Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.051
Cevap
423
Favori
275.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana rulet çevirdi 6 bin liralık kupon çıktı,şimdi bir sürü gereksiz ürün alırım

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]
  • bilahora B kullanıcısına yanıt

Banada 9000 Tl kupon çıktı

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Nerden çeviriyoruz hocam uygulamada
  • Bana hep bu uyarıyı veriyor nasıl çözeriz
  • Vergi mergi gelmeden bi şeyler alayım dedim de bune antin kuntin ürün dolu. Deli gibi sepet yapıyo insanlar ne var bu kadar anlamadım
  • Azerbaycanda su an cok populer. ancak giyim urunleri almamanizi tavsiye ederim. bedenleri alakasiz cikiyor ve kalitesiz burada herkes cok sikayetci.

geri kalanlarda alabilirsiniz.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Tam bir kumara düşme durumu, girdin mi kayboluyon içerde, çıkma tuşu yok
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alırsanız alın üstüne vergi ekleniyor dimi ? Bi alt üst sınırı yok mu bunun 300liralik ürün alıp 300lira vergi mi ödüyoruz ?
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Hayır üzerine yüzde 30 vergi ekliyor, öyle hesapla işte, elektronikte daha yüksek çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Haziran 2024; 13:39:10 >
  • Zamanında araştırdım, Amazon'a rakip olarak çıkmış Çinli bir site. Aliexpress'deki gibi herkes ürünü kendisi değil, Amazon gibi Temu'da kendi deposundan gönderiyormuş. Bu yüzden fiyatlar daha uygunmuş. Hatta aşağıda bir videosu da mevcut.

Ürünler de kalite aramak çok da mantıklı değil. Aliexpress'in aynı Çin malı ürünleri, daha ucuz sadece.

Ama güzel yanları da var, yok değil. Sipariş verdikten sonra aldığım bazı ürünler indirime girdi. Ve indirime giren ürünün farkını bana iade ettiler. Verilen tarih de teslim edilmezse de 65 TL iadeleri var yine.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]Amara Hannyoutube
    RARE VIEW INSIDE TEMU WAREHOUSE
    https://www.youtube.com/watch?v=QtQXuaTepd0

• Alınabilecek değişebilir tuşlu mekanik klavye var mı öneriniz

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    hayır, yüzyıllardır Aliexpress ve türevleri vardı zaten ... yeni farkettiler çin malı pazarını herhal.
  • Tetexos T kullanıcısına yanıt
    Sayfaya düştü,ben bir yere girmedim
  • bilahora B kullanıcısına yanıt

uygulamada mı web de mi

• Bana 6000 tl çarktan kupon çıktı ama hesabıma tanımlanmadı? Bilgisi olan var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekoffmeister -- 14 Haziran 2024; 14:15:6 >
  • bu ürünleri neden getirip tr de satmıyorlar . tektek getirtmeye çalıştığımız için kargo vs çok pahalıya geliyor. temu da aliexpress gibi bir süre sonra kargo bedavayı kaldırdı mı aynı aliexpress olacak. öyle bakacağız aa şu ürün ne güzelmiş diye

• 2 kere alışveriş yaptım toplu almak ve bu yüzden daha düşük vergi ödenmesi güzel Aliexpress de her aldığınız ayrı kargo oluyor, aylık 5 hakkınızda her siparişte 1 tane düşmüş oluyor ben 8 ürün aldım ama tek pakette geldi sorun olmadı. Fiyatlara göre kalite güzel ve çok çeşit var başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberate -- 14 Haziran 2024; 14:30:7 >
  • Kupon kullanabilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.