13 Haziran'da vermiş olduğum siparişin gümrük işlemleri bugün itibariyle başlamış. Güncel kargo takibi için WeWorldExpress'in sitesinden sorgulama yapmanızı öneririm, bilgiler TEMU'ya geç düşüyor sanırım. Sipariş tarihinden bugüne kadar satın aldığım bazı ürünlerin indirime girmesi sebebiyle yaklaşık 90 lira iade aldım. Bu arada satın alınan ürünlerin kullanım kılavuzuna sipariş ekranından ulaşabiliyoruz, çok iyi bir özellik. ![]() |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (42. sayfa)

-
-
Ben 10 ayrı ürünü (hepsi 50-200tllik küçük ürünler) tek siparişte verirsem tek pakette en kötü iki pakette mi gelecek? 10 ürün almam sorun olmaz yani değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğrudur ...
-
Arkadaşlar yeni telefon var direkt AppStore’dan indirsem yeterli olur mu yoksa qr falan gerekli mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu link ile indirebilirsiniz ..
%30 için kod : acu989953
-
Teşekkür ederim Ufuk bey 18 inde vermiş olduğum sipariş Aliexpresste olsa çoktan Türkiyeye gelmişti sanırım Aliexprese göre tek eksisi bu olabilir yada bize böyle denk geldi belki de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Doğrudur, benim de 13 hazirandaki hala ulaşmadı. Her güzelin bir kusuru oluyor. Sonu güzel olsun, bekleriz.. :))
-
2.siparişim için oluşturduğum sepetim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 24 Haziran 2024; 14:5:11 >
-
-
Benim alışverişte bunlar. Vergilerle 3k tuttu
-
-
Hayırlı olsun.. Bu ürün 5W, yani 1A ... Doğada iş görür ancak biraz geç şarz eder ..
-
Siparişiniz hayırlı olsun. Eğer ürün tek ise sorun olmayacaktır. Ancak içerisinde farklı ürünler de var ise siparişiniz bölünüp 2 paket olarak gönderileiblir. Evet 1 takvim ayı içerisinde 5 adet sipariş hakkınız var.
-
Yok paketin ikiye bölünme riskine karşılık kendi sepetimi boşaltıp sadece bu ürünü sipariş verdim tek olarak gelecek yani ama benim endişem ebatından dolayı idi birde sizin attığınız görselde 30 kg sınırı yazıyor bu ayakkabılık 30 kg yoktur heralde 😅
150 euro kısıtlaması 5 sipariş toplamı için mi yoksa tek bir sipariş için mi ?
Yoktur sanmıyorum. Benim 5 yaşındaki oğlum 20 KG .. :)))
-
Tek gönderide 150€
-
15.06.2024 tarihinde verdiğim sipariş bugün Türkiye'de gümrük işlemlerinde.
Ayrıca bir bilgi daha vereyim verilen siparişe ilave ürün ekleme süresi 6 saatmiş. Sonrasında siparişe ürün ekleme yapılmıyormuş.
-
Teşekkür ederim sağolun hakkınızı helal edin tek tek sora sora bıktırdık sizi 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X