< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (41. sayfa)

-
-
Açıkçası o kısım bende de biraz karanlık normalde verilen sipariş tarihini baz almasını bekleriz ama gümrükteki memur eline ulaştığı tarih itibari ile de işlem yapabilir belki. Muhtemelen gümrüğe geliş tarihini baz alınıyordur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3000 600 ü kullanacaz diy zorladık aslında bu kadar. oysa ilk sefer çark çıkıştı 3 ürün alımı sonrasına altlimitsiz 150, 600 300 1000 500 bi dsür kupon vermişti. gittm o sipaeişteki ürünşler50 100 lira cpahalı geldi gözüme iptal ettim kuponlar da yandı. kala kala 3000 e 600 e kaldık
-
Bendeki toplanma aşamasında, toptan iptalini de istemiyorum.
Gelsin bakalım, umarım sorun olmaz. İğnenin de hesabını sormazlar diye umut edeceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vergisi de alınıyor bir kıstas olması lazm normalde insafa kalırsa yaş is
%30 civarı bir oranında standart alınıyor sanırım
Havalimanı na ulaştı diyor paket , bundan sonraki süreç nasıl işliyor, cuma elime ulaşma ihtimali var mı, izine çıkacağım cumartesi günü çıkmadan alsam iyi olacak paketi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkış ülkesindeki havalimanına mı Türkiye’deki havalimanına mı. Genelde o mesaj çıkış ülkesindeki havalimanına ulaşınca geliyor ondan sonra uçak hareket etti süreci başlıyor
-
Uçak hareket etti aşamasından sonra geldi bu ibare muhtemelen Türkiye'ye geldi , dün akşam uçak hareket etti yazıyordu şimdi havalimanına ulaştı yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Bize çinlilerin de kurban keseceği zaman denk geldi herhalde. 😂😂😂
-
Herkes aldıklarını ya da sepetini paylaşsa çok güzel olur. Sepeti dolduramadım :D
-
Evet henüz çıkış ülkesindeki havalimanında. Bir sonraki aşama uçak hareket etti olacak
Ufuk bey peki süreç nasıl işliyor mesela aliexpresste yola çıktıktan 2 gün sonra ürün Türkiyeye gelir 2 gün gümrükte kalır bir kaç günde ptt nin kendi departmanları arasında dolaşırdı ama en geç aksilik olmazsa 9-10 günde elime ulaşırdı yani en azından son iki ayda aliexpressten aldıklarım bu şekildeydi. Burda tabiki ptt yerine hepsijet yada aras gibi firmalar getiriyor sanırım peki gümrük işi nasıl oluyor?
Mesela ben 3 gün arayla iki sipariş geçtim birinde 8 diğerinde 13 kalem ürün var bu ürünler temu tarafından satıcılardan tedarik edilip tek kutuya konuluyor ama TR de gümrükte içi açılıp bakılmıyor mu ? Aliexpreste aylık 5 ürün kotası mevcut bunda hepsi tek kutudada olsa biribirinden farklı bir sürü çeşit var.
Uygulamada 24 saat kuralı varmış ilk indirim için ben yüklemiş ama üyelik açmamıştım yinede kabul etmedi :/ uygulamayı sildim tekrar yükledim kanmadı, sanırım telefonun imei numarasına kadar çekiyor kendi veri tabanına, egale etme yöntemi var mı ki?
-
Öncelikle teslimat süresi dğeişiklik gösterebiliyor. 10-35 gün arası termin süresi veriyor Temu. Türkiye ye geldikten sonraki süreç yine aynı olacaktır.
Aliexpreste de diğer yurtdışı alışverişleriniz için de aylık limit 5 ürün değil, 5 gönderidir. Ancak aliexpress rünleri kendi sevk etmediği için tek alışverişteki ürünleri farklı gönderiler olarak iletiyor. Temu ürünleri kendi toplayıp gönderdiği için tek bir gönderi oluyor. İçerisindeki ürünler yasal sınırlar içerisindeyse bir sorun olmaycaktır. Ancak ürünlerin hacmi, ağırlığı ve muhteviyatına göre (kırılacak ürünler, cam vs ) temu siparişnizi 2ye bölebilir.
Ürünleri Turkiye de karşılayan müşavir firma farklı gargo firmalarına teslim edebiliyor.. PTT, Aras, Hepsijet vs ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukdeniz -- 24 Haziran 2024; 13:26:19 > -
Evet silip yeniden kurmanız birşeyi dğeiştirmiyor. acu989953 bu kod ile Müşteri Hizmetlerine yazın. yardımcı oluyorlar genellikle. %30 olmasa da %20 şeklinde yardımcı olunanlar oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X