TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
komşum 10çift ayakkabı 15er tane elbise almış kendine iki paket şeklinde gelmiş. ona güvenerek 22 parça ürünü sipariş geçtim
-
-
ben de oldu şimdi, ama sepet 851 tl ilen banka 878 çekmiş, sizde de aynı mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 14 Haziran 2024; 9:43:20 > -
Hayır bende normal , sepet miktarı ne ise o çekilmiş.
-
Sim takılır mı, gümrükte sorun olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
44 ürün 2500 tl lik sipariş geçtim.
Sim girişi yok bunda
-
-
2k üstü alışverişlerde bonusu olan varsa
www.bonus.com.trBonus ile yurt dışı e-ticaret alışverişlerinize 250 TL bonus!https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-yurtdisi-alisveris-kampanyalari -
yapı kredi internet Destek Uzmanı : 14.06.2024 09:36:11 Temu Temu.com IE Peşin Satış - E-ticaret 851,72 TL 26,41 USD 0,00 TL 878,35 TL dir.
kura göre kesinti olur diyor banka, sizde neden olmadı anlamadım
-
-
Bankalarda kurlar farklı oluyor hocam. Eğer kredi kartıysa şöyle birşeyde var, eksre kesim gününe kadar kurdaki yükselme olursa kredi kartına kesim günündeki döviz kuru göze alınır.
-
Sepetiniz çok özel değilse paylaşırmısınız ?
-
Ayarlardan ödeme biçimini usd seçip ,döviz ekstreyle ödeme yaparsanız, sepette ne görüyorsanız onu çeker kartınızdan..TL ödediğiniz için kur farkı yansıtıyor otomatik.. bütün yurtdışı alışverişlerinde sistem böyledir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Haziran 2024; 10:46:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal kartla alamadım
3 banka da başarısız
bu siteden mi ayarları usd ödeme yapacağız yoks kredi kartı ayarları mı
-
Siteden olması lazım.
-
Temu ayarlarından usd yapıp,bankandan döviz ekstreyi seçmelisin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temu ayarlada USD seçeneği yok diye biliyorum. Ülkeyi değiştirdiğinizde USD seçeneği geliyor. En azından IOS'larda böyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X