Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.655
Cevap
433
Favori
318.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 Haziran'da vermiş olduğum siparişin gümrük işlemleri bugün itibariyle başlamış. Güncel kargo takibi için WeWorldExpress'in sitesinden sorgulama yapmanızı öneririm, bilgiler TEMU'ya geç düşüyor sanırım.

Sipariş tarihinden bugüne kadar satın aldığım bazı ürünlerin indirime girmesi sebebiyle yaklaşık 90 lira iade aldım.

Bu arada satın alınan ürünlerin kullanım kılavuzuna sipariş ekranından ulaşabiliyoruz, çok iyi bir özellik.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]
  • ufukdeniz kullanıcısına yanıt
    Ben 10 ayrı ürünü (hepsi 50-200tllik küçük ürünler) tek siparişte verirsem tek pakette en kötü iki pakette mi gelecek? 10 ürün almam sorun olmaz yani değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • webkurdu47 kullanıcısına yanıt

Doğrudur ...

• Arkadaşlar yeni telefon var direkt AppStore’dan indirsem yeterli olur mu yoksa qr falan gerekli mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DrWool D kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Ufuk bey 18 inde vermiş olduğum sipariş Aliexpresste olsa çoktan Türkiyeye gelmişti sanırım Aliexprese göre tek eksisi bu olabilir yada bize böyle denk geldi belki de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Doğrudur, benim de 13 hazirandaki hala ulaşmadı. Her güzelin bir kusuru oluyor. Sonu güzel olsun, bekleriz.. :))

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 24 Haziran 2024; 14:5:11 >

• Kargo uçağa mı binmiş öyle bişey mesaj geldi, dayanamadım yeni sepet oluşturmuştum bir sipariş daha geçtim. Bazı ürünlerde fiyatları yükselttiler ama hâlâ çok ucuza ürünler var.

Airfryer i olanlar için şu ürün çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 24 Haziran 2024; 14:53:56 >
    Ufuk bey bugün işyerinden bir arkadaşımın isteği doğrultusunda 1 sipariş daha verdim toplam 3 sipariş oldu kendisi bir ayakkabılık istedi eni 66 cm olan metal çubuklardan oluşuyor bu ürün yasaklı bir ürün değil ama ebattan dolayı sorun olmaz diye tahmin ediyorum sonuçta modüler bir ürün tek parça gelmeyecek bir sorun olma değilmi ? Birde şu anda 3 sipariş vermiş oldum haziran ayı içerisinde 2 adet daha sipariş verme hakkım var değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 24 Haziran 2024; 15:8:0 >

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.. Bu ürün 5W, yani 1A ... Doğada iş görür ancak biraz geç şarz eder ..

Siparişiniz hayırlı olsun. Eğer ürün tek ise sorun olmayacaktır. Ancak içerisinde farklı ürünler de var ise siparişiniz bölünüp 2 paket olarak gönderileiblir. Evet 1 takvim ayı içerisinde 5 adet sipariş hakkınız var.

Yok paketin ikiye bölünme riskine karşılık kendi sepetimi boşaltıp sadece bu ürünü sipariş verdim tek olarak gelecek yani ama benim endişem ebatından dolayı idi birde sizin attığınız görselde 30 kg sınırı yazıyor bu ayakkabılık 30 kg yoktur heralde 😅

150 euro kısıtlaması 5 sipariş toplamı için mi yoksa tek bir sipariş için mi ?

Yoktur sanmıyorum. Benim 5 yaşındaki oğlum 20 KG .. :)))

Tek gönderide 150€

• 15.06.2024 tarihinde verdiğim sipariş bugün Türkiye'de gümrük işlemlerinde.

Ayrıca bir bilgi daha vereyim verilen siparişe ilave ürün ekleme süresi 6 saatmiş. Sonrasında siparişe ürün ekleme yapılmıyormuş.

Teşekkür ederim sağolun hakkınızı helal edin tek tek sora sora bıktırdık sizi 🙏

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.