< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 13 Haziran 2024; 13:37:4 > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Hep reklamlarda görüp güvenilir değildir diyordum madem konusu açıldı yükleyelim bakalım uygulamayı :) -
Hocam farklı desenlere sahip 6 adet tişört aldım sıkıntı olur mu
-
maaşallah tüm ürünlerin yorumları hep 5 yıldız.
çinli cüceler bu işi biliyor.
-
e herkes bir şey almış. Ne aldınız link neyin atın.
-
indirim kuponu var mı ilk sipariş için ?
-
Bu kodlardan bir tane mi kullanabiliyoruz. Diğeri çalışmadı. -
Aldıklarınızı paylaşabilirseniz güzel olur forumdaşlar teşekkürler şimdiden -
Bende 900+300 liralık alışveriş yaptım bakalım ne çıkacak -
Beyler aldığım ürünler hep fark satıcılara ait bu durumda bile tek kutuda mı kargolanıyor ?
-
Hangisini kullandınız? Bugün indirmeme rağmen yeni kullanıcılar için olan kod bende çalışmadı.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KimYon_Reyiz -- 13 Haziran 2024; 14:23:51 >
-
Vay be Play Storeda birinci sıraya yükselmiş uygulaması, tüm uygulamalar arasında -
-
Üstte paylaşılan kodlardan birini yazdım, ekledi. Diğerini eklemedi. Yalnız kuponlarım kısmında CPS887821 gözüküyor. -
Aşağıdaki ürünleri (bazıları birden fazla adetli olacak şekilde) gayet uygun fiyatlarla satın aldım.
Umarım sitenin kullanımı bizim için kısa sürmez...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 13 Haziran 2024; 16:27:31 > -
Valla bende totalde 2800 liralık ürün sipariş ettim hadi bakalım
-
Aldığım ürünlerden birkaç tane de ben derledim:
(toplu yapıştırınca linkleri karıştırırak ve alta attı.. sıraları karışık yapacak bir şey yok.)
Not 2: Her bir ürün için aşağı kaydırıp öneriler kısmına bakmayı unutmayın, daha ucuzu çıkabiliyor.
arka koltuktakilere bardak, telefon, çanta tutucu 2 adet 32 tl
araç numaramatik 37 tl
güneşliğe takılan güneş gözlüğü tutucu 9 tl
Pantolon paçası kısaltıcı 5 metre 20 tl
döner anahtarlık stres çarkı 30 tl
kablo bağlayıcı 12 adet 12 tl
kablo tutucu 5 adet 8.70
ufak ürün temizlik kiti 10 tl
metal temizlik bezi 12 adet 27 tl
bardak altlığı (ısıtıcı) 107 tl
mobilya ayağı yapışkanı 30 adet 14.5
usb a to type c dönüştürücü 14.5
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X