aliexpress te sorun çıkmıyor ama?? |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ödeme ekranında vergilendirme çıkıyor, orada ödüyorsunuz -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 13 Haziran 2024; 16:24:8 >
-
Bunları da ben sipariş verdim, sabahtan. Geldiğinde göreceğiz :)
share.temu.comSiparişinizi paylaşınhttps://www.temu.com/tr/bgas_share_order.html?snapshot_id=FJfiySi0bVzXPh6D8p1d6Kz9e0vTXWIs81DcdnQjSyqyba6msPfWGDptQFIdjCvS&_bg_fs=1
share.temu.comSiparişinizi paylaşınhttps://www.temu.com/tr/bgas_share_order.html?snapshot_id=7LHIlAw_57pmOzC3KXScu8hx5Z6u_LdvRPOVFp9rWpSkD-2ChgH4dwh09iDPFwnS&_bg_fs=1
-
-
-
cps887821 %30
-
bu kupon için uygun değilsiniz diyor ikisinde de. uygulamayı yeni kurdum ve yeni üye oldum
-
Vergiyle beraber 1370 tl lik sipariş verdim bakalım. -
Muhtemelen bitti, banada kullandırmadı çünkü.. -
Bende kuponu sepette otomatik düşüyor ödeme adımına geçmedim de sizde durum bu şekilde mi yoksa direk kuponu mu uygulamıyor -
Arkadaşlar Eğer herhangi bir kupondan yararlanamadıysanız, uygulamayı silin. Temu’nun websitesini açın, qr kodu okutarak uygulamayı indirin. Ardından tekrar giriş yapın sonra gelin teşekkür edin :) -
Arkadaşlar hepsi tek kargoda mı geliyor? Eğer öyleyse sipariş vereceğim, parça parça gelirse ptt bunlara ekstra vergi mergi alıyor.
-
Benim 4 parça ürün 2 ayrı kargoda geldi. Ama gümrük vergisini zaten ödediğimiz için farketmiyor.. Kargo ücreti zaten yok.. Hepsijet getiriyor gümrükten sonra. -
O zaman çok iyi, hemen sipariş veriyorum, Türkiye'den ucuza geliyor hepsi.
-
Aldığınız ürünleri paylaşırsanız belki faydalanan olur hocam -
Hiç uygulamıyor bende -
Web sitesinde qr kod nerdeki -
Sayfanın üst kısmında çıkıyor genelde, 3000 kupon falan gibi reklam bannerlarının yanında karekod lar -
Kodları ios ta denedim olmadı, android cihaza indirdim oldu :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X