Uygulamada arama kısmına Affiliate yazıp entera basın. Tüm detaylar orada mevcut. Ayrıca bence haksızlık etmeyin. Son birkaç sayfadır sadece birkaç paylaşım var. Artık konu başlığına gelen çoğu kişi üye olduğu için referans link furyasıda azalmayama başladı. Konunun başlığına da uygun bire yerde, hem refere edene hem de refere olana indirim, fırsat ve avantaj sağlıyor .. :))) Bu arada konu dışı ama hamoçerayı da çok severim. Helede şekerle .. :))) Selamlar... |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (44. sayfa)

-
-
Hazır yeri gelmişken diyorsun yani .. :)))
-
Ufuk bey ya ne güldürdünüz =D Buınların yasal sınırını nereden bakabilirinz ? Cimer'den ya da ptt gümrük dağıtıma sorsak mı ?
İğne misali ürünler 10 tane alınca bir problem olmuyor Küçük ya ama 10 tane fare alırsanız ticariye giriyor 4 ve üzeri ben 3 sipariş veriyorum ama abartıpta küçük diye 100 tane almayın Ufuk bey size demiyorum daha önce yazmışlar
Ben 3 Haziranda sipariş verdim 20 Haziran da elime ulaştı ama Kurban Bayramından dolayı geç geldi heralde not geçtiler zaten 9 parçaydı takı falandı
17Track'tan takip edilse ne güzel olucak Tanımıyor kargo firmasdını Elle de eklesem olmuyor Müşteri hizmetlerine yazdım bana kargo bilgileriyle ilgili bilg iveriyor anlamıyor Otomatik mesaj misali mesaj atıyor
Aliexpress de farklı hususlardan yazınca anlaşabiliyorduk
-
sacma sapan seyler alayim dedim, yuzde 30 kuponunu kullandim yukaridaki bir arkadasin linkinden. vergi kismina geldim. 800 liraya 333 lira yani %41 vergi aliyor. neyin vergisidir bu? max verigi 20 ile 30 arasinda? saka mi bu yoksa kacirdigim bir nokta mi var?
bir kac sey cikarip bakayim dedim %45e cikti vergi. yok daha neler. adam seviyor bence site. millet fiyati gorup satin aliyor, vergiden aliyorlar farki. yani fiyatlarin ustune %45 koyup oyle dusunun, %30 kullansaniz bile %15 koyun. boyle sacma sapan sey mi olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 24 Haziran 2024; 19:40:41 > -
Merhaba Hocam ..
Alıntı
metni:Buınların yasal sınırını nereden bakabilirinz ? Cimer'den ya da ptt gümrük dağıtıma sorsak mı ? Yasal bilgilendirme ile alaklaı birkaç doküman linki paylaşayım isterseniz.
Alıntı
metni:İğne misali ürünler 10 tane alınca bir problem olmuyor Küçük ya ama 10 tane fare alırsanız ticariye giriyor 4 ve üzeri ben 3 sipariş veriyorum ama abartıpta küçük diye 100 tane almayın Ufuk bey size demiyorum daha önce yazmışlar Dediğiniz gibi. Muhteviyatı kutu, koli, paket gibi toplu olan ürünler sorun çıkartmıyor bildiğim kadarı ile. Bende zamanında 100 adetlik 1 kaet klavye swich tuşu almıştım. Aynı şekilde 50 adetlik tek pcb de bir elektonik kompanent de.
Alıntı
metni:Ben 3 Haziranda sipariş verdim 20 Haziran da elime ulaştı ama Kurban Bayramından dolayı geç geldi heralde not geçtiler zaten 9 parçaydı takı falandı Bende 13 hazirinda aldım. Ancak henüz elime ulaşmadı. Öyle sanıyorum ki sitenin faaliyelerinden dolayı yoğunluk oldukça arttı. Bu da haliyle süreçlere yansıdı. Yazışmalara baktığımızda sadece bu platfordan alışveriş yapanlar zaten bir hayli iş yükü yaratıyorlar. :)))
Alıntı
metni:17Track'tan takip edilse ne güzel olucak Tanımıyor kargo firmasdını Elle de eklesem olmuyor Öyle sanıyorumki bazı hizmetlerdeki eksiklik/farklılık/düşük kalite fiyatların bu şekilde olmasında etkili. Muhtemelen/umarım ilerleyen süreçte daha iyi olur. Ancak kargo takibi için 17Track in iligli WWE ile entegrasyon yapması gerekli. O hizmeti veremeyen 17Track yani.
Alıntı
metni:Müşteri hizmetlerine yazdım bana kargo bilgileriyle ilgili bilg iveriyor anlamıyor Otomatik mesaj misali mesaj atıyor Aliexpress de farklı hususlardan yazınca anlaşabiliyorduk MH de otomatik kendi diline çeviri var şu anda. Muhtemelen güçsüz bir alt yapı var MH de, hem tekenolojik hem de insan gücü olarak. Düzelir ve gelişir inşallah.
-
Şaka değil de normalde yasal düzenleme 30+20 şeklinde. Ancak bu durum sanırım ürün muhteviyatına göre değişiklik gösteriyor. Benim şahsi görüşüm ne olursa olsun bizim gümrük memurlarından daha insaflılar. 50 Tl lik ürüne 160 TL vergi ödediğim çok olmuştur. :)))
-
hocam elektronikleri cikardim belki ondandir diye degisne bir sey yok. %45 aliyor. aliexpressten ingiltereye dha adun bir seyler gonder ne alirsaniz alin %20 aliyor kdv o kadar. burada da %30 ile 20 arasi olamsi gerekirken %45 aliyor.ama ortada buna bir kilif yok ki. yani gumruk sacma sapan alsa tamam adamin keyfine gore aliyor deyip geceriz ama temu neye gore aliyor. yasalara gore almadigi belli. belki de free shipping deyip kargo aliyor, hic bir detay da yok. temu da adam kaziklama pesinde bence. oyle kafasina gore o orani degistiremez.
neyse sirf %30 var diye kullandim, yoksa %45 eklerseniz hic bir cazibesi yok zaten.
edit: muhtemelen vergiyi kupon kullanmadan once uyguluyor. yani siz 1000 lrialik urunu aliyorsaniz 300 lirayi direk vergi kesiyor. bu kadar gerizekalica ve tuketici aleyhine bir durum olamaz. o yuzden %42 civarina denk geldi vergi aslinda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 24 Haziran 2024; 19:52:51 > -
Analizinize ve tercihinize saygı duyuyorum. Belki de herşey söylediğiniz gibidir. Ancak benim bakış açım; "Ürünler totalde benim için avantajlı fiyata ve sağ sağlim elime ulaşıyor ise şu anlık benim için yeterlidir". Elbetteki sizinki o şekilde olmayabilir. Belki de ileride fiyat avantajı ortadan kalktığında bu durum beni de hoştutsuz edebilir. Ancak bu gün yine de avantajlı bana göre. Selametle.
-
yani hocam vergiyi kupon kullandikdan sonra kesse normali olacak. kesinlikle bir daha alisveris yapmam, zaten avantajli degildi benim icin aliexpress her zaman daha avantajli ve istedigim her sey var.
herkese iyi alisverisler.
-
Merhaba, Temuda satıcıya ürünle ilgili soru sorabiliyor muyuz? Aradım ama göremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Öyle bir kısım yok şu anda. İleride olurmu bilemiyorum. Ancak canlı destek kısmından ürünlerle ilgili soru sorabilirsiniz. Alacağınız cevap ne kadar tatmin eder bilemiyorum .. :))
-
Şemsiye tipi Araç gölgeliği 145 TL
⭐️Bağlantıya tıklayarak 💰3.000 TL kupon paketini alın veya ⭐️ %💰30 indirim almak için Temu Uygulamasında acu985501 araması yapın!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uygulamayı yeni indirdim. Kuponları kabul etmiyor. Yeni kullanıcı değilsiniz diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arama sayfasına
acu985501
kodunu bir aratıp deneyin isterseniz
acu989953 bunu deneyin. Olmaz ise destek kısmında canlı desteğe bağlanım kodu ve durumu iletip aktif etmelerini isteyin.
-
Yukarıda verilenler dahil hiçbir kupon geçerli değil. Farklı hesapla üye oldum onla da aynısını diyor.
Silip iPhone cihaz varsa onun üzerinden tekrar deneyin isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X