< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Hocam vergi oldu mu ?
-
ürünler ptt ile geliyor değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsijet..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün kupon gelmediğini yazmıştım . Müşteri hizmetleriyle sohbet ekranından anlattım durumu ilk müşteri olmama rağmen kupon vermediniz dedim %20 kupon tanımladırlar 1-2 saate de geldi hesabıma. Gelmeyen arkadaşlar için bu yöntemi deneyebilirler
Vergi olayını açıklayan olur mu
Su altı hava tankı alacağım 4bin tl fiyatı var
Ben mesela 490tl sepet yaptım 620tl oldu vergi eklenince, ne alıyorsanız %30 vergi ekleniyor, ama ilk uygulama yükleme kuponuyla vergi vermiyor gibi satın alım oluyormuş sanırım ben daha sipariş vermedim
-
Edit: Vergiyi sipariş esnasında ödedim zaten ekstra vergi çıkmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 15 Haziran 2024; 9:47:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4300 liralık tankta 1300 lira vergi ekledi sepette ,yani gümrükten geçebilir de kalabilir de..normalde gümrükten geçmeyecek ürünü Temu gönderir mi onu bilmiyoruz çünkü,Amazon göndermiyor misal..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu bende merak ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 Ürün değil 5 paket hakkınız var.Hepsi aynı kolide geldiği için 1 hakkınız gidiyor.
-
yeni hesap açmaya gerenk yok.mh ne yazın %20 indirim kuponu tanımlıyor....
(otomatik çeviri olduğu için düzgün Türkçe ve imla ile yazın)
-
yazdım istedim, kupon mupon yok sana dedi. ısrar ettim, herkese vermişsin, yaptığın haksızlık diye. yine aynı cevapları tekrarladı. bu son siparişim o zaman dedim yine basma kalıp cevaplar. sipariş yola çıkmasaydı iptal ederdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 15 Haziran 2024; 12:51:33 > -
Birilerinin kulağını çınlattık yine şükür 😚
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski aliexpress müdavimi birisi olarak temu dan Ay başında 4 ürün aldım. 3 ürün güzeldi ancak 4. ürün 2 metre gelmesi lazımken 1 metre bile göndermemişler. 5 tl lik bir şeydi ancak daha ilk alışverişteki olumsuzluktan dolayı uygulamayı sildim. Evet bazı fiyatlar uygundu. %75 oranı bir alışveriş sitesi için benim adıma kötü. Belki ileriki zamanda iyileşirse tekrar denerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
temu,garanti pos ta giyim/aksesuar harcaması olarak olarak geçiyor. (kampanya katılımınız varsa)
-
Arkadaşlar, link paylaşımı ile yapılan paylaşımlar açılmıyor. Donanımhaber eklentisi işi bozuyor. Ama sepet paylaşımları açılıyor. Sepeti özel olmayan, sepeti doğrudan paylaşırsa daha iyi olur.
-
yeni hesap indirimi %30 değil mi
-
şimdi kupon almak için ne yapmak lazım kuponlarım kısmı boş gözüküyor
İstedim ama vermediler :) indirim kuponu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X