< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (39. sayfa)

-
-
çoklu paket yapılıyor 5 ürünü aşmıyor mesajına güvenerek 19 parçalı irili ufaklı sipariş verdim. inşallah gümrükten geri dönmez.
Düzenleme: Bugün itibariyle hepsijet ile teslim edildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 8 Temmuz 2024; 19:1:38 > -
Ben 10 tane ürün sipariş ettim geldi ama küçük ürünlerdi takı falan Geldi ürünler
Bir tane de 37 parça sipariş ettim =D Gelicek mi bakalım Son durumu yazarım
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
yazlıkta, tekne ile balığa çıktığımızda çayı/kahveyi sıcak tutması için kullanılacak kupadan bahsediyorsan evet.
Keşke Çin malı bile olsa,o fiyata el aletleri satılsa.
-
13 Haziran'da verdiğim siparişin uçağı daha yeni kalkmış ohoooo işimiz var hani 10 günde geliyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu görünce bi girip bakayım dedim, bizim forum beğendiyse iyidir.
Dil temizleyici, crocs tarzı terlik ve şort buldum ben. Baktıkça elbet alınacak ıvır zıvır şeyler çıkar o yüzden çok bakmak istemiyorum.
-
Valla siz diyince aldığım tişörtlere baktımda hepsi yüzde 95 polyester diyor
6 tane almıştım iade ederim gelince, iade nasıl olacak bakalım
10 ila 35gün arası taahhüt ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buradan yaptigimiz alisverislere gumruk vergisi ekleniyor mus son fiyata? Bi deneme yaptim da goremedik sepette vergi fiyatini
Sepette değil ödeme aşamasına geldiğinizde görünüyor
Burda gercektende indirim varmi ben bişey bulamadım da
İndirimden kastınız fiyat bazında ise evet gerçekten uygun fiyatlı ürünler mevcut. Eğer sepet indirimi kastediyor iseniz acu989953 kodu ile şartları karşılıyorsanız %30 indirim kazananilirsiniz.
Tamamdir tesekkur ederim, kargo geldiginde bi supriz yok yani
Rica ederim. Beklediğimiz birşey yok. 🤭
DİPSİZ KUYU gibi site , lan bu da ucuzmuş , aa fiyata bak diye diye 2500 liralık olduk.
Ama şöyle bişey de var , servisin 250 lira istediği dandik mavi silecek suyu kapağını 25 TL ye aldım . Sadece cihaza bağlamak için 200 lira para isteyen sevgili tamirci abilere selam olsun kendi obd cihazımı aldım, vergisi de çinli kardeşlerime gitmediğini bildiğim halde helali hoş olsun diyorum.
Son parçalar elime ulaşınca lego setlerini deneyeceğim , hiç resim göremedim çünkü . Alan eden olduysa bilgi versin lütfen.
Saygılar.
-
Alışveriş sitesi değil, bildiğin batakhane. 🥹
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X