ürün resimlerini çok iyi çekiyor cüceler. ama ürün eline geldi mi acaip dandik alakasız bir şeyle karşılaşıyorsun. bunu bile bile 1200 tl lik çin çöpü aldım. ben adam olmam. |
Bildirim
ürün resimlerini çok iyi çekiyor cüceler. ama ürün eline geldi mi acaip dandik alakasız bir şeyle karşılaşıyorsun. bunu bile bile 1200 tl lik çin çöpü aldım. ben adam olmam. |
Gelince özür dilersin Çin'lilerden |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KimYon_Reyiz -- 14 Haziran 2024; 15:10:7 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
84 tl |
107 tl |
Gümrük tebliğine göre aynı gerçek kişi adına bir ayda en fazla 5 taşıma senedi muhteviyatı eşyanın serbest dolaşıma girişine izin verilir. Kargo paketi tekse sorun çıkmamalı. |
her evin ihtiyacı . portakal dilimini zarından ayırma cihazı. süper teknoloji sadece 8 tl |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Haziran 2024; 15:28:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
evet bende de kabul etmiyor |
arkadaşlar garanti bonus yurtdışı alışverişe 2000/250 puan veriyor. Buradan yapılan alışveriş yurtdşı olarak mı geçer |
KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ 1-31 Mayıs 2024 [[[[[ https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-yurt-disi-kampanyalari ]]]]] |