane sizce gümrüğe takılır mi?
Çok kesin bir şey olmamakla birlikte riskli olma durumu var bir sonraki siparişinizde diğer renklerini dilerseniz şey yaparsınız
Adet olarak iptal oluyormuydu biliyor musunuz?
İğne seti almıştık 3 adet olmuş. Birini iptal edebilir miyiz?
Dün başka bir yerde daha konusu geçti sanırım ama adet olarak olarak iptal olduğunu ben tespit edemedim sipariş tamamı iptal oluyor belki de bendeki siparişler yola çıktığı içindir yola çıkmadan önce verilmiş bir sipariş varsa oradan kontrol edebilirsiniz
2000liralik bi sipariş verdim ilk defa fiyatlar iyi paylasinlar icin teşekkürler.1 kaç tane daha sipariş versek sorun olurmu kuponlar duruyor bugün biter süresi
Aynı takvim ayı içerisinde beş farklı sipariş verebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X