Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler. |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bence 15 güne herşey yalan olur, zaten beleş kargo sınırlı süre yazmışlar ,zaten hükümet müsade etmez,vergiyi ödediğimiz halde..biz kimiz ki Çinden özgürce ürün alalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Android box için mouse kumanda önerisi olan var mıdır?
Oldu tşk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
fiyatlar vergi hariç. vergi sepette ekleniyor. kardeşim bi ton şey aldı hafta sonu teslim edildi. ben de 3000 tl lik malzeme aldım. ışıldak falan. bir sipariş daha vereceğim. fırsat varken alalım. yakında bir engelleme gelir buna da
-
malum parti yaşatmaz bu siteyi.
alacağınızı alın bence de....
-
Android box var mı sitede göremedim
evet ekledim son ekranda çıkıyor zaten vergi ama kuponu kullandım kupon vergiyle aynı oran olduğu için vergi düştü yinede toplam parayımı çekmeye çalışıyor acaba?
Edit: limiti biraz yükselttim 25 tl fazla para kesti uygulama uyarı verdi bankanız yada temu fazla para kesebilir diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterStyle -- 14 Haziran 2024; 0:9:1 > -
-
Sipariş verildikten sonra gümrük vergisi ödemesi işini nasıl hallediyorsunuz, %30 kusur vergi söz konusu değil mi?
Yazmayı unutmuşum şimdi bu mesajı görünce aklıma geldi.
Nays babalar günü kampanyasına saymış bana %15 iade geldi. Giyim sektörü olarak almış olmalı.
-
“Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur.” Ancak Çinliler Türklerdeki "çin malları dandiktir, çoğu çöptür" önyargısını, algısını ortadan kaldırarak bir ilki başardılar. Artık Türklere seve seve kendilerinden alışveriş yaptırtıyorlar; hem de isteyerek ve gereksiz vır zıvır aldırtarak...
-
Kupon kodu var mıdır dostlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nays neyi saymış, Temu alışverişini mi?
Sanal kartla alışveriş yapabilen var mı, ben de izin vermiyor
Ben sanal kart ile yaptım sorun çıkmadı.
-
Öyle anlaşılıyor hocam
-
Kanun gereği kişi başı aylık toplam 5 ürün ithal edebilirsiniz fazlası gümrükte takılır.
Gaza gelip 15-20 parça ürün alanlar Temu mağdurları diye konu açacaksınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X